Való Világ 2011 (beszélgetés)
Még a temetésére is elmentünk Százhalombattára.
Illetve utána pár héttel később az Edda adott egy koncertet Kecskéden /Komárom megye/ aminek a szlogenje az volt ,,Kunosért, Kápolnáért értetek."
Emlékszem este 10-kor vége lett a koncertnek , visszamentünk Tatabányára az állomásra, de már nem közlekedett vonat Budapest felé .
Kénytelenek voltunk ott ,,aludni".
Ekkor 17 éves voltam. Ma már 36 évesen biztos nem csinálnám meg:-))
Én azon a táboron ott voltam. Mikor reggel felébredtünk csak annyit mondtak be, hogy elmarad a koncert, mert Kun Pétert súlyos baleset érte. A szervezők kértek mindenkit menjenek haza.
Én a haverommal vonatra ültem és hazajöttem. De sokan voltak akik ott maradtak és elmentek a baleset helyszínére. A nyomokból egyértelműen látható volt, több volt mint baleset.
Mivel a következő éjszaka is még sokan maradtak a táborban Pataky Attila visszament és ott jelentette be mi történt valójában.
Az hogy a baleset pontosan hogyan történt elég sok verzió kering róla.
Na,mégse kevertem:
"Az 1993. július 8–11. között Agárdon megtartott harmadik Edda-táborban lépett fel, amikor július 10-én hajnalban Yamaha gyorsasági motorjával a 70-es út 47-es kilométerkövénél halálos kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett."
Nekem Nicolas igen,de a többi nem igazán.
És emiatt csak még idegesítőbb (és elnézést a Vastag Csaba rajongóktól,ez privát vélemény),hogy azóta mindenhonnan Vastag Csaba folyik.Koncertje volt,szülinapja,végigkísérik egy napját....Már fáraszt.
nem is tudtam, hogy van gyereke
Ki?
Ú..:-/ Nekem valamiért motorbaleset rémlett,de szerintem akkor keverem valakivel.
Néha olyan jó lenne megnézni,ha az ilyen típusú emberek nem halnak meg ott és akkor,mi lett volna belőlük...Gondolok itt Kun Péterre,Kesjár Csabára...
A vidékinek megbocsájtok, mert én is az vagyok, de az olyan embereknek, mint te, akiből a VV alatt is csak a rosszindulat fröcsögött nem tudok.
Inkább az unokáiddal játszhatnál. Még senki nem mondta, hogy öreg vagy már bohócnak?
Nekem sokkal jobban tetszett a hangja, mint a későbbi dobogósoknak.
Mondjuk lehet ebben az is közrejátszott, hogy nagyon szeretem azt a Phil Collons dalt.
Ez a klip is azt bizonyítja a gitártudás és a jó hang nem mindig jár együtt.
Ha még élne, lehet ma ő lenne Magyarország legjobb gitárosa.
Kun Péter /1967-1993/