Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Igazán nincs mit!
Nélkületek nem lenne semminek értelme! Elvesztettem mindenkimet, nincs kit felköszöntenem.
Egy testvérem maradt, de vele em igazán tartjuk a kapcsolatot .
Nagyon köszönjük! Küldj kérlek erőt nekünk, ha tudsz!
Legyen szèp éjszakád!
Kedves Ildi!
Nem akartam külön részletezni, de dettó ugyanígy jártunk...szóval virrasztunk "eggyütt" ezek szerint...
Kedves Lolita!
Kedvenc zeneszerzőm: Chopin, de ugyanúgy mindent szívesen hallgatok, aminek értelmes szövege és megfelelő zenei aláfestése van.
Irodalom: Gyakorlatilag az egész 20. század, magyarok közül József Attila és a Nyugatosok, külföld :Ginsberg, Burrougs,a késő huszadik század, Sylvia Plath, és kortársai.
Festészet: Chagall,Pollock, de ugyanúgy az inpresszionisták is, nagyon hosszú lenne így is leírni mindent. Majd idővel!
Bocsáss meg a hosszú üzenetért!
Szia Kedves Ildi!
Hogy vagy ? Én megértelem abszolút, mivel magam sem tudok aludni...
Valamikor hajnalban szoktam, de akkor is maximum 4 órát.
Örülök, hogy ide látogattál!
hogy van e ami teljesen letud kotni?persze,en eletemben meg sosem unatkoztam!
kedvenc hobbym mindigis az olvasas volt,regen konyvek formajaban,napjainkban mint ugyanugy konyvek,magazinok formajaban es persze szeretek a neten is olvasni hisz itt mindenki megtalalja ami erdekli!
persze elso a csalad es utana jon a hobby.most kivetelesen itt vagyok fozes kozben,mert ezt az etelt csak meg kell kevergetni idonkent,de amugy mindig lezarom a kompjuteremet ha valamivel elvagyok foglalva,
itt vagyok ujra kedves gabor!ugye nem haragszol meg ram ha most oszinte leszek?amit most fozok/mar fent van a gazon/lencse olasz modra jobban izlik,mint ahogy mi magyarok csinaljuk/ok sok foghagymat is tesznek bele es az nagyon jo izt ad neki,persze nekik nincs tejfolunk,mint nekunk,szoval anelkul van ez!amugy au-ban szerencsere kapni hisz sok magyar etelt nem is lehet anelkul fozni!/lehet,de nem is olyan/!
igazsag,hogy nagyon utananezek az egeszsegemnek,naponta sokat setalok,es 3 kulombozo fele italt iszom/persze mind sajat keszitesu.tele gyumolcsel,zoldsegekkel/.
dehogyis haragszok a sok kerdesert!mar miert haragudnek!sot inkabb orulok neki!
mikor otthon eltem-berkesi es szilvasi volt a kedvenc irom.eletem legemlekezetesebb,legmeghatobb konyve ,emily bronte-tol a JANE EYRE volt,de olvastam Magyarban rengeteg rejto konyvet is.A PILLANGO-masik kedvenc konyvem volt,de hogy ki volt az iroja sajnos arra mar nem emlekszek.
koltok?-petofi sandor,arany janos.
szeretek verseket olvasni/a tiedek nagyon tetszettek / es kedvenc eloadoim kozuluk ,
1,latinovits zoltan
2,darvas ivan
3,major tamas...hirtelenjeben ok jutottak eszembe,de tudom ok mar regota nem elnek!
zeneszerzok?verditol a NABUCCO a kedvencem,de szeretem straucct is.
a komolyzenet nem kulonosen kedvelem,de az osszes tobbi stilust igen kezdve a ciganyzenetol a mai divatos rapper stilusu zeneig.
festok-szirnyei merse pal es munkaczy neve ugrott be igy hirtelenjeben.ebben a szakagban nem igazan vagyok jaratos oszinten,ugye nem haragszol?
most en is ugyanezeket visszakerdezhetem toled,hogy kiket kedvelsz?koszonom szepen elore is!
Bocsánat, még annyit, ha megengeded: mivel szoktad tölteni a szabadidődet? Van valami, ami teljesen le tud kötni?
Köszönöm szépen válaszod!
Szia!
Kedves Lolita!
Nagyon hálás vagyok Neked, hogy amint tudsz, válaszolsz!
Elhiszem a távolságokat, hiszen az országok hihetetlenül nagyok a miénkhez képest, Sjávcot meg Amerikát kiváltképp szeretem a művészetük miatt!
Gyönyörű táji adottságok, és megannyi más szépségek.
Amit most főzől, az is inycsiklandozó lehet, úgy hangzik, mint egy szimfónia:-)
Sok energia lehet Benned!
Akkor nem zavarlak most, remélem, tudunk beszélni még!
Megkérdezhetem addig is, van-e kedvenc íród, költőd, zeneszerződ, festőd?
Ne haragudj a sok kérdésért!
Gyönyörű napot kívánok Neked!!!
koszi gabor!nagyon kedves vagy!valoban oriasi a tavolsag,16 ezer km.,de nalunk meg orszagon belul is szinte " le kell menni a terkeprol" annyira nagyok a tavolsagok,csak par pelda erre,
tavolsag pl.darwin es adelaide kozott 3300km,vagy sydney es pert kozott meg kerekitve 4 ezer km es igy tovabb.
most mennem kell elokesziteni,majd feltenni az ebedet,de jovok ide vissza kb fel-1 ora mulva,macsak egyszeru ebedet fozok,lencset olaszosan,de imadom,mert finom nagyon.
bocs ez meg lemaradt!
az jo azert,hogy megtanultal fozni hisz sok ferfi egyentalan nem tud.igy ha idod,erod vagy eppen kedved szottyan ra tudsz valamilyen etelt osszeutni,megfozni magadnak!nekem a rantott hus es a vadas zsemlyegomboccal a kedvencem,de barmilyen magyar etelt orommel megeszek.
Kedves Hölgyek!
Mindenkinek boldog, meghitt Nőnapot kívánok sok-sok szeretettel, aki csak olvassa!
Ez a nap ( is ) legyen tele Nektek boldogsággal!
Gábor
Szia!
Ha tele lenne helyesírási hibákkal az üzeneted, őszintén szólva az sem zavarna, mert már annak is örülök, hogy írsz! Köszönöm szépen!
A spagetti pedig a favorit ételem, ha rászánom magam az elkészítéséhez.
A legelső, amit megtanultam 13 évesen, a tojásleves volt, aztán jött a pacal és a körömpörkölt s a többi.
Tudom, nem egészségesek, de legalább alapszinten megtanultam főzni
festmenyeid bocsanat!
itt minden kedves idelatogato figyelmet megkerem,hogy ne haragudjon ram ha hibakat ejtek az irasomban,decsak itt irok magyarul es ezertis nagyon megorultem annak idejen,hogy ratalaltam a hoxara a veletlen folyaman!
nagyon szepen megkoszonom a megerteseteket!
egy nyelvet elfelejteni nem lehet/nem is akarom/,de irasban viszont neha elgondolkozok,hogy hogyan is kell leirni helyesen egy-egy szot!bocsanatot kerek toletek ezert!
szia!en is szeretem a tesztas eteleket ,csak "jobol is megart a sok!".neha mar kisse unom,ezertis bujom allandoan a receptes weboldalakat!en mindig csak pl.friss paradicsomot hasznalok es amilyen keveset lehet,hogy azert az ize az etelnek meglegyen!kedvenc olasz etelem,a minestrone leves/ebbol mindig a legnagyobb fazekkal fozok ami 10 literes/,meg a sicilian spagetti.
vannak nemzetkozi etelek is amiket szoktam fozni,pl,
paella
tagine/ennek sokfele valtozata van/
taco.....stb.
Szia!
Nem biztos, mert pl. a tészta a kedvencem, de az tény, hogy nem bírom a csípős, erős ételeket, olyan savat csinál, hogy megőrülök,bár már épp ezért lassan csak hideg ételt fogyasztok.
A legjobbakat Neked!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!