Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
239. genia (válaszként erre: 237. - Menike)
2009. okt. 14. 11:22
Nalunk nem lehet kapni szuztea kapszulat de en is sokat halottam rola ,biztis segit,Ma gyumolcs napom van holnap le napot tartok mert szombaton lagzi utalom ha szorit a kisesteim hatha lemegy valami.Ugyhogy merlegeles eltolva pentek reggelre majd beszamolok ki hogy halad,meg vagytok elegedve?
238. genia (válaszként erre: 235. - Dorkinc)
2009. okt. 14. 11:16
Szia Dorkinc jo neked hogy csak 19 vagy nekem abban az idoben nem volt feleslegem.24evesen mentem ferjhez 48 kg mmal ,26 evesen szultem 68 kg,mmal lementem 1 ev alatt 53 aztan 4 eve leszoktam a cigirol 16 ev utan es lassan fel mentem 70 re na ez gaz.Most 42 vagyok nehezen megy a fogyas azert irtam felevet.De nem fogok haragudni ha hamarabb megy le.
237. Menike
2009. okt. 14. 10:47
Jaj, csajok, nem is mondtam. Már egy ideje szedek egy étrendkiegészítőt, ami állítólag segít fogyni. Lehet, ha többet szednék naponta, segítene is. Na mindegy. Viszont nagyon sok jót hallottam a szűztea kapszuláról. Na, ma beszereztem egy dobozzal, ráadásul iszonyatosan jó áron. Délután beveszem, kíváncsi vagyok, hogyan hat. Nem nagyon merek a WC közeléből eltávolodni, állítólag takarít rendesen. :)))
236. Menike (válaszként erre: 234. - Elzsabo)
2009. okt. 14. 10:17

Jobban vagy? Csak nem elkaptál valamit? Vagy csak úgy jártál, mint én a sült banánnal? A mai napig megfordul tőle a gyomrom és rosszul vagyok. Fúúú, nagyon gáz.

A tegnap is eltelt bűnözés nélkül, pedig bírtam volna enni. Viszont a töltött gombám nagyon finom lett. Életem első sütése, amit teljesen egyedül csináltam és magam találtam ki a receptet is.

Tornáztam is este, viszont ma reggel elmaradt, de este bepótolom.

235. Dorkinc (válaszként erre: 230. - Genia)
2009. okt. 14. 10:08
én nem hiszem hogy félévbe telne leadni 14 kg. az elején lehet hogy lassan meg de aztán sztem beindul. nem tudom hogy hány évesek vagytok de egyre idősebben persze egyre nehezebb. án szept 23án kezdtem el és most -4.4kgnál tartok, mondjuk szinte egyáltalán nem bünözgetek. voltam párszor futni meg 2x egy csoportban tornázni is, néha itthon is tornáztam futás után. jó monjduk én még csak 19 vagyok...
234. elzsabo
2009. okt. 13. 19:27
Na, ez a lazacos blini nem sikerült. Először is majdnem elrókáztam magam mikor kivettem a hűtőből, aztán kiderült hogy füstölt lazacot kellett volna venni. Innentől kezdve elment a kedvem az egésztől, de megcsináltam, az embernek nagyon izlett:-O Nem tudom mi van velem, nem esett jól a kaja, most is émelygek, de ma amúgy is feszült-depis napom volt/van.A blini pedig egy orosz kaja, tulképpen palacsinta, csak sokkal kisebbeket kell kisütni, kb tenyérnyit. Erre jönne rá a füstölt lazacszeletke gusztán rárózsázva, egy kis tejföl, kigyóubi szelet meg kapor. Egy tavalyi nők lapjából van a recept (gyűjtöm őket) de most abbahagyom mert mindjárt rosszul vagyok.
233. Menike (válaszként erre: 232. - Elzsabo)
2009. okt. 13. 09:40
Na majd meglátjuk, hogy milyen gyorsan megy. Nekem a tegnapi gyüminapon 2 banán és 1 kg szilva. Muszáj volt, különben elbuktam volna. Lazacos blini? Engem érdekelne, ha elmondanád, hogy hogy csinálod, de elsősorban azt, hogy mi a blini? Én még csak most tanulgatok főzni. Ma reggel csináltam sült virslivel, főtt tojással, tejföllel és sajttal töltött gombafejeket. Hát fogalmam sincs, hogy milyen lehet, de majd kiderül. A tonhalsalit nem csináltam meg, mert délután oktatásra megyek és nem kellene ott szagosodnom.
232. elzsabo (válaszként erre: 231. - Menike)
2009. okt. 13. 09:32

Tyű de ügyi vagy Menike!

Valszeg igazad van Genia, 2-3 kiló per hónap esélyesebb, mint a 4-5, úgyhogy én is megnyugodtam.

Persze Menikének gyorsabban fog menni sztem ha ennyit tornázik:-) Én is fogok járni nemsokára, úgy tényleg hamarabb megy, sajnos futni már nem tudok elmenni ebben a trágya időben, igaz amikor 30 fok volt a múlt héten akkor meg azért nem mentem:-)))

Gyüminapot én is kibirtam tegnap, igen csekély mennyiséggel:1 alma, 1 körte és 1 banán...de ma lazacos blinit fogok csinálni, éljen!!

Kitartás!

231. Menike
2009. okt. 13. 09:16

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap nagy elhatározásra jutottam. ELÉG A BŰNÖZÉSBŐL. Nem szeretném veszni hagyni az eddigi - 6 kg-mat. Tegnap kibírtam a gyümi napot. Pedig este majdnem elcsábultam. Ehelyett 100 hasprés és 50 Leg trainer. Ma reggel 150 felülés. Remélem idővel majd meglátszik. Most már tényleg betartok mindent, mert az elmúlt 2 hétben eléggé laza voltam.

230. genia
2009. okt. 13. 07:17
Mindenkinek ilyen nehezen megy?Lanyok realisan szerintem 2,3 kg per ho az jo csak mi tobbet szeretnenk en is!!!Magyarulnekem kb 6 honap kelesz a 14 kg leadasahoz basszus csak legyen annyi kitartasom.Mostanabban olyan puffatnak erzem magam,ti nem?
229. elzsabo
2009. okt. 12. 22:39

Hahó Lányok!

Meg volt a Nagy Méreckedés. Hááát, alig mutat valamit az a rohadt mérleg, ami azért van mert sokat bűnöztem az elmúlt 2 hétben...de ezentúl másképpen lesz, és a mennyiségre is figyelni fogok. Pedig ugy érzem magam (jó, most gyüminap van, könnyebbnek is érzem magam, és ilyenkor az éhségtöl felpörgök) mintha már vagy 5-tel kevesebb lennék.

Kitartás lányok, menni fog!!:-))))

228. Menike (válaszként erre: 227. - Genia)
2009. okt. 12. 18:19
Én is átültetem őket, de most nem, mert nincs erőm hozzá! Hihetetlen, de összesen 58 négyzetméteres a lakásunk. Na majd jövőre, már kész a tervrajz a házunkhoz. Nagy nappalit akarok és akkor nem fogom úgy érezni magam, mint aki dzsungelben lakik.
227. genia (válaszként erre: 226. - Menike)
2009. okt. 12. 18:06
A viragokat at szoktam ultetni osszel is ha kell es volt egy par amit at kellet.Azt mondta az anyum,hogy szerdatol nagyon leesik a homerseklet es ma feltetlenul megkellett csinalnom.Kesz vagyok,megint olyan a nappalink mint egy meleghaz de fer belle boven.100l fold uristen!!ezek utan te is kerteshazban laksz.Nekem holnap szenhidrat nem igazan szeretem mindeg sokat ettem,Eddig!!!
226. Menike
2009. okt. 12. 14:45

Gratulálok a bűnözésmentes hétvégéhez, komolyan felnézek rád. Én ma gyüminapot tarok, de nagyon rosszul megy így a hétvégi kajálások után. Virágátültetés? Én tavasszal csináltam, 100 l földet használtam el.

A keményítő nap nagyon durva, még nekem is ki kell találnom valamit hogy mit főzök majd rá. Holnap szerintem halat sütök csak úgy natútba. Imásom, ja és az elmaradhatatlan tonhalsalit.

225. genia
2009. okt. 12. 09:39
SZia Menike,jo hogy vissza jottel.Elzsabo tartotta bennem hetvegen alelket.Ugyes vagy te is 100 haspres!! nem semmi.A hetvegem is jol telt bunozes nem volt jo kislany voltam.Sanos en mergembe nem futottam de ma ujra kezdem.Eleg zsufolt napom lessz virag atultetes stb majd este jovok.Puszi nektek.Kemenyito napom van.
224. Menike
2009. okt. 12. 09:24

Sziasztok csajok!

Újra itt. Milyen volt a hétvége? Nálam totál bűnözés, de szerencsére semmit nem jött vissza. Ma szigorúan gyüminap. Tegnap megvettem a has gépet is. Na semmi különös csak olyan lefekszel a földre és piciket emelgeted magad. Ab king kicsiben! :))

Ma megcsináltam, vele 100 hasprést. Előbb utóbb látszani fog. Az utóbbi 2 hetet ellazsáztam, úgyhogy mától megint minden szigorúan megy.

Genia!Tényleg hős vagy. Leesett az állam. Én még azt a havi egy víznapot sem tudom megcsinálni. Pedig ha egy nap nem eszem, meg sem látszik. Szívás.

223. genia
2009. okt. 11. 13:33
Koszi ,akkor majd 15 en ahogy elterveztem azaz csutortokon.
222. elzsabo (válaszként erre: 221. - Genia)
2009. okt. 11. 13:29
Nem jó túl korán mérlegre állni mert ha nem látszik az eredmény, a nagy bánattól abbahagyja az ember...de nekem is az volt, hogy a hülye mérleg nem érzékelte a fogyást, minddenki más igen, küztök én magam is. Orvos barátnőm szerint ez az van mert az átalakulás-átrendeződés megkezdődött:-D
221. genia
2009. okt. 11. 12:16
Vagy aljak merlegre most,szerinted de mar ettem!!
220. genia
2009. okt. 11. 12:02
Nem altam merlegre mert tudod ha eszem a lenapok utan az rogton latszik de csutortokon ra allok es akkor a valos sulycsokkenest fogja mutatni.Azert csinaltam a le napot hogy meregtelenitsek.Azunokahugomnak is csak ugy mukodott hogy minden heten tartott egy le napot mar 20 minusza van de113 rol indult
219. elzsabo
2009. okt. 11. 11:27
Ja, honap lesz 4 hete hogy elkezdtem a diétát. Becsületesebben kéne csinálnom...
218. elzsabo (válaszként erre: 216. - Genia)
2009. okt. 11. 11:25

Hát az nagyon furcsa ha nem adtál le semmit, nem értem. Azért ha tudsz méreckedj meg. H 2 napig léböjtölsz, annak látszódnia kell.

Én mostanában szinte minden napo bűnözök valamit:-(

Ma fogok méreckedni, holnap megírom az eredményt:-)

Most olyan 72-73 lehetek, de nagyon szeretnék 65 lenni.

217. genia
2009. okt. 11. 11:08
Ja,hos akkor leszek ha leadttam a14 kg felesleget. Tudod annyi szep kiskosztumom van nem tudom fel venni oket mindegyik szorit van ami ram sem jon na errol ennyit.
216. genia (válaszként erre: 215. - Elzsabo)
2009. okt. 11. 11:04
Hat igen csak ittam zoldseg leveket ,cekla ,zeller retek,sargarepa, alma.A gyumi napot is becsulettel vegig csinaltam.Merlegre nem altam valtozast nem erzek.Neked csak 10 kilot kell leadni?mennyi ment mar le?hany napja csinalod?
215. elzsabo (válaszként erre: 214. - Genia)
2009. okt. 10. 15:17

Genia, azt hogy csináltad? Két napig csak ittál és nem ettél?? Úristen, én meghalnék! És utána még egy gyüminap is??

Genia, ezennel hőssé avatunk:-))Hát ennyi koplalás után már biztos érzed a változást, könnyebben gombolod be a nadrágot mondjuk vagy ilyesmi.

Én jól haladok, holnap állok mérlegre, Menike elutazott, ezúton is kívánunk neki is kellemes hétvégét, és természetesen mindannyiunknak!!

G.

214. genia
2009. okt. 10. 13:03
Sziasztok lanyok kinek hogy megy a fogyi? Jelentem tartottam 2 le napot hat nem volt konnyu ma gyumi napom van .Merlegre nem altam majd csutortokon remelem akkor mar lessz eredmeny is.Mindenkinek kellemes hetveget!!!!
213. elzsabo (válaszként erre: 212. - Pruntyike)
2009. okt. 8. 21:13
Köszi pruntyike, meg van kb már mindenkinek:-)
2009. okt. 8. 19:00

valkinek kell recept könyv?

90-napos diéta eze gy újabb.ha még valakinek nincs meg

211. Menike (válaszként erre: 209. - Nita25)
2009. okt. 8. 19:00
Nekem sem megy valami könnyen, főleg, hogy eléggé alábbhagyott a lelkesedésem. Na majd újra erőt veszek magamon. Olyan rossz, mindig elcsábulok. Nagyon sokat kellene leadnom, a cél - 25 kg, persze nem 3 hónap alatt, mert az nem fog menni. Jó lenne további 10-et is, de ez a jövő zenéje. Már így is érzékelem, hogy könnyebben mozgok és nem fulladok ki annyira, de ez még nem az igazi.
210. Menike (válaszként erre: 207. - Elzsabo)
2009. okt. 8. 18:57
Én is oljosan eszem hlat, szerintem másképp nem is lehet. Tarkabarka a neve. Liszt, sütőmargarin, tojás, cukor, sütőpor, citromlé, kakaópor. A tészta egyik fele kakós, a másik natút. Márványos tésztát csinálok. 45 perc alatt kész.
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook