Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A régiek közül,kinek milyen tapasztalata van?
Kg/hónap?
sziasztok!
már néztem egyszer ezt a diétát de nem vágtam bele.. december óta szeretnék valamit kezdeni magammal, de ma amikor megint nem gombolódott be az az ing ami az utcsó fogyás után simán elhatároztam h belevágok.. persze a reggelit nem tudom összeszámolni.. amúgyis sztem már +ban vagyok de sokat iszok és este taposok.. holnaptól meg számolok!
krisztinucika légyszi küld el nekem is az összegyűjtött pontjaidat, mert 500 oldalt képtelen vagyok munka mellett átböngészni! odzsika1@gmail.com
Sziasztok! Jujj de régen voltam én is itt , sok az elfoglaltságom, de mindenkit üdvözlök .
Ígérem teszek fel több pontos receptet, ami az Edd magad karcsúra WW könyvből való, me a sütisből is sütirecepteket új év , új élet.
Ja igen a mozgás nagyon fontos, mert igazán a bevitt kalóriákat ennek segítségével tudjátok jobban elfogyasztani. Ajánlom a Zumbát, és nézzétek meg a Curves- ez új - Én kissé átalakítgattam a magam módjára és használ, majd írok egy táblázatot, hogy mit csinálok , kb 30 perc és égeti a zsírt , heti 3 alkalommal ajánlott csinálni.
Remélem egyre többen leszünk és sokat tudunk majd egymásnak segíteni.:)
Kevés pontos recepteket várok,ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm!:)
Halihó!
Itt vannak olyan receptek, amelyek le vannak pontozva: [link]
Egyébként a Norbi stílusban készített ételek elég jól beilleszthetők. Én annyit változtatok rajta, hogy nem eszem annyi édesítőszert...csak módjával.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még biztosan sokat fogok kérdezni,mert kezdő vagyok ebben a témában,de nagyon tetszik.:)
Szia!
Fél kilóig 0 pont, e fölött 100 grammonként 1 pont.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem:
A táblázatban 100 g zöldség 0 pont.Ha,én 200 g-ot eszem,akkor azt mennyinek kell venni?
Ja,és sok szeretettel várok kevés pontú recepteket.:)
Előre is nagyon köszönöm!:)
Na,azt nem szeretek.
Azért ráveszem magam napi 20 percre legalább.:)
Nekem 79-böl kellene,van miböl!:)
Én olyan 62-64 körülivel kiegyeznék.
Remélem nyárra összejön!:D
Elméletileg bármiből összejöhet, de legjobb az, ha van 5 adag gyümölcs-zöldség (vagyis minden étkezésnél szerepelnek) és valamilyen tejtermék is.
Én töredelmesen bevallom, hogy mindig ettem este 6 után, mivel én 10 után szoktam lefeküdni. Vagyis olyan 9 tájban falok valamit. És nem vettem soha figyelembe, hogy estére fehérje legyen-e, vagy mi, azt ettem, amihez kedvem volt. Keveset, de ha ahhoz volt kedvem, akkor szénhidrátot és a módszer így is működött.