Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
hogy mennyiért megy be a szülésedhez, azt személyesen kell megbeszélned az orvossal...
a "szerződés" nem tartalmaz összeget természetesen, sőt kiköti, hogy páciens nem tartozik sem az orvosnak, sem a kórházak anyagiakkal...
Köszi,nekem már ez segített!
És azt nem tudom,h ennek van-e vmi díja?
Sziasztok!
A 4 orvos, aki vállalja, hogy bejön levezetni a szülést: dr Gáspár, dr Tallai, dr Szabadka, dr Vincze.
A szerződésben pedig ha jól tudom az van, hogy munkaidőn túl is megtehetik ezt.
Szia!
Bármi van mivel lejárt az időd, holnap be kell feküdnöd. Veszprémben ez van. Engem mindkét gyerkőccel befektettek, nem jöttek idő előtt véletlenül sem, jó volt nekik benn :)
Viszont ha már befektettek beszéld meg a bébivel hogy siessen kifelé mert nagyon rossz "feleslegesen" benn lenni.
Hajrá és kitartást a szüléshez! Majdan meg jó babázást!!!!
Sziasztok, mai napra vagyok kiírva, ugyebár holnap be kell költöznöm ha csak addig meg nem gondolja magát az én babám. Az lenne a kérdésem, tudja e valaki, hogy van e arra esély, hogy 7vége révén hazaengednek még ha nem látnak rá indokot, hogy bent tartsanak?
Azt konkrétan nem tudom, kiket lehet megfogadni, de a kórházban ki van írva, hogy a fogadott orvossal szerződést kell kötni
Szia!
Nemrég költöztem Veszprémbe,és Én is itt tudakozódtam.A védőnőm elmondása szerint 4 orvos közül lehet választani,és igen valamilyen szerződésről is beszélnek.Remélem Valaki tud bővebben írni erről.
Na akkor egy alapkérdés! Tudj vki hogy most kiket lehet megfogadni vp-be? És akkor jol tudom,h egy szerződést kell vele kötni? És annak mennyi a dija? És akkor azt a korház vagy az orvos kapja??
Köszi
Sziasztok szeretnék kérdezni valamit!
Második szülésnél is alapból végzik a gátmetszést vagy van lehetőség kérni őket hogy lehetőleg ne?
Első szülésem után még egy évig fájt a gátmetszés helye, ezt most szívesen elkerülném... :(
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor ma megnézem a veszp.-i korházban,h mikor van! A füredi miatt meg felhivom a védőnőt...
Én még egyenlőre dolgozom,ugyh az sem mindegy melyik mikori időpontban van....
Ajándékcsomagra én is gondoltam,de azt hittem,azért már esetleg ki is röhögnek...
Mégegyszer köszi, jó babázást a továbbiakra!
Szia Móni!
Én is Veszprémben fogok szülni,pedig Ajkához tartozom,úgyhogy nyugodj meg,nem fognak elutasítani!
Szabad orvos és kórházválasztás van,nem kötelező ott szülnöd,ahova papíron tartozol!
Nem is tudom,hogy hogyan mondhatott ekkora butaságot a védőnő!
Nekem már van két kisfiam,akik még a tapolcai kórházban születtek,pedig akkor is Ajkához tartoztunk!
Két kedves barátnőm pedig Pápán szült,mert az orvosukhoz ragaszkodtak,aki ott dolgozik!
Egyre többen mennek el innen a környékünkről szülni Veszprémbe és Pápára,nem Ajkát választják!
Egyébként orvoshoz hova jársz?
Szép napot Neked!
BEA
Én is füredi vagyok nemrég szültem.Én Füredre jártam felkészítőre és sok hasznos dolgot megtudtam.Azt hiszem lehet Veszprémbe is menni a kórházba ki van rakva tájékoztató róla.
Van aki ad és van aki nem.A szülésznők inkább rászolgálnak szerintem.Ajándékcsomagot szoktak még adni.
Minden szobába veled van a baba még az 5 ágyasba is(én abba voltam).
Sziasztok!
32 hetes kismama vagyok és érdeklődnék hogy van-e itt Tapolcai aki Veszprémben szül(t)? Ott szeretnék én is szülni, csak a védőnőm ma elvette a kedvem, azt mondta hogy ott elutasítják a tapolcai kismamákat mivel Ajka és Keszthelyhez tartozunk. Valaki tud erről valamit? Ez tényleg így van? A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot. Móni
Sziasztok!
Új vagyok és örülök,h megtaláltalak titeket,m nagyon jo,h van kitől tanácsot kérnem konkértan a veszp.-i korházzal kapcsolatban...és bocs,ha olyat kérdeznék,amit már átrágtatok....
Magamrol annyit,h első babát várjuk,a 20.héten járok.
1. Füredi vok,járhatok a vp.-i korházba felkészitőre,ha igen mikor van?
2. Járok magánrendelésre a Vincze doktor urhoz,de ha jol tudom őt nem lehet megfogadni....ha nem fogadok orvost,akkor szoktak-e pénzt adni?
3. Ja és még egy, minden szoba ugy van kialakítva,h velem van a baba éjjel-nappal?
Előre is köszi az összes választ....
Mindekinek szép napot!
Sziasztok!!!
2011.04.14-én 11:12-kor megérkezett Máté baba.2850 gr és 52 cm Dr. Tóth Juditnál, aki egy angyal. Én ŐT ajánlom mindenkinek, bár azt nemtom, hogy meg lehet-e fogadni:( Szerencsére most már itthonról kívánunk minden kismamának gyors szülést és jó babázást!!!!!
Köszönöm a megnyugtató szavakat!
Bízom benne,hogy így lesz!
Csütörtökön megyek ultrahangra,aztán jövő héten szerdán pedig az első NST-re!
Elkezdődik most már tényleg a visszaszámlálás!
Ha már megkezdődnek az NST-k,akkor már olyan kézzel fogható távolságban van a szülés!
Mindenkinek szép napot!
Ebben teljesen igazad van!
Neki is az a legjobb,ha ez a "döntés" rá van bízva!
Szia.
Hasi a 12. heti ultrahang.
Hidd el a szülésznők annyira kedvesek és segítőkészek hogy meglepődsz majd mennyire.Mindenki ezt mondta akivel beszéltem amíg benn voltam.Én is attól féltem hogy majd barátságtalanok lesznek...De egyáltalán nem.Minden nap mentem nst-re és akkor is kedvesek voltak.
Aki ott van szülésznő szakmailag, emberileg is a toppon van.Én ezt tapasztaltam.
Orvosokkal sincs probléma én a Szabadka dokinál szültem teljesen meg voltam vele elégedve.