Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Elég régen jártam itt a fórumon, ennek elsősorban az volt az oka hogy kissé kalandossá vált az életem, de most már egyenesben vagyok :-)
Az apropó amiért írok elsődlegesen persze az hogy újra elkezdem a Weight Watchers-t és ennek több oka is van.
1. Mint mindenki én is fogyni szeretnék
2. Angliába költöztem és nagy meglepetésemre itt van weight watchers klub
A könyvtár ablakán láttam a plakátot, nagyon megörültem. Remélem el tudok időnként menni a foglalkozásokra. :-)
Szia!
Hogy tudtál regisztrálni az online-ra? Van német címed? Mert magyarral nem engedik.
Megéri fizetni, fent van minden szabály, meg pontérték, stb.? Segít?
Sziasztok!
Nagyon régen én is jártam ezen a fórumon, de nem voltam nagyon sikeres.
Most megpróbálnám újra, de már nincsenek meg az adataim. Wanda, megkérhetlek én is, hogy elküldjed nekem is a táblázatot?
Előre is nagyon köszi!
Szia!
Küldöm az európait, az amerikai nekem nincs meg, de a többiek majd átküldik ha erre járnak.
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár a diétát már ismerem. 11 éve már sikerült lefogynom vele. Most ismét szeretném elkezdeni, ezért csatlakoztam hozzátok.
WANDA, légyszíves küld el nekem mindkét táblázatot. Köszönöm szépen.
Email címem: mogaeszter@gmail.com
Eszter
Koszonom!
Valaki attkuldene nekem a masik valtozatot?Ha igen kuldom a cimem :)
Szep delutant mindenkinek!!
Sziasztok!
Udv az ujaknak-legalabb is nekem ujaknak mert en sem vagyok itt tull regen.
Kicsit eltuntem mert koltoztunk es nem volt netunk aztan utanna rogton utaztunk haza nyaralni,masfel hete jottunk vissza de a net meg sehol nem volt igy szerzodest bontottunk nem a mi hibankbol az uj net meg 2 nap mulva meglett! :)))
Gratulalaok mindenkinek akinek sikerult par kg-ot leadnia es persze foleg az egeszseges taplalkozashoz !
Sajnos en az utobbi masfel honapban egyaltalan nem kovettem semmit,sot vissza is kell majd neznem mindent mert kizokkentem belolle viszont igy is fogytam2-3 kilot aminek orulok de sajnos van mibol leadnom(80)
Wanda elkuldened nekem is a tablazatokat ha megirom az e-mail cimemet?
Szep napot mindenkinek!
Sztem van akinél több idő kell míg beindul, anyagcserétől, leadandó súlytól, stb-től függ.
A gyümölcsöknél úgy van, hoy fél kg-ig nem számolunk pontot (kivétel: szőlő, banán, és még 1-2,de az benne van a táblázatban). Fél kg után 100g gyümölcs 1 pont. Szóval azért nem lehet olyan sokat pl dinnyéből megenni "ingyen". :)
Szia!
A túllépéssel nincs bajom. Inkább azzal, hogy nem nagyon mennek le a kilók. Német rokonaim fogytak a régi változattal rengeteget és évek óta tartják is. Szóval tudom, hogy működik.
Csak valahogy nálam akar nehezen beindulni. Meg furcsa nekem, hogy a zg. gyümölcs 0 pont. Jó, a zg. az oké, de gyümölcsből pl. én rengeteget tudok megenni csak úgy mellékesen... és rossz, hogy nincs mértékem. Na, remélem érthető volt.
Szia!
Arról nem tudok, hoy valaki online csinálta volna a ww-t és fórumtag lenne. Viszont sokan csinálják sikerrel itt a csajok közül. Mi az ami nehézséget okozott, túlmentél a pontokon? Kitartás, szépen rá lehet kapni az ízére. Esetleg a mozgással sokat kompenzálhatsz.
Azt nem tudom hány pont, mert nem számoltam, de az alábbi képletet tudod használni ha megnézed a csomagolását:
pont= kalória/50+ zsír/12- rost/5
Sziasztok!
csinálja valaki a ww online változatát? Német, vagy angolt? Én a németbe fizettem be, de valahogy nem vagyok sikeres...
Sziasztok!
Szerintetek a győri zabfalatokból hány pont lehet 1 db?A simára gondoltam,nem ilyen csokisra.
Előre is köszi!És ki,hogy halad?:)
Sziasztok!
Az amerikainál a gyümölcsök be vannak pontozva, a zöldség nagy része fél kilóig 0 pont (e felett 10 dkg 1 pont) és egy pontintervallumot ad meg napi ajánlott fogyasztásnak.
Az európai nem számol a gyümölcsökre pontot és egy fix napi megehető pontszámot ad meg, testsúly, napi fizikai terhelés és hasonlók figyelembe vételével.
Én az elsőt csinálom, abban ügyesebb vagyok.
Halihó!
Én is üdvözöllek a csapatban. Majd jönnek az amerikai WW-s csajok egy-két napon belül és írják neked a tippeket. Én azért nem írok neked, mert én az európait csinálom. Jó helyen vagy, mindegy melyikbe fogsz bele, hatékony és egészséges életmódba kezdesz :)
Szerintem az amerikai,mikor a gyümölcsöknek van száma és a kezdő kilónktól függően van a szám megadva.
Köszi az üdvözletet!:)
Mariba,
te melyik ww-t csinálod?
szia,
én is most kezdem újra 77-el :(
Üdv a csapatban.
Sziasztok!
75 kilósan hány ponttal kezdjem a WW-t?
Köszi!:)
Szia!
Én emlékszem rád!
Gratulálok,nagyon jó ilyet hallani,h kisgyermekesek is tudják hosszú távon tartani az egészséges életmódot :)
Te pedig miylen jól alkalmazkodtál ;)