Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ja, és természetesen én is láttam az arroganciát a műsorban nem egy szereplőnél, láttam alattomosságot, gerinctelenséget, hazugságot, sorolhatnám.
És egyáltalán nem tartom ezeket a tulajdonságokat jónak, vagy követendőnek, sőt!!
De ez nem szépviselkedési verseny volt.
Akkor mit kell nézni?
Sajnos mást nem tudok.
Végig azt írtam és vissza is keresheted nyugodtan, hogy csak lány ne nyerjen. Illetve többször is kiemeltem, hogy Vera sem érdemelné meg a nyereményt.
Én végig Csaba mellett kardoskodtam.
Attila szépen átverte a jónépet. De akkor is nyert volna, ha végig marad olyan arrogáns, amilyen volt.
Hogy Csaba miért lett második?
Talán azért, hogy ne lehessen azt mondani, hogy az rtl-ból a jónak összes szikrája kihunyt.
Úgy mint Jerzy
Te Verát is szívesen láttad volna győztesnek, pedig az előbb írtad, hogy ő is arrogáns volt, mint Attila.
Akkor ő miért érdemelte volna meg?
Nem értem.
Akkor Csaba miért is jutott el ilyen sokáig?
Nem áll a logikád.
Bizonyos dolgokat nem akarsz észrevenni. Attila nem csak arrogáns volt, hanem a végén kifejezetten szimpatikus. Ezért nyert.
tehát még a példa is jó :)
De itt azt kell nézni hogyan nyerte meg.
Mindenkinek csak gratulálni tudok. De főképp az rtl klubnak.
Áruld már el, kinek a szemében lett példakép Attila?
A műsor célja példakép gyártása volt??? szerintem egyáltalán nem.
A műsor célja megbotránkoztatás volt.
verseny - nyeremény - megnyerte, tehát jól játszotta.
Hogy a pénzért mindent lehet-e? Erre csak azt tudom mondani: megnyerte a játékot.
Rossz oldalról nézed-szerintem.
Ha Attila végig tirpák maradt volna, akkor Csaba nyert volna.
De így Csaba kevés lett, mert az, hogy normális volt, ez csak akkor elég, ha a másik oldal meg nagyon gáz. Akkor felerősödik a csendes normalitás.
Így viszont Csabának is meg kell tanulnia, és talán mindenkinek jó példa ez is, hogy ha valaki ül a háttérben, mint a sült hal és csak ki akarja várni a saját kis győzelmét, akkor bizony elorozhatják előle.
Nincs ezzel semmi gond. Számomra még igazságos is és példaértékű is :)
Lehet, hogy félre értetted, de én sem érdemelnék győzelmet, mert néha elvetem a sulykot. Ne egy ilyen személy legyen a példakép.
Szóval a pénzért mindent lehet?
Ez furcsa
Ha annyira gusztustanul csinálta volna, akkor nem is nyert volna.
Akkor lett igazán népszerű, amikor normálisan viselkedett.
Ez bizony még jó példa is, hogy ha valaki normális, akkor nyerhet.
ő meg nem olyan, mint Te.
és meg is nyerte a játékot.
És igen: egy pénznyereményért folytatott játék a pénzről szól.
És ha már valaki pénzért játszik az kifordulhat magából.
Ennyire minden a pénzen múlik?
Mert szerintem nem. Nekem ha 50 millo lenne a tét akkor sem tudnék így viselkedni senkivel, aki nem adott erre okot.
Magamat köpném szembe.
Nem tudom, értesültél-e róla, hogy Attila nyerte meg a VV5-öt?!?
Ennek fényében az utolsó két mondatod elég paradoxnak hangzik!
Ahogy a boltban itt sem mindegy, hogy milyen a kiszolgálás.
Számomra nem mindegy, hogy egy zöldséges hozzám vág egy fej káposztát , vagy mosolyogva azt mondja parancsoljon, mit adhatok még?
Így ezekben a játékokban sem mindegy, hogy ki hogyan játszik. Meg tud maradni fél éven keresztül embernek, vagy meg sem próbálkozik ezzel.
mi itt nézők/fogyasztók voltunk.
Ők kiszolgáltak minket.
Én ugyan meg nem süvegelek senkit!
És abban is biztos vagyok, hogy valós kapcsolatokban, valós életben nem ilyen egyikük sem!
A következő játékos lehet azt fogja tenni. :-))
Számomra elvárás, hogy ne úgy jusson előre valaki, hogy áttipor a másikon. Attila ezt csinálta. Lélekben megpróbált mindenkit megsemmisíteni.
Ez addig tetszhet az embereknek, és meg is süvegelhetnek egy ilyen személyt még nem ők a szenvedő felek.
szerintem nem az.
ha kecskékkel szexelt volna és azért kap kitüntetést, akkor azt is elfogadom, nekem tök mindegy, a lényeg, hogy nem vitatom el tőle anyereményt, pláne nem mondom ki azt a szót, hogy "megérdemli", mert a játék egyáltalán nem arról szólt!!!!
Az, hogy ki mit érdemel, szóba se került ebben a játékban, mert azt mérni nem lehet.
Ő sem tanította semmire. Róla ugyanez a véleményem.
Aki a VV játékok közül számomra megérdemelten lett győztes, az Szabolcs és Miló volt. Végig emberek tudtak maradni.
Hasonlóan a BB2 játékának győzteséhez Zsófihoz.
Nekem nem azzal van a bajom, hogy esetleg összezördül valakivel egy adott játékos. Mert a közösségben ez mindenhol így van. Legyen az egy kollégium, katonaság, vagy éppen munkahely.
De hogy valaki egész végig ezt csinálja és a végén babérkoszorút akasztanak a nyakába, mondván milyen szépen játszott hát hogy is mondjam...
Undorító.
nyereményért játszott - így csinálta, így nyerte meg -ezek szerint jól csinálta!
Ez nem népnevelő műsor, ahol jó példát kell mutatni.
Ezzel én azt gondolom, hogy ő nyert megint arra buzdítja az rtl klub a jó népet, hogy lehet valakiből úgy egy elismert ember, hogy öt hónapon keresztül mást sem csinált, csak elküldött mindenkit oda ahonnan jött.
Az utolsó hónapban pedig mikor tudta, hogy szépen kell viselkedni egy pofavizitet tartott és magára erőszakolta a jófiú modort.