Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!
Már voltam itt egyszer, de nem jutottam odáig, hogy írjak is. Örülök, hogy jó volt a parti, gratulálok, nagyon ügyes vagy. És még szavazni is voltál, hát le a kalappal előtted. A bűnözést meg felejtsd el, ennyi kijárt már nekünk. Ma kemény vagyok magammal, nem csábulok el. Eszegetem a lencsefőzeléket és kész. Én nem hagyom ki a szénhidrátot, mert akkor megint felborul minden és sosem áll helyre a rend. Este sütök pár muffint és holnap azt eszem. Utána gyümi és csüt-ök meg lé nap!! Most azt hiszem, hogy durva lesz.
Szép Napot!
Látom senki sincs itt. Genia, remélem a vendégek jól érzik magukat és jókat esznek. Nálam ma totál bűnözés, de holnaptól visszaáll a rend. Mindegy, ennyi most belefért. Ma tutira halálra eszem magam minden jóval.
Húú, a buli jó volt, bár először eléggé feszült volt a hangulat a barátok meg köztem, de ahogy részegedett a drágám, úgy változtak meg irányomban. Közölték, velem akarnak szilveszterezni is.
A párom rendesen elhajlott, az asztalon aludt a diszkóban. Hajnalban betuszkoltuk a kocsiba és haza hoztam. Még életemben nem vezettem sötétbe, ráadásul úgy, hogy a navigátorom alszik. Kemény volt, de haza értünk. Amúgy iszonyú álmos vagyok, mert 4 órát aludtam, most meg az irodában gubbasztok. Na, kinyírom azt az Ügyfelet, aki bejelentkezett, ha nem jön el. Vége lesz, de nagyon. Ja, és a legszebb, hogy csőrepedés volt a fürdőnkben, amit ma reggel bombáztunk szét. Hát gondolhatod, hogy áll a fürdőnk. Most két hétig nem lehet visszacsempézni, had száradjon. Aztán majd megint rumli lesz. Úgyhogy ha hazamegyek, akkor még azt is takarítanom kell. Úgy volt, hogy este elmegyünk, megvesszük a maradék karácsonyi ajándékot, de mivel hulla fáradtak vagyunk, így nem akar egyikőnk sem vezetni. Inkább alszunk egy hatalmasat. Alig várom. Legkésőbb 5kor hazamegyek az irodából. Azaz, már csak 2 óra és 50 perc van hátra.
Pusza
Jó reggelt!
A kifogás nekem is gyorsabban jön, mint az ihlet arra, hogy tornázzak. De nem baj, most elhatározásra jutottam. Csináljuk és kész.
Hogy a fenébe ne várnám?? Hiszen végre megismerem a barátait, azaz hivatalossá válik a kapcsolatunk. Izgulni nem nagyon izgulok, inkább várom a reakciókat. Na, majd kiderül. Néhányat már ismerek, de ők akkor azt hitték én a felesége vagyok. Na, majd most lesz arc leesés. Hihihi.
Jobban félek majd, amikor a szüleit kell megismernem. Főleg az anyukája olyan. A nevelőapját már láttam, nagy öreg mackó. De az anyukák mindig mások. Az ővé meg pláne. Hiszen ez a második válása az ő pici fiának. Persze megsúgom, mindig a nők voltak a hibásak (anyuka szerint)az ő fia ártatlan, csak szeretni lehet, soha nem tesz semmi rosszat. Tudod, lehúzott redőnyön keresztül nézi a világot.
Sajnos már most tudom, hogy lesznek viták vele, de én szeretném, ha majd belátná, hogy így jó nekünk, ahogy van. Felnőttek vagyunk és el tudjuk dönteni, mit szeretnénk.
Kíváncsi vagyok, mit talál ki jövőhét végére, hogy ne tudjunk elmenni fürdeni. Mindig ilyenkorra hív vendégeket, vagy kell elvinni valahova.
Ja, a leves isteni volt. Hmm, bevágtam belőle egy nagy tányérral. Hihetetlen, pedig nem is szeretem annyira a levest, de már 3 hónapja nem ettem.
Puszi
Valamit kitalálok majd, de nap közben tényleg nem vagyok éhes. Na majd rákényszerítem magam.
Amúgy szerintem azért nem eszek, mert nem csinálok magamnak kaját. De ez meg azért van, mert sokáig dolgozom, így reggel nem tudok időben felkelni. Szívás, de ez van.
Viszont genia, januártól torna van minden nap. Vagy legalábbis valamilyen mozgásforma. Gyaloglás, szobabicikli, hasizom, stb. Már elég sok gépem van ahhoz, hogy kondizzak. Szépen fogyok, csak hát izmosodnom is kellene.
Ja, és holnap buli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért reggel 9kor jövök, mert dolgozom, természetesen. Na pusza, szaladok, mert vár a leves.
jó légy barátném!!!!
azt hiszem ez nekem szól,ugye?
kisbabám van,de nem szoptatok már.
én már elkurvultam,tortára.
férjem szülinapja másnap a nagyfiam szülinapja...
úgyhogy rám ne hallgassatok
Jó reggelt genia!
Hát, nagyon fini menüt állítottál össze. Rendben, hagyjuk ki a vasárnapi lé napot, úgysem lesz energiám az esti buli után. Kell majd egy kis husi.
Tegnap elléptem, mert fogorvoshoz mentem, aztán otthon meg pihiztem. Megérkezett a párom Olaszból, beszéltünk egy órát, mert aztán fordult vissza. Remélem holnap reggelre haza ér. Hulla lesz az esti bulin, azt tuti. Nem baj, én leszek a sofőr, ő ihat nyugodtan. Majdcsak hazacipelem valahogy.
Szia!
Ne is mond az éhséget, egész nap csak gyümilevet ittam.
Én is szoktam Miki lenni, de én gyerek részről is várom!! Hihihi.
Szegény anyukám, már rájött, hogy ebből sosem növök ki. Még gyerek napon is követelem a meglepetésemet.
Húú, mit csinálsz a vendégseregnek? Hogy állod meg, hogy ne egyél? Én sem tudom, hogy hogy bírom ki a diszkót éhgyomorra. Bár sajnos kapni fogunk kaját, de max csak minimálisat bűnözök, hogy kibírjam reggelig ébren.
A drágádnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Na, látom ma sincs itt senki! Jól van, elszenvedek én egyedül is. Mivel sajnos nincsen ebédem, ezért csak iszom. Majd ha hazaértem eszek lencsét. Addig meg marad a szenvedés. Genia, rossz hogy nem vagy. Most már tudom, milyen lehetett neked, mikor nem voltam.
Ja, a Mikulásról, meg a csizmákról annyit, hogy így 26 éves fejjel is kirakom az összes cipőmet anyukám szobájának az ajtajába, hátha rak bele valamit. Reggel szerencsétlen alig bír kijönni. Hihi. Aztán meg én mérgelődök, hogy jó smucig ez a Mikulás, hogy csak 1-be rakott, hát ezért raktam ki az összeset????
Jót szoktunk röhögni. Idén már a drágámnak is otthon lesz a cipőcskéje, úgyhogy jöhet a Mikulás reggelre. Mivel szombaton bulizni ,együnk, vasárnap reggel lesz időm becsempészni a csomimat. Na, költök neki is egy versikét. Úgyis panaszkodott, hogy miért csak a haverja kap verset. Hát kap ő is egyet.
Jó reggelt!
A csizmámat becserélték, van helyette 2 másik. Igaz ráfizettem, de van megint egy western csizmám, meg egy nagyon elegáns is. Örülök nagyon. Közben megvettem hétvégére a srácnak az ajándékot, egy üveg mézes barack pálinkát, leáztattam a cimkét, mert a fotóját tesszük rá, meg írtam neki egy mókás verset, úgyhogy a hátuljára meg az kerül. Mindez 3000 Ft-ért. Ja és most a pia mellé adtak egy poharat is. Nagyon örültem ennek is.
Húú, nálunk már egyszer járt a Mikulás, mármint a kedvesem gyermekének adtam oda, mert most hétvégén nem velünk van. Meg most lesz a szülinapja is vasárnap. Hiába, őt a Mikulás hozta.
A két új csizmámat én is kirakom.
Na, jól van csokik!
Én lépek, mert vissza kell vinnem a 9000 Ft-os csizmámat a boltba, mert szétjött. És úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért ne jöjjön szét.
Holnap jövök és dumcsizunk.
Holnap keményítő!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Utálom!
Lencsefőzelék lesz. Igaz 3 hónapja azt eszek, mert nem szeretek mást, de mindegy.
Jó éjt mindenkinek, én ma hatalmasat alszom.
Puszika
Oké, már a hóspray-vel elintéztem az összes ablakot, ajtót, tükröt. Egész jól néz ki, csak egyelőre marha büdi.
Ma nem áll szándékomban éjszakázni. Hamar haza lépek, hogy végre aludhassak egy jó nagyot.
Szia!
Elméletileg szünetet kéne hagyni, de én nem teszem, mert akkor tuti nem kezdem el újra. Amúgy meg ilyenkor a folytatás annyi, ha nem akarsz tovább fogyni, csak szinten tartani, hogy minden nap délig csak gyümi, utána bármi, csak kis mennyiségben.
Nekem ez nem kell, én még legalább ennyit szeretnék fogyni. Jah, és geniát sem akarom itt hagyni egyedül. Nem mondom néha egy egy bűnözés becsúszott, és biztos vagyok benne, hogy be is fog, de nem érdekel. Lassan eltűnnek a kilók. Már csak újra tornáznom kell, de az ebben a hónapban nem fog össze jönni. Majd januártól.
Genia!
Tegnap majdnem éhen pusztultam. A jó az volt, h a páromnak nem volt kedve vacsorázni menni, különben halálra ettem volna magam. Hihihi.
Na mindegy, nem sikerült. Megettem pár szem mogyorót, ennyit bűnöztem. Viszont iszonyatosan jót aludtunk, végre, de még mindig nem értem magam utol.
Na, keresek néhány karácsonyi mintát a neten, díszitem az irodámat, aztán meg dolgozok, mint a gép.
De leszek egész nap.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.