Változások a honlapon, új funkciók működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Változások a honlapon, új funkciók működése
Végre rájöttem, hol vannak a jelek:-)
Nagyon aranyosak, tetszenek!
Szevasztok! Hát, elég vegyes érzelmeim vannak. Alapjaiban tetszik, de egyelőre zavar, hogy nálam túl nagyok a betűk, így túl széles az oldal, szinte gyalogol a szemem, mire egy sort végig olvasok.
Másik, hogy azt látom a saját adatlapomon, hogy az elmúlt 30 napban milyen jeleket kaptam, de amikor én akarok valakinek jelet küldeni, az összes lehetőségből csak kb. 15 db-ot látok, és azok közül vagyok kénytelen választani.
Valahol valami beállítás baj van nálam, vagy ezek másoknál is ugyanígy vannak??
Egyetértek, és ez igaz a klubbokra és fórumokra is.
Örülnék ha láthatóak lennének.
És még egy észrevétel.
A napló bejegyzéseknél a hozzászólások inkább felülre kerüljenek, mert alul nagyon zavaró, főleg, egy hosszú bejegyzésnél.
Új Hold, új Hoxa arculat????????
Sok sikert és jó böngészést mindenkinek! ????
Azta! Teljesen új arculat, de jópofa, kissé szokatlan, mindent át kell alaposan bogarászni, de ahogy elnézem, jó lesz ez :D Mindenkinek sok sikert a továbbiakban a hoxázáshoz :D
Hoxa, amúgy éppen 13 évesek vagytok, itt az élő példa, a 13-as szám nem is szerencsétlen, nektek is sok sikert a továbbiakban is :D
Szuper jó lett! Meg kell szokni nagyon, de menni fog.
Gratula!
Annyiban változik, hogy ott is lesz 28 napos toplista a mostanában játszóknak.
Ha van rá igény, akkor tudjuk a szóbázist bővíteni. Van rá igény? :)
Egyelőre hasonló lesz az eddigihez, tehát a naplólistában látod az utolsó hsz dátumát és a naplóban a hozzászólásokat időrendben visszafelé.
De lehet, hogy később be fogjuk kötni az eseményekhez és akkor igen lesz a válaszom (de ma este még nem fog megtörténni).
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?