Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Én is nagyon hálás lennék ha valaki megosztaná velem a kidolgozott tételeket.
Dorcibaba@gmail.com
Előre is köszönöm az önzetlen segítséget! (A fórumokon böngészve egyébként meglepően ritka!)
Kedves Tia1!
Kedves jutzee!
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Sokat segítettetek!
Eseleg lábápoló tételek valakinek?
Kedves h..eva!
Kérlek szépen küld át nekem is!
Nagyon nagy szükségem van a tételekre.
Előre is köszönöm szépen neked!
E-mail címem : palfitunde@citromail.hu
Sziasztok! Nagy szükségem lenne a kéz és lábápoló, műkörömépítő kidolgozott tételekre!
Pici baba mellett( + két nagyobb) nincs időm a kidolgozásra.
Előre is köszönöm!
raraavis@freemai.hu
Sziasztok!
Nagy szuksegem lenne a tetelekre. El tudna nekem is kuldeni valaki? Elore is koszsonom
ildi32@yahoo.com
Lányok, én is bepofátlankodhatok? :) Nekem is szükségem lenne a kézápoló és műkörömépítős tételekre, ha valamelyikőtök lenne olyan kedves küldje el légyszi erre a címre: t.zsani05@gmail.com
Nagyon köszi előre is!
sziasztok!
Nekem is szükségem lenne a kidolgozott tételekre, sajnos 2pici mellett nehéz a kidolgozás. köszönöm szépen előre is a segítséget.
tundor78@gmail.com
sziasztok nekem is nagy szükségem lenne kézápoló és műkörömépítő tételekre illetve írásbeli vizsgasor példákra!!! előre is köszönöm nektek
üdv
Enikő
mezeieniko@freemail.hu
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne a kézápoló-műkörömépítő tételekre és az írásbeli gyakorló anyagra is! Ha valakinek megvan átküldené nekem is,előre is köszönöm!
email: h.u.e82@citromail.hu
sziasztok
nekem is kellenének a kidolgozott tételek, ha vkinekmegvan,vagy mar megkapta átküldené nekem is , légysz.06.17 én vizsgázom.nagyon köszi előre is
email:bmaya1986@gmail.com
Kedves Tia1!
Nekem is át tudnád küldeni a műkörömépítő tételeket,anyagot?
Megköszönném
Szia!
Fúúú, de örülök, hogy írtál! :)És nagyon köszi a linket is! :)
Mielőtt még az oktatásszervezőket molesztálom, megkérdeznék tőled egy-két dolgot, ami nem derült ki a honlapról. Az alapcsomagon felül kell még valamit venni? Ha jól értelmezem, 6000 Ft plusz tankönyvköltség van. Az UV lámpát is ezen felül kell megvenni? Vagy hogysmint megy ez? A gyakorlati oktatót nem találtam meg, te hol kerestél rá előzőleg?
Még egyszer köszi, hogy írtál! :)
Tudom, hogy nem ide kéne írnom ezt, de már máshová is írtam, és még nem kaptam választ, itt pedig folyamatosan trécseltek :), szóval itt is teszek egy próbát. :)
Az érdekelne, hogy ki hol tanul és milyenek a tapasztalatok? Szeged, Kecskemét környékén csinál/t valaki tanfolyamot? Én is szeretnék belevágni, de nem tudom, hol lenne érdemes elkezdeni.
Köszi, ha válaszoltok! :)
Szép estét! :)
Sziasztok!
4 gyerek mellet csinálom a tanfolyamot.És nagy szükségem lenne kézápoló-műkörömépítő tételekre, és az írásbeli gyakorló anyagra is.Előre is köszi.
lcsilla1980@gmail.com
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni valakitől a kézápoló- és műkörömépítés tételeket,nagy szükségem lenne rá!! Előre is köszönöm!! email: fanika90@citromail.hu
Sziasztok!
Most fogom kezdeni az OKJ-s képzést. A kézápolás és a műköröm építés összes tételére szükségem lenne. Szeretném, ha valaki segítene nekem és elküldené a kidolgozott tételeket.
Előre is köszönöm!stumi31@gmail.com.
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?