Végre fogyok (beszélgetés)
Cigi: Köszönöm szépen, én is így érzem ám - főleg, mert most tényleg magamért szerettem volna, és saját akaratból :)
Fogyó: igazából nincs semmi kül, amit követek, 1200 körül igyekszem tartani a kcalt, és többet mozogni. A rövid távú cél: 5kg, középtáv: 8kg, hosszú táv: cigi nélkül se hízzak.
A rövid távról tudom, hogy nem lesz meg :S tehát igazság szerint: nyaralásig minél több, illetve feszesedés/formálódás.
Egy hét alatt 80 dkg fogyás = tökéletes!!!
A plusz 10 dkg egyáltalán nem biztos, hogy hízás, sok esetben csak azt jelenti, hogy a szervezet visszatartott valamit, vizet, vagy egyéb salakanyagot. Nem lesz ott gond!
Sziasztok!
Amíg nyaraltam, addig fogytam 80dkgt, de tegnap este megettem egy muffint + napközben tejfölt (amit nekem nem.lett volna szabad), így ma +10dkg-val indítottam a napot.
Remélem holnapra kompenzálódik.
A 10. cigimentes nap, az már igen-igen szép teljesítmény! Őszintén mondom, túl vagy a nehezén! Hiszen ettől kezdve már nyugodtan mondhatod magadnak, hogy ha ennyit kibírtál, akkor a többit is ki fogod bírni! És ahogyan ellent tudtál állni annak az elmúlt 10 napban, hogy rágyújts, ugyanúgy a többit is leküzdöd! Nem lesz most már gond vele!
A fogyózásban ne küzdj!
Többet ésszel, mint erővel! Nem tudom, nem találtam rá, milyen módszert választottál a lefogyáshoz, de gondolom ott is vannak eredmények! Ott is kapaszkodj a már elért eredményekbe! Nagyobb súly esetén (pl. nálam is) a fogyás igen-igen lassan indult be, de előbb-utóbb beindul az mindenkinél... mint egy régen használt szerkezet, ami régen nem működött és most beindítják. A fogaskerekeknek idő kell, míg elérik a kellő forgási sebességet, és a dolgok beindulnak egy megfelelő, normális lendületbe jönnek! Csak kitartás! Te vagy az erősebb!!!
Szia indah!
Melyik cigis tippről is beszélsz?
Amit írsz 10. nap, az a fogyóban a 10. vagy a cigimentes napjaid száma???
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szevasztok, ki hogyan áll-halad a fogyóval?
Minden rendben?
Köszi!
Én 3 nap múlva kapok fizut, lehet, hogy veszek...
Mihez hasonlít az íze? Ha liszt íze van, azt kefírrel tutira nem tudom megenni - akkor max sûríteni lenne jó nekem is...bár most még van tápióka keményítőm (tápióka liszt).
Sziasztok!
inga14, köszi a tippeket cigi ügyben! 10. napom és szumma 0,5kg mínusz, viszont én már azt is eredménynek veszem, hogy nem plusz :DD Ebben benne volt egy hétvégi Balcsi is, a maga finomságaival, szóval nem olyan rossz :)
Konjak liszt: nem liszt helyett kell használni, vagyis nem úgy... Pl. főzelék sűrítéséhez 1 kávéskanál elég belőle állagra, vagy leveshez stb., ha pedig étkezés helyett ennétek, akkor 1-2 kávéskanál/étkezés, feloldalva valamennyi folyadékban, vagy megfőzve pl. tejbegríznek, belekeverve joghurtba stb. és inni rá sok vizet... Veszélyes, mert akár 2 ilyentől egész nap nem vagy éhes, gyakorlatilag viszont 0kcal van benned... Eleinte használtam így, de most már csak főzéshez - így viszont nem is drága, mert akár több, mint egy hónapra elég 1 zacsi.
Az ördögnyelves topicban vannak felhasználási módok, 1000ft körül van egy zacskó, szerintem annyit megér, hogy megnézzétek, kinek menyire hatásos.
Oké!
Köszi, várjuk a minősítést!
Jól hangzik!
Sziasztok!
Találtam egy szuper receptet!A héten fogom elkészíteni, nem tűnik bonyolultnak! 1 kg cukkini kell hozzá felkarikázva(megpucolva) 1 fej hagyma+ 1/2kg gomba vékonyra karikázva,a, be kell sózni, borsozni, és legalább 30 percet hagyni ,hogy minél több víz kijöjjön belőle. Tepsibe szépen egymásra pakolni, néhány szelet sajttal és paprikát fogok rápakolni.4-5 kanál tejföl 2 tojás 2 kanál liszt pici tejből, reszelt sajtból egy mártás sűrűségű masszát készítünk(sózzuk borsozzuk)és ráüntjük! 60 percig kell sütni, 180 C-on.Lehet rátenni vékonyra vágott csirkemellet is.Szerintem finom lesz, majd megírom!
üdv Ildi
Amikor a fehér lisztből meggyúrtam az írt összetevőkkel, olyan lett az állaga, mint régen, amikor meggyúruk a száraztésztát.
Kb. 15-20 percet pihent (addig a töltelékeket készítettem el), akkorra az állaga majdnem olyan lágy lett, mint amikor a szalagos fánké, amikor már szaggatjuk. De nézd meg a videot, azon nagyon szépen látszik, hogy pihentetés után mennyire könnyű kezelni a tésztát.
Ja!
Egyébként az előbb volt egy jó 10 perces felhőszakadás, úgyhogy gép kikapcs... lelépkedtem 800 lépés = 10 perc helyben-járást. Majd látom, hogy ma még 1x-2x nekiállok valamikor és kb. meg is lesz az az adag, amiről úgy gondolom, hogy egy napra egyelőre elég is lesz.
Sohasem voltunk válogatósak, amikor mi még gyerekek voltunk: vagy azt eszed ami van, vagy semmit. Ha ebédre nem eszed meg, majd megeszed vacsorára!
Tehát, akármilyen is lesz, ha összeáll, ha a serpenyőben meg tudom sütni töltelék nélkül, akkor az már kenyér-pótlónak jó lesz. Azzal is has telik!
Köszi!
Recept szerint sütőpor van benne, és már a búza-liszttel is pihentetni kell gyúrás után. Majd pihentetem valamivel tovább, és majd látom, "mi sül ki belőle"???
Látod-látod!
Én pedig nem sütök!!!!
3-4 hónap is eltelik, hogy egyáltalán eszembe jut, hogy jó lenne egy kis süti! Olyankor veszek magamnak valahol 1-2 szeletet, és ismét jól el vagyok nélküle. Ha jól emlékszem az idén utoljára valamikor husvétkor ettem sütit, azóta sem, csak a kenyér- és főtt tészta-féle, ami nálam előfordul.
Talán ezért is van, hogy az átlagosnál esetleg az ilyesmiből valamivel többet fogyasztok, mint másik fogyózó, és talán ezért is nem kell(ene) esetenként "beszólni" a másiknak!
Zabpehely liszthez simán keverhetsz egy kevés finomlisztet attól nem lesz baj és még jó a végeredmény. mondjuk 15 dkg zabpehely liszt és 5 dkg finomliszt.
Az ilyen tk lisztekhez mindig kell egy teáskanál sikér, vagy egy mokkáskanál 10% os ecet. így szebben tud kelni a tészta vagy ropogósabb lesz ha nem élesztős.
cukorbeteg eu- ne tévesszen meg a név , nagyon sok diétás- fogyókúrás termék is van sokféle liszt stb.
tk búzalisztek is.
Gratulálok!
A többi is le fog menni, csak idő és kitartás kell hozzá. :-)
Hát igen, jelentős különbség.
Nekem azért más, mert inkább csak sütikhez használok magamnak lisztet. A főzelékeket zabkorpával csinálom.
A zabpehelylisztet itt a városban vettem az 1 kg-ot 600-ért, ahol lakok.
Ezt az újfajta lisztet a net-en néztem, de valóban az is csak fél kg-os csomag volt. Szóval nekem már a zabpehely-liszt is drága, vedd számításban, hogy a búza-liszt csak 100-110 Ft/kg, és nem 600!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!