Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint? (tudásbázis)
Igen, ez volt az ajánlott mennyiség a kis bajszos a katonáit ezzel küldte harcba, mert visszatérniük már nem kellet...
Már belinkeltem egyszer, de téged a tények láthatólag egyáltalán nem zavarnak.
A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut.
NEM a levegőbe dobálózom, felületes csevegés folytatok egy fórumon.
HA -feltéve és nem megengedve- ennyire érdekel az ügy, neked is pontosan annyi ideig tart utánaolvasni szakfolyóiratokban, könyvekben és egyéb, releváns helyeken.
Ennyit a "levegőbe dobálózásról".
(A D-vitamin hiánya NEM lehet táplálkozásbeli hiány, az életmóddal pedig NEM befolyásolható az, hogy ezen a szélességi körön november és március között nem jut a Nap beesési szöge miatt annyi UVB sugárzás a bőrbe, ami képes Dvitamin termelni egyáltalán. Így nincs, ami aktiválódjon, így nincs, ami hasson. )
Örülök a tájékozottságodnak.Komolyan.
A legújabb kutatások szerint a D-vitamin valóban már inkább hormonnak számít és nem vitaminnak.Sok mindenben van/lehet szerepe,olvastam én is,de nem tudok olyanról,hogy megtízszerezték volna az ajánlását,lehet le vagyok maradva.Mikor?Kik?Örülnék egy ESPEN linknek.
"Rák, autoimmun bajok, 1-es és 2-es cukorbetegség, szívbetegségek, keringési zavarok, bőrbetegségek, Sm stb. . . mindhez van köze, nem is kicsi."
Van,így igaz.De!Az okokat a hiányának érdemes megvizsgálni.Ezek zöme táplálkozási és életmódbeli szokások.Ha ezek rendeződnek,a hiány nem mutatható ki.
Egy ESPEN linknek tényleg örülnék,kár a levegőbe dobálózni,az a mérvadó.:)
A legújabb kutatások szerint a Dvitamin hormon, nem vitamin. A legbrutálisabb betegségek kialakulásához komoly köze van a hiányának, ezért is tízszerezték meg az ajánlást, alsó hangon.
Rák, autoimmun bajok, 1-es és 2-es cukorbetegség,szívbetegségek, keringési zavarok, bőrbetegségek, Sm stb...mindhez van köze, nem is kicsi.
Biztos, hogy Magyarországon?
A múltkor beszélgettem a Heim Pál kórház néhány főorvosával. Kiderült, hogy az az olajat, amit az innsbrucki klinikán a súlyosan égett bőrfelületet kezeli, itthon tiltott. A saját kollégái adták neki egy konferencián és nem használhatja, mert beperelhetik érte.
Sajnos az orvosok is "megvásárolhatók", nyilván ő is forgalmazza ezeket a táplálálékkiegészítőket.
Várom a nevét!
Házinál is vannak veszélyek, csak mások.
Én a Pápai Húskombinát termékeiben bízom meg a legjobban. :)
Én egy prospektusban láttam. Ha nagyon erősen gondolkodom, eszembe fog jutni, hogy hol és mikor.
Nem hinném, hogy meghamisították volna.
Szent Györgyi Albert 93 évet élt és veseelégtelenségben halt meg.
Az 1000 mg C-vitamin akkor lehet hasznos, ha valamiért felborul a szervezet egyensúlya, betegség, megfázás influenza esetén.
Szemsérülés esetén intravénásan is adják.
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- 40-en túliak szedtek-e valamilyen csonterősítő tablettát?
- Helex SR 0, 5 mg (nyugtató) és Anafranil 10 mg (antidepresszáns) rendszeres szedése mellett alkalmanként lehet alkoholt fogyasztani?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Fogászati implantátum után kell valamilyen gyógyszert szedni?