Végre fogyok (beszélgetés)
Sziasztok! És ami a legszebb, próbálgattam néhány szülés előtti ruhámat, és néhány darab már jó!!!!
puszi
Sziasztok Fogyni Vágyók! Nem tudtam most fórumozni,nagyon sűrű volt a hetem. VOLTAM A FÉRJEMMEL ESKÜVŐN és meglepődve tapasztaltam ,hogy a meghívottak 80% -a nagyobb súlyproblémákkal küzdhet mint én! Összebarátkoztam egy hasonló Anyukával,mesélte, hogy 4 éve nem tud a 30 kg-os súlytöbletétől megszabadúlni. Kezdett beletörődni, de most megint megpóbálja, elmeséltem hogy én hogy vágtam bele.Szerintem nagyon sokat számít ha fejben is eldöntjük, hogy változtatni szeretnénk az életünkön!Mindenkinek sok sikert! Próbálok gyakrabban jelentkezni!
üdv:Ildi -13,5 kg
Valószínűleg igazad van.
Régen sokat kirándultunk, hegyre fel, hegyről le - jobban bírta a tüdőm....
Az izomzat kívülről nem látszik és mindenki magából indul ki.
Mivel ők puhányak, ezért gondolják azt, hogy a másik is az. :-)
Akkor a hétvégén kipróbálom. :-)
Hol láttad 600ért? Nálunk a 0,5kg 400
Amikor még 90 kg, vagy éppen fölötte valamivel, akkor még a napi 100 lépés is sok volt!
És nagyon sokáig az volt a maximum! Utána egyszer beálltam a napi 300-ra, és akkor kb. másfél hónapig a napi 300 lépés ment. Aztán kezdtem, hogy a 300-at naponta többször is, majd úgy váltottam, hogy a 300 helyett 500, utána lett a 600, és ebből a 800, mert akkor az már kerek 10 perc, és könnyebben számolhattam az elégetett kcal-t!!!
Minden mozgást, amit az ember a napi rendszeres mozgáson felül el kezd csinálni, csak fokozatosan szabad növelni, mert különben könnyen, és keményen megtorolja a szervezet!!! Csak fokozatosan, legyen az kerékpár, vagy futás, vagy akármi!!!
Valóban drága, de csak sűrítésre fogom használni. Egyelőre még nem tudom milyen lesz, a tápióka keményítőt használom. Az több hónapig is elég nekem. Így azért már nem is olyan drága, de a férjemnek még mindig sokkal drágább az étkezése, mint az enyém. Lassan beérik a paradicsom is, így lehet lecsót is készíteni. Egyelőre csak paprika van.
Ha neked bevált a lépegetés az nagyon jó. Lényeg, hogy ne kényszerből csinálja az ember, mert akkor hamar feladja. Meg ha látod az eredményét, akkor jobban is fog esni a mozgás.
Azért az a helybenjárás, amit csinálok, hogy 8-10 perc alatt 800 lépés (számolom), KB. szerint abból 60 perc = 700 kcal, szóval ezt akartam én naponta. Valahol azt olvastam, hogy 2500 kcal tornával való elhasználása = kb. fél kg testsúly csökkenés. De ezek szerint, hogy minden nap ennyit megcsináljak, még a térdeimnek sok!
Egyébként szerintem nyugodtan hozzáfoghatsz a pupusához, mert annyira egyszerű a tésztája, ha nem akar összeállni gyúráskor, nagyon morzsálódik az adott recept alapján, akkor még teszel hozzá az olajból (én is ezt csináltam a búza-lisztes változatnál). Pihentetés után kb. olyan állaga lesz a tésztának, mint a régi-régi fánknak, amikor forgattuk a kezünkbe, hogy lyuk legyen a közepén.
Amit felraktam linket, az alján van egy 5 perces video, azt nézd meg, látszik, hogy a csaj milyen könnyedén bánik vele, nem is használ nyújtófát.
A konjak lisztet csak a net-en néztem, de ez nekem túl drága, még a zabpehely-lisztet is sokallom 600 Ft/kg-ért. (Legjobb út, a kenyérfélékről való leszokáshoz!)
Először is: konjac liszt. Még nem próbáltam, de vettem. A tegnapi fagyimhoz azt akartam használni, de elfelejtettem, így maradt a tápiókakeményítő. Ha jól emlékszem indah használta már itt, ő talán többet tud róla mondani.
Sült túró. Semmi exta, túró, tojás, vanília, édesítő, mazsola. És be a sütőbe. Kicsit már éreztem, hogy kezd savanyodni, ezért gyorsan kisütöttem tepsiben, így nem is érződik rajta. Fél kiló volt. Liszt se kell bele, szépen megsül. Úgy néz ki, mint egy süti. Finom is...
Sziasztok!
Gratuláció minden ledobott súly miatt!
A Duci tréning szerintem is jó, régen én.is csináltam, mert 80-90kg-val nem bírtam ugrándozni (akkoriban Bíró Ica első kazettájával is bírkóztam, de azon volt jó pár gyakorlat, ami nem igazán ment).
Inga14, kíváncsi leszek a zabpehely lisztes pupusára, remélem össze tudod hozni abból is. A barátom már feni rá a fogát. :-)
evana, milyen az a sült túró? Nem ismerem.
Próbálta már vmelyikőtök a konjac lisztet? Állítólag jól eltelít és alig van benne szénhidrát.
Nálam egyelőre a torna csak a helybenjárást jelenti. Azt hiszem pár nappal ezelőtt sok volt a 60 perc a térdemnek még akkor is, hogy részletekből tevődött össze.
Igen-igen éreztem még tegnap is, hogy... pedig a kurkumát is főzöm-eszem.
Szóval azért ma már egy keveset fogok lépegetni, de eszembe sem lesz, hogy ismét lezavarjak belőle 60 percet. 2x max 3x 10 perc, azt hiszem bőven elég lesz!
Az ilyen videós cuccokhoz meg még hozzá sem mertem kezdeni, el vannak ugyan mentve a gépemen, de egyelőre úgy érzem, hogy sok lenne nekem az!
Szevasztok!
Ismét 20 dkg mínusz tegnaphoz viszonyítva, de ez még mindig 88,2, szóval megy ez lefelé, de már nagyon-nagyon szeretném, ha elhagynám ezt a dupla 8-ast!
Csütörtökig adtam a határidőt magamnak, remélem azért még addig egy 30-40 dkg lemenne!
Pedig tegnap még nem is volt torna, csak csirkepöri nokedlivel.
Most már a búza-lisztemből csak 20 dkg maradt (lemértem), az még elég lesz valamelyik nap 6-8 db fincsi palacsintának, utána befejezem a búza-lisztes dolgaimat.
Kenyér helyett majd eszegetem a zabpehely-lisztből készített (nem a hamuba sült pogácsát!) pupusát, vagy tortillát, ki minek nevezi, recept szerint nem sok különbség van közöttük!
Halihó! Csak most sikerült ide jutnom, mert esküvőn voltunk....hát azt hiszem ezt a napot beírhatnám fekete napnak, a főételig minden rendben volt egy kis saláta ebből egy kis natúr husi abból, de a menyasszonyi tortánál csúfondárosan elbuktam...:-( ezt kompenzálván már nem vacsoráztam. De azt hiszem, még ez sem mentesít, azért nem csüggedek holnap ügyesebb leszek! :-)
Gratulálok a 20 deka mínuszhoz, azt hiszem hozzám sétált át, de holnap én is továbbküldöm! :-D
Gratulálok!
Majd csak eljutok egyszer odáig én is!
Legalább is remélem! Most 88,4 vagyok, nagyon szeretnék a jövő hét közepére (addig van még 4-5 nap) kb. fél kg-t leadni, akkor már belül lennék a 87-ben!
Nekem 7-essel kezdődik!!!! Végre!! Mai mérlegelésem: 79,9 kg. Amúgy nem sok minden van, házimunka ezerrel, a kertbe ki se jutottam, tiszta gaz minden, ez a sok eső betett, persze amúgy nagyon kellett.
Ma fagyinapom lesz, tegnap készítettem. Délben forró málnával eszem. Egyelőre kiraktam, kicsit olvad, nincs fagyigépem, ezért a robotgépben kásátatlanítom.
Szevasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok, mi a mai program, van valami újság fogyó terén?
Nálam ma lement az a 20 dkg, ami tegnap nem mozdult, vagy nem tudom mi volt vele, talán pihent, jól érezte magát nálam, stb. stb. Szóval lépegetünk, lépegetünk.
Nálatok mi újság?
De ez még szerintem elmegy!
Viszont nézd meg, hogy a szárazbab, szárazborsó (sárgaborsó) ennél már kb. 3x annyi ch-t tartalmaznak, mint így nyáron a frissek... akkor azt mondom, inkább így zölden borsót is, babot is, mint majd télen száraz állapotban! :)))
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!