Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ok Wirgi és köszönöm. Lenne még egy kérdésem: Ha a Norbis lisztet használnám a sütéshez az nem lenne kevesebb pont minden olyan ételben ahol lisztet használunk? 1 kg Norbilisztnél 100 g327 kcal, zsir 1g, élelmi rost 16,2g vagyis:
327 kcal : 50 + 1g/12-16,2/5 = 3,383 Pont/100 g
tudom hogy nem olcso de legalabb ehetnék akkor sütiket amiket én készitenék :-)
Szia! Az összes diéta közül, amit kipróbáltam, egyedül csak ez vált be! Azóta minden reményem ebben van és, ha gondom van a súlyommal, mint pl. most is, akkor egyből a WW-t veszem elő. :)
Remélem neked is beválik! :)
Sziasztok!
Én is szeretném ezt a diétát csinálni, hát ha ez már tartós lenne :( 2012. februárjától csináltam a Dukan-diétát májusig. Lefogytam 15 kg-t, azóta visszajött 12, mert a súlytartó szakaszt már nem bírtam. Ma megint elakartam kezdeni, a reggeli megvolt, az ebéd megvolt, mikor hazajöttem a munkahelyről alaposan tele faltam magam :( Már nem tudok több túrót és csirkét megenni, Megpróbálom ezt a diétát, de a paleo-val együtt kombinálom
Szerintem tökéletes, de itt a táblázat
Próbálj inkább mindig a magasabb érték felé enni, mert ha fogysz úgyis kevesebbet ehetsz.
68 kg alatt: 18-25 pont
68-79 kg: 20-27 pont
79-90 kg: 22-29 pont
90-102 kg: 24-31 pont
102-113 kg: 26-33 pont
113 kg felett: 28-35 pont
Sziasztok!
Szerintetek a hajdina hány pontos?
79 kg-hoz a 26 pont kezdésnek jó?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Ma kiflit ettem teljesen véletlenül, mert amúgy nagyon ritkán szoktam... keresem a pontot rá és azt találtam, hogy: 1 kifli (44g) 0,5 pont. Ez lehetséges??
Akkor hogy van az, hogy 1 zsemle (50g) 2 pont?
Reggeli egészség:
kurkuma 1/2 kávéskanál 7 kcal
örölt fahéj 1/2 -"- 4 kcal
1virágméz 1 teáskanál 33 kcal
virágpor 1/2 kávéskanál 0 kcal
szőlőmagörlemény 1/2 -"- 9 kcal
1 dl ívóvíz 0 kcal
Össszesen: /53 kcal/ 1 pont ez a méz miatt van
A porokat összekeverem a mézzel és forróvízzel leöntöm, langyosan fogyasztom .
Nagyon egészséges és feldob.
Az összetevők egészség megőrzők.
Én nem szedek semilyen gyógyszert és a neten ezeket találtam a legjobbnak amit az egészségem védelmében elfogyasztok egy ital formájában. Ezenkívűl még minden nap megeszek egy gerezd fokhagymát vacsira.
300 g. spenótfőzelék ami nem ligh-os 5 pont szerintem
209 kcal
fehérje 8,9
szénhidrát 13,4
zsaír 12,9
Szia wirgi!
Nagyon szépen köszönöm a választ! Az adagokat, akkor ezek szerint fogom számolni.
Holnap jár le az eső hét kiváncsi vagyok mennyi ment le.
Szia ! biztosan találsz erre is többféle választ, én magamnak ezt állítottam össze és e- szerint pontozok. Egy adag kb. 14-16 dkg főzelék, kb. ennyi köret, 2dl leves, 10-12 dkg hús elkészítve.
Itt hetente ne várj kilóban a fogyást, mert ez egy lassú, de biztos és tartós módszer. Az optimális fogyás 50-70 dkg, de ezt sok mozgással növelheted. Légy türelmes, mert itt több hónapban telik az álomsúly elérése, de többnyire garantált, hogy azt meg is tudod
tartani, mert közbe egy életmód váltáson mész keresztül.
Most megnyugtatattok! Akkor biztos mindent jól csinálok... Már csak a mozgásra kéne rávennem magam. Keresek ma YouTube-on valami kezdő Zumbát. Aztán meglátjuk....
Olyan jó,hogy rátok találtam, sokkal könnyebb ha ven kivel megosztani. Igaz hosszú ideig utoljára kb. 12 éve fogyiztam, de még emlékszem milyen nehéz volt... Ez sokkal könnyebbnek indul...Csak el ne kiabáljam...