Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

179. elzsabo (válaszként erre: 178. - Angyalka38)
2009. okt. 4. 19:14

Hogy hogy angyalka, ma nem fehérje napod lenne?

Odafigyelünk ám rád:-))))

2009. okt. 4. 18:57

elszabo!

Másnapra én is feldobódtam attól hog lement pár deka.:))de,aznap!!:((nehéz volt!!!

Ma ebédre elkészítettem a csiperkével töltött burgonyát!mmmmmm,nagyon fincsi lett!!

177. elzsabo (válaszként erre: 174. - Angyalka38)
2009. okt. 4. 17:04

Angyalka!

Ez tök jó hogy kibírtad, én ettől nem kiborulok hanem feldobódok!;-)

176. elzsabo
2009. okt. 4. 17:03
Hát ez óriási! Legurítok két pohár vizet és már nem is vagyok éhes!:-))
175. elzsabo
2009. okt. 4. 14:03

Hallo!

Tegnap gyüminap lett volna, de Anyukámnál voltam és a kedvencemet főzte, szóval ma tartom meg:-) mondjuk nem zabáltam magam halálra, húst nem ettem, szóval nem bűnöztem akkorát, most meg szépen gyümizek,

szép vasárnapot mindenkinek!!

2009. okt. 3. 16:31

sziasztok!

Tegnap egy kicsit kiborultam,mert gyümölcsnapom volt és annyira éhes voltam!!!:((

De kibírtam!!:))

Ma végre ehetek valami normális kaját!Magyaros csirkecombot sütöttem + salátát készítettem hozzá.

Holnapra pedig találtam egy jó receptet:csiperkével töltött burgonya(sütőben)A keményítőnapot szeretem a legkevésbé.

173. genia
2009. okt. 3. 08:20
Sziasztok csajok,nincs itt senki?Ma kemenyito napom van.Remelem jol fog menni .Majd estere jovok ,ma eleg zsufolt napom lessz.Szep napot mindenkinek.
172. elzsabo (válaszként erre: 168. - Menike)
2009. okt. 2. 22:55
A pesto egy zöld szósz cucc, ami föleg fűszerekből, olivaolajból, bazsalikomból, fenyőmagból áll, pépesített kiadásban. Nagyon finom, van a Spar-nak is pestója kis üvegben, én azt szoktam venni, 300 körül van, lehet piritósra is kenni, de a legjobb tésztára hagymával pl, nem diétás időszakban mondjuk parmezánnal megszórva.
171. Menike (válaszként erre: 170. - Angyalka38)
2009. okt. 2. 20:38

Mi a baj???

Tudok segíteni? Vagy csak éhes vagy?

Én is most csaltam, na de ma megengedtem magamnak, mert holnap megveszem a leg traineremet.

Juhéj!!!!

Jövőhét végén meg az ab king-emet. Most már nem lesz mese. Hajrá zsírégetés.

2009. okt. 2. 19:13
áááá,nem bírom tovább!!!
169. Menike (válaszként erre: 165. - Genia)
2009. okt. 2. 13:45

A hasam nekem is olyan lágyabb. Mármint a zsír. Ezért is gondoltam, hogy akkor most kell megvenni az ab king pro-t és akkor hajrá. Hátha így már könnyebben ledolgozható. Amúgy észrevehető az előny a kemény és a puha háj között. Könnyebben hajolok le, és most akármilyen vicces is, de könnyebb levágnia körmöm a lábamon. Eddig okozott némi problémát.

Nagyon elhatározott vagyok mind a fogyi, mind a torna mellett.

168. Menike (válaszként erre: 167. - Elzsabo)
2009. okt. 2. 13:42

Szia!

Tudatlan vagyok, de nem igazán tudom milyen a pesto. Még sosem ettem.

Este 11kor már harcoltam magammal, hogy feküdjek le, de alig bírtam elaludni. Igyekszem mindent megoldani, köszönöm a dicséretet.

167. elzsabo (válaszként erre: 163. - Menike)
2009. okt. 1. 20:55

Tyű, Menike, jól beindultál:-)))

Azért csak vigyázz a nemalvással, egyszer csak kikattansz teljesen, én ennyi ébrenlét után már hallucinálok. Ügyi vagy szakdoga meg pasi fronton is!

Ja, amit én imádok, és szinte minden szénhidrát napon eszem, az a pestós tészta, jeeeeee!!!

166. genia
2009. okt. 1. 20:21
Jo sok betut tevesztettel?Ugyan nem zavar.Nekem a parom leptopja angol nyelvu nincs ekezet vagy en nem ertek hozza .Aztan roman suliba jartam bocsi ha nem mindeg irok helyesen.
165. genia
2009. okt. 1. 20:05
Nayon ogyon orulok hogy rendezodtek adolgok a paroddal.Nekem van ithon ab king ritkan szoktam hasznalni de jol meg dolgoztat. En inkabb gyors gyaloglok afuto padon .Mntha kerekedett volna afenekem es megpuhult volna a hasamon azsir de lehet hogy kepzelodom.Elfogult vagyok magammal biztos na mindeggy.
164. Menike
2009. okt. 1. 19:58

Na, jó sok betűt tévesztettem. Bocsi, mégis csak 37 órája vagyok ébren.

genia, komolyan mondom, hogy ne aggódj, sikerülni fog.

Ja, nem tudom, hogy ki ismeri a Pesuth Rita kickbox tornáját (nem a Norbi-s változat), de imádom és kb 2 hét múlva meglesz. Nagyon nehéz volt beszerezni. Profi a torna és látávnyos. Imádom. Ha valakinek kell, elküldöm, de szerintem ez csak postán fog menni.

Szóljatok!!

163. Menike (válaszként erre: 162. - Elzsabo)
2009. okt. 1. 19:55

de, imádom a tésztát. A mákosat. Most már csinálok szószokat is, csak úgy hús nélkül, így jó, de se grízes, se krumlis, se zöldséges nem megy. Viszont ami nagy kedvenc, de rilos, az a sajtos tejfölös tészta. Dehát a sajt+tejföl nem ok ch napon. Hüp-hüp. Viszont ettem rozsos kenyeret.

Kezd már kevésbé hiányozni a fehér kenyér, főleg így, hogy néha eszem rozsosat. Jövőhéten kpok magamtól egy ab king hasizom erősítőt és ágyő zsírpárnák.

Az tuti, hogy nagyon kemény lesz. Hú, még a leg trainer-emet sem szereztem be, de jövőhéten az is meglesz.

Ja, és hogy jó hírt is mondjak, megbeszéltük a dolgainkat és rendeztük sorainkat.

Úgyhogy újúlt erővel folytatom a fogyit.

Tegnap reggel 9-től ébren vagyok, egész éjjel dolgoztam, mikor befejeztem mentem az irodámba dolgozni. Viszont attól, hogy nem aludtam, úgx fel vagyok pörögve, hogy a diplomám felét is megírtam.

Ha ez kell, akkor nem alszom egy ideig. :)))

162. elzsabo
2009. okt. 1. 19:21

Sziasztok!

Menike, nem vagy nagy tésztarajongó? Mert akkor könnyű dolgod lenne:-D Vagy pizzát, vagy fini sajtos pogit mondjuk. Tegnap fehérje napon viszont lépzeljétek hortobágyi husos palacsintát csináltam, nyaminyami, isteni jól esett! Igaz, a gyomrom nem nagyon tudta mire vélni, a gyüminap után...;-)

Holnap szerencsére milánói lesz az oviban, ma meg kelképosztafőzelék volt a keményitőnapomon, nem is kellett fözni, a Juniorral össze vagyunk hangolódva:-)

Genia, nekem is nagyon nehezen indult csak be, 2-3 kb két és fél hét után, de a 2. héten már éreztem, mondjuk én sokat koplalok is.

Na, kitartást mindenkinek!

161. genia
2009. okt. 1. 19:10
Koszi .akkor holnap feherje.KOszi a biztatast, erot ad.
160. Menike (válaszként erre: 159. - Genia)
2009. okt. 1. 18:18

Köszi!

A palacsintát imádom, de mindig elfelejtem, hogy lehet enni, de csak módjával.

Nekem holnap lesz gyüminpom. Hihetetlenül gyorsan telnek a napok.

Mindig azt veszem észre, hogy már megint gyüminap van. :(((

SZerintem jó ötlet, hogy csak 15én állsz mérlegre. Én sem álltm 2 hétig, és akkor láttam, hogy semmi nem történt. De aztán később beindult.

Úgyhogy ne aggódj, menni fog!

159. genia
2009. okt. 1. 13:50
Sziasztok.Ma akkor gyumi napom van ,eleg jol birom.Azt gondoltam nem allok merlegre csak 15 en.Hatha addig lessz valtozas.Hallotatok olyanrol hogy van akinek 1 ho. utan indul be remelem azert en nem tartozok kozejuk vagy megis?Menike kaposztas kockat[imadom] vagy palacsintat, esetleg pestos tesztat.
158. Menike
2009. okt. 1. 13:37

Sziasztok!

Nincs ma itt senki? :((

Ma szénhidrát nap van. Nyami-nyami!

Ki mit eszik? Kéne egy két jó ötlet, hogy mit egyek ma.

Szép napot mindenkinek!!!

157. Menike (válaszként erre: 154. - Genia)
2009. szept. 30. 22:46

A gyümi napot mindenképp tartsd meg. Nyugi, az első 2 hétben nálam semmi nem történt. Aztán már sokkal kevesebbt tudtam enni. Már a gyümi napon is elég pár szilvát megennem és kész. Meni fog. Ne add föl, mi támogatunk.

A kapszuláról meg beszámolok, hogy segített-e vagy sem.

156. genia
2009. szept. 30. 19:46
ok Elzsabo koszi a biztatast neked is Menike .Dejo hogy vagytok nekem .
155. elzsabo (válaszként erre: 154. - Genia)
2009. szept. 30. 19:26

Sziasztok!

Genia, mindenképpen tartsd meg a gyüminapot szerintem, nekem az dobálja le a kilókat leginkább:-)))

154. genia
2009. szept. 30. 19:21
SZia Menike.8 dik nap 1kilo se ment le .m.Most mit csinaljak ma lett volna feheje napom csinaljak holnap egy gyuminapot szerinted?
153. Menike (válaszként erre: 152. - Genia)
2009. szept. 30. 18:35

Szia genia!

Hanyadik napnál tartasz? Én ma tartok a 30.-nál és 6 kilóval vagyok kevesebb. Nekem sem indult meg az elején. De én úgy vagyok vele, hogy szépen lassan, mert akkor talán nem jön vissza.

Egy nap nem a világ, de tarts ki.

Én holnaptól elkezdek szedni egy zsírégető tabit, hát majd kiderül, mennyit segít.

152. genia
2009. szept. 30. 13:48
sziasztok. ma aztan mindent osszettem, baszus.Duhos vagyok nem akar ez nekem menni .El vagyok keseredve, na mindegy egy kilo sem ment le mikor fog ez elindulni, mergemben mindent ossze ettem a mai napnak annyi.
151. elzsabo (válaszként erre: 150. - Menike)
2009. szept. 29. 18:19

Szisztok, szia Menike!

Nekem ma van gyüminapom, mennyiségi korlátozásról nem tudok, én a következőt csinálom, működik:1-2 banánt, 1 fürt szőlőt, kb 2-2 almát és körtét csinálok meg salátának, ma tettem bele mazsolát is, és reggel-délben-este eszek belőle. Szerintem nem egy nagy mennyiség, főleg ha még a párom is rájár:-)De ettem már gyüminapon kb egy marék mandulát, vagy mazsolát esetleg mogyit, de azzal óvatosan mert magas a kaloriatartalma. Egyébként én azt hittem hogy végtelem mennyiség gyümölcsöt meg tudok majd enni olyan éhes leszek, de nem, estére már annyira unom, hogy már rá se birok nézni. Ennyit mekem viszont muszáj megennem kalóriában, mert különben elájulok. Nem tudom hogy birom majd a viznapot...

150. Menike
2009. szept. 29. 09:40

Köszönöm mindenkinek a biztatást! Az összegabalyodás alatt most azt értem, hogy csókolóztak, ami nem nagy dolog, de én nagyot csalódtam. Szánja bánja bűnét. Tegnap sem kiabáltam vele és ha hazaér hétvégén, akkor sem fogok. Megkértem, gondolja át a közös jövőnket, mert akkor még most hagyjuk abba.

Ja, és hogy válaszoljak is 2,5 éve vagyunk együtt. Végigcsináltuk a válását, kitartottam mellette.

A baj az, hogy nem akarom veszni hagyni, mert szeretem őt, de egy bocsival nem lehet elintézni. Tény, hogy sosem iszik, de most sikerült neki berúgni, dehát ez nem kifogás. Na, majd meglátjuk, hogyan tovább.

Viszont, hogy jót is mondjak, tegnap kibírtam a gyüminapot. Valaki tudja esetleg, hogy mekkora mennyiségű gyümölcsöt lehet elfogyasztani eze a napon?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook