Való Világ 2011 (beszélgetés)
a sporttól annyiban különbözik a VV, hogy ott mérhető és összemérhető eredmények alapján objektíve ítélnek.
És nem a nézők szavazzák meg, ki futott gyorsabban.
Az én általam preferált értékek pont ugyanazok , mint amelyeket Te fontosnak tartasz az életben.
A különbség az, hogy én a VV-t szabad játéknak tekintem, aminek a végeredményét elismerem, függetlenül attól, ki és miért nyert.
Azt gondolom egy ilyen játékban is az összképet kellene nézni, nem pedig azt, hogy hogyan tudta valaki az utolsó két hétben eljátszani azt, hogy mennyire jófiú lett belőle.
Ha pedig az összképet nézzük. Két hét sokkal kevesebb, mint 5 hónap.
Ha velem valaki úgy viselkedne, mint Attila a végén, akkor őt szívesen látnám győztesnek.
Ha valaki olyan lenne mellettem, mint Csaba, hogy "Á"-t látok, de ő "B"-z mond, akkor nem bíznék benne.
Az életben is pont így állnék hozzájuk, mint itt. Attilánál lennének fenntartásaim a múltja miatt, de ha így maradna, amilyen most, akkor inkább vele mászkálnék ide-oda, mint Csabával.
Csabával relaxálni mennék, Attilával meg röhögni :)
Áruld már el, ha Csaba félrebeszélt, akkor Attila mikor volt egyenes? Mikor maga előtt lökdösött mindenkit, csak azért, hogy ne rá kerüljön a zöld kendő?
Ilyent Csaba sosem csinált. Maximum nem hagyta magát provokálni Attilának. Kitért a viták elől.
Lehet, hogy Csaba stílusa unalmas volt és sokaknak jobban bejött Attila viselkedése, de azért akik annyira örvendtek a végső győzelmének megnézném, kivel tudtak volna együtt élni inkább.
Csabával, aki lehet, hogy kettőt sem szólt, vagy Attilával, aki ha éppen úgy érezte minden pitiáner dolog miatt belemászott bárki képébe.
Sajnos nagyon sok embernek élvezetet nyújt, mikor más farkával verik a csalánt, de ha ő kerülne porondra megnézném hogyan viselkedne.
Én már az elején megmondtam, hogy Attila nagyon ott lesz elől, pedig akkor mindenki azt akarta, hogy kiessen. Tudtam, hogy nem engednék.
Sok embert sikerült megetetnie a színészkedésével. Elhitette, hogy mennyire megváltozott.
Azért ez nem olyan egyszerű, mert a Vera párbajoknál senki sem volt biztos abban, 100%-ig, hogy győztesen tér vissza vagy kiesik.
Emett, azt kellene belátnod, hogy itt a fórumon is látható volt, hogy hogyan változott az emberek véleménye Attiláról. Még te is csodálkoztál, hogy akik az elején nem csípték, rengetegen a végén már nem bánták, ha ő nyer, sőt még drukkoltak is neki.
Tehát nem az RTL döntött, hanem a szavazók valóban így szavaztak.
A fórum minden alkalommal mutatta, hogy ki lesz a győztes. Ezért furcsállom, hogy ezt nem vetted észre. Teljesen lehetett innen látni, hogy mikor ki fog nyerni.
Nagyon jó példa, mert Maradóna sem a sportszerűségéről volt híres és Tyson sem, mégis imádták őket.
:) Mert érdekesek voltak :)
Látod ezért nem tudod elfogadni a valóságot, mert megszűröd.
Csak az egyik oldalról ítéled meg Attilát. Sok ember számára volt humoros, ezt itt is olvashattad.
A kihívás az igazi bátorság és ott Attila bizony bevállalós volt. Ez kamatozozz is neki.
Csabánál sokan kiábrándultak a félrebeszélése miatt. Én is :)
Magának köszönheti, hogy ez a stílus bár sok mindenben jó, de kevés. Ezért lett a második, mert jobb volt, mint sok mindenki más, de nem volt a legjobb.
Közeleg az Olimpia ahol szintén elég nagy pénzeket osztanak a győzelmekért és ha úgy vesszük a sport is egy játék.
Kit látnátok szívesebben a dobogó tetején, aki végig szidja a játékvezetőt, az ellenfelét, a nőzőket, magyarán mondva sportszerűtlenül viselkedik, vagy azt aki végig csak a feladatára koncentrál és nem arra, hogy a másikat hogyan tudja kizökkenteni a nyugalmából.
Hogy kinek mi a a humoros az kérdéses. Nekem Attila egyáltalán nem volt az.
Attila valóban belement a vitákba, de igazán nem is kellett belemennie, mert 80% -ban ő kreálta azokat.
A bátorságról szerintem meg jobb nem beszélni, végig arra játszott csak ne neki kelljen mennie párbajozni.
Helytálló, mert ugye nem egy dolog ami dönt. De ez Attilában jobb volt, mint Csabában. Aztán az is, hogy humoros volt, Csaba nem. Aztán Attila belement a vitákba, Csaba nem. Attila vállalta a véleményét, Csaba nem.
Nem egy dolog dönt, de ez is erősen hatott emberekre, akik szavaztak. Rám pl. tuti és nem voltam vele egyedül :)
Én még Alekosznál is azt mondom, hogy a többiekhez képest ő volt a legérdekesebb, mert hiába voltak tulajdonságok, amiben Alekosz rosszabb volt, de mellette meg a másikban nem volt olyan, ami annyival jobb lett volna.
Mivel a többiek is gagyik voltak, így egy Alekosz nyerni tudott.
Mivel Csaba nem volt elég tökös és Attila a végére benormalizálódott, így Csaba előnye a végére elfogyott.
Ezt én kérdeztem.
Mert szerintem teljesen ellentétes, amire Te nevelsz és amit itt mondasz.
Én akkor sem tudnék egy ilyen embernek drukkolni és azt mondani, hogy megérdemelte a díjat, ha ez csak egy játék.
Mert a játékban is létezik sportszerűség és emberség.
Attila ennek két hét kivételével híján volt.
Ez megint csak nem helytálló, mert ilyen alapon Fecó is nyerhetett volna, hiszen ős is be merte vállalni Attilát Seherezádé helyett.
Holott mint utóbb kiderült Seherezádéval könnyebb dolga lett volna.
?????????????????
komolyan ezt vetted le?
Na ugyanezért nyert Attila, mert ő bemerte vállalni a párbajon azt, akit igazán nem csípett. Ellenben Csabával :)
Ilyen szempontból Attila még sokkal bátrabb is volt.
A jobb tulajdonság felülkerekedett a kevésbé jón.
Azért mert olyanok ellen ment vissza akik még nálánál is arrogánsabbak vagy kétszínűbbek voltak.
Azt hiszem pont neked említettem a Real Madrid - Barcelona hasonlatot.
Egyik csapatot sem szeretem, de ha egymás ellen játszanak a Barca áll közelebb hozzám.
Akkor visszakeresem, de nemrég pont azt írtad, hogy kiket tudnál még elképzelni győztesnek. Még írtad is nekem, hogy neked nem csak egy befutód van.
Verának meg sokáig drukkoltál, pedig arrogáns.
Akkor ő miért jó ha visszament sokszor? Ez jó példa?
Azoknak a tizenéveseknek akik ezt a műsort nézik. Akik különböző internetes oldalakon rajongói klubokat hoznak létre.
És akik, majd esetleg hozzá akarnak hasonlítani, mivel azt látták ezzel a stílussal milliókat lehet nyerni.
ez a baj!
Neked egy botrányosnak kevert műsorról volt előztetes elvárásod: hogy majd népnevelő lesz, szép emberi tulajdonságokat mutat be, stb...
Emelkedj már felül ezen!
Nem érzed ezeket a magyarázatokat erőltetettnek?
Ha az életet nézed úgy, ahogy van, ez akkor pont így történt volna. Attila, ameddig tírpák volt, addig csak a poénjai miatt kedvelték. Aztán a végére normális lett és még azok is megkedvelték, akik előtte nem. Tehát szavaztak rá sokan. Azaz azért nyert mert ilyen volt.
Sehol az RTL előre megtervezett forgatókönyve.
Pont így történt természetesen és logikus is.