Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Szia. Türcsike. Elküldened nekem is a tételeket?
Calu2000@gmail.com. Köszönöm.
Szia Türcsike!
Szeretném megkérdezni, hogy megkaphatnám -e én is a tételsort?
Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne a kidolgozott kézápoló elméleti tételekre. Valaki megtenné, hogy elküldi nekem? emarki89@gmail.com -ra. Nyilván fizetnék is érte! Ezer köszi!
Sziasztok! Nemsokára vizsgázok, és szûkségem lenne kéz és műkörömépítés kidolgozott tételekre!
Ha vki tudna segíteni, megköszönném.
Természetesen nem ingyen gondolom.
Előre is köszönöm!
Email cim lemaradt: zsike19810421@gmail.com
Koszonom szepen elore is
Szia Turcsike!
Elkuldened nekem is legy szives?
Koszonom szepen
Türcsike
Szia. Nekem is szükségem lenne rá.
Szia!
Nekem megvan.
Sziasztok!
Valakinek esetleg Kézápoló és műkörömépítő szóbeli tételsor van kidolgozva? Elkezdtem a sulit. ideadták a kérdéseket de kidolgozni nincs időm. Légyszi valaki segítsen! Ha esetleg valakinek meglenne elküldené az e-mail címemre? nyilasandrea96@freemail.hu
Sziasztok!
Mire megírtam a kérésem megláttam ezt.Esetleg valakinek Kéz ápoló műkörömépítő tétele nincs kidolgozva?Nagyon megköszönném.3gyerkőc mellett sok lehetőségem nincsen,még kicsik.Belevágtam a suliba,szeretnék minél felkészültebb lenni.Ha esetleg van a nemeskriszti1988@gmail.com email címre elküldené nekem?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok
Én is szeretném a kidolgozott tételeket a fodorandrea08@gmail.com címre
Előre is köszönöm
Sziasztok!
El tudná valaki küldeni nekem a lábápolás kidolgozott tételsorát?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
ycsyke@gmail.com
Szia ha esetleg meg van engem érdekelne!
nemethvaleria2@gmail.com
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek meg van a Manikür és mükörömépités tételsorok kidohozva szivesen meg vásárolnám!
nemethvaleria2@gmail.com
Szép Napot!
Szia Kingfish!
Ha jól láttam Cana júniusban járt a portálon utoljára. Megkaptad valahonnan a kidolgozott tételeket?
Köszi :)
Kedves Mindenki és Bárki! :)
Akinek esetleg megvan a tételsor kidolgozva, nekem kizárólag lábápoló okj tanfolyam tételeire van szükségem, akkor nagyon szépen kérem küldje el nekem. Szívesen fizetek érte. Köszönöm :D
Sziasztok! Szeretném kérni kézapoló és pedikür kidolgozott tételeket.
Akinek van, kérem jelezze, szívesen átvenném. Egyeztessünk róla:) Köszönöm
foszi2@freemail.hu
Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni a pedikűr kidogozott tételeket?
Ha igen, továbbítaná nekem a bea.gass0403@gmail.com címre?
Előre is köszönöm :-)
Szia! Engem érdekelne a lábápoló kidolgozott tételsora. Írnál egy elérhetőséget?
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?