Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
A fotó az bolhányi marad, mert a türelmem az teljesen elfogyott a próbálkozásokba. Ha lehet látni, ennyi elég...
Az " aranyhalas " megjegyzés pedig találó!
Úgy örülök, hogy írtok, köszönöm!!!
Igen, tettél fel 6 képet, rólad az kicsi.
Belejöttél mint kiskutya az ugatásba.
Megkérdezhetem, hogy sikerült-e?
Komolyan nem látom, pedig asztali gépnél vagyok...
Köszönöm szépen!
Kedves Enissa!
Megpróbálom és nagyon szépen köszönöm!!! Kedves vagy!
Kedves Lolita!
Nagyon szépen köszönöm az üdvözlésedet és a bíztatásodat! Sajnos nehezen nyílok meg, de az első lépést úgy hiszem, megtettem.
Csak olyan ügyetlen vagyok, hogy egy képet sem tudok feltölteni...
Mégegyszer szívből köszönöm!
Köszönöm!
Érezd jó magad itt, azt kívánom!
(Látom, már alakul... :-) Vannak itt (is) empatikus emberek, akikkel szót lehet váltani.)
Csak így tovább! Sok szerencsét!
Kedves Enissa!
Na,megpróbálom asztali gépről feltölteni a képeket ,kérlek szépen ne haragudj ,de mobilról egyszerűen nem sikerül ,-remélem még beszélgethetünk és kialakulhat egy jó kapcsolat!Nagyon szépen köszönöm igykszem minél hamarabb elintézni !Szia !Gábor
Kedves Enissa!
Köszönöm szépen a válaszod és az érdeklődésedet! Nagyon megtisztelő! Igyekszem feltölteni!
Jó éjszakát, kellemes pihenést!
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! Próbálkozom akkor!
Jó éjt!
A prifilodban lehet képet feltölteni, ott ahol új kép feltöltése van. Kattints rá, tanulmányozd, és lépésről lépésre. Kell h legyen kép a gépeden, vagy ha estleg telefont használsz, akkor ott. Rá kell kattintani a képre is, h melyiket akarod.
Megjelenik a profilodon is, meg a képgalériában is.
A profilodba tudod feltölteni.
Én szívesen megnézném.
Ma elfáradtam már, de holnap visszanézek.
Kellemes éjszakát!
Ui.: Úgy tehette meg, hogy ő is emberből van, hiába tanult, az intelligenciát nem lehet megtanulni, születni kell vele.
Nem szép dolog volt tőle, mint ahogy végzettségtől függetlenül nem szép dolog a másik érzelmeivel játszani, de az élet meg nem a szépségről, becsületről szól. Nem illene az egyébként is földön lévőbe rúgni, de próbáld megrázni magad, és állj talpra!
Vedd úgy, mint egy leckét!
Szia, köszönöm szépen a válaszodat, csak félreértetted kicsit. Ő nem az én pszichológusom, csak simán az az egyik végzettsége.
Hogy lehet ide képet feltölteni? Sajnos nem tudom.
Gábor
"A témáiat leírtam az előző hozzászólásaimban, de érdekelne, mit gondolsz arról,ha egy ember, aki ráadásul pszichológus, játszik annak az érzéseivel, aki beleszeretett? Magyarul hitegeti, hagyja udvarolni, aztán elküldi a fenébe?"
Nem tőlem kérdezted, de az orvosod a hivatásával játszana, ha a betegével folytatna viszonyt. Persze, ettől még megesik az ilyen kapcsolat is.
Szia!
Teszel fel fotót, miket festesz?
Szia!
Azt hiszem, elég edzett vagyok, bár nem értem, miért kellene ennek feltételnek lennie egy beszélgetős fórumon?
Szerintem intelligens emberek írnak ide, téma pedig mindig akad. Te is kedvesen fogalmaztál, amit köszönök!
A témáiat leírtam az előző hozzászólásaimban, de érdekelne, mit gondolsz arról,ha egy ember, aki ráadásul pszichológus, játszik annak az érzéseivel, aki beleszeretett? Magyarul hitegeti, hagyja udvarolni, aztán elküldi a fenébe?
Kedves Pouge!
Te szereted a művészeteket? A filmeket, színházat?
Nekem nagy kedvencem az absztrakt és az avantgárd, de ugyanúgy az impressziunizmus is!
Kedves Tien!
Nagyon köszönöm a válaszodat, de a burán régebben annyi bántást kaptam, hogy felejtős.
Bízom az itteni távolban, mégha félve írok is.
Szia!
Három féle szívgyógyszert, Rexetint és Rivotrilt. Szeretek olvasni, írni, Budapesten élek. Korábban a nyomdaiparban dolgoztam, most a gerincsérv kezelésemre várok.
Sok csalódáson vagyok túl, a legutóbbi nagyon friss. Lassan már nem is merek hinni. Köszönöm szépen, hogy érdeklődtél!
Sziasztok!
Gábor én is szívesen beszélgetek.
Írj arról, amiről szeretnél.
Hogyan telnek napjaid, hová szeretnél eljutni- ha lehetne :)
Én is írok mindent, ami írható, de már régen voltak kiadva novelláim, verseim. (antológia kötetben volt egy novellás és egy verses kiadás, melyben többen szerepeltünk.
Miről írsz? Van kedved egy-egy írást megosztani? :)
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!