Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor? fórum

Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
124. buspics
tegnapelőtt 21:54

Ezer pacsi Virágnak, hatalmas forma 🤣👍


Puskást is bírom, sokat ad ehhez a műsorhoz. Jók a meglátásai.


Renátó eddig se volt szimpatikus, most meg még annyira se. Gáznak tartom, ha egy férfi így beszél egy nővel. Lehet, hogy Virág provokálta, de ez akkor is egy nagyon alacsony színvonal, amit Renátó abban a vitában képviselt.

123. andi6020 (válaszként erre: 120. - .Charlotte)
nov. 29. 07:46
Az munka.
122. soyle74 (válaszként erre: 121. - Soyle74)
nov. 29. 07:45
Vagy különleges esetnek, esetleg munkavégzésnek. :)
121. soyle74 (válaszként erre: 120. - .Charlotte)
nov. 29. 07:44
Úgy látszik a tv-ben szereplés kivételnek számít. :)
nov. 28. 21:33
Csak egy kérdés: hogy lehetnek a stúdióban most élő adásban nézők, ha mindenkinek 8-ra haza kell érnie?
119. buspics (válaszként erre: 118. - Andi6020)
nov. 28. 20:54
De, érdekes időzítés. Ez egy mérföldkő Vivi játékában.
118. andi6020 (válaszként erre: 117. - Buspics)
nov. 28. 10:28
Nem érdekes, hogy Vivi a vallomását a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján tette?
117. buspics (válaszként erre: 116. - Szasza4)
nov. 28. 10:13
Igen, kicsit reklám, propagandaszerű az egész, mintha meg lenne rendezve. Ezek után az lenne csak még durvább fordulat, ha kiderülne, hogy Vivi hazudott. Vagy maga Vivi mondaná el, hogy hazugság volt az egész. Az nagy pofon lenne. Főleg az igazi áldozatoknak.
116. Szasza4 (válaszként erre: 114. - Buspics)
nov. 27. 22:50

Egyetértek a gondolataiddal. Hasonlókat írtam én is.Hogy mi lehet az igazság és mi nem?! Úgy érzem nem az én tisztem ezt megítélni. Node csak furcsálta az ember, hogy pont az nap volt "A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja!" És este Vivi előadta a sztoriját??!! Majd a szünetekben Anikó állandóan a telefonszámokat mondogatta, amit hívni lehet baj esetén!

Most akkor igaz Vivi sztorija, mi történt valóban?! Igazad van, sosem fogjuk megtudni!

nov. 27. 22:44
Remélem Bálint megy vissza
114. buspics (válaszként erre: 112. - Szasza4)
nov. 27. 22:09
Az a durva, hogy soha nem fog kiderülni, hogy mi az igazság, hogy ez tényleg megtörtént e vele. Azt se értem, hogy ha eddig senkinek nem merte elmondani, akkor hogy mert mégis kitárulkozni egy egész ország előtt? És hogy vehette fel ugyanazt a ruhát egy ilyen feladathoz? Nem merte elmondani az anyukájának, de sokkal rosszabb, hogy így kellett megtudnia. De az is lehet, hogy igaz minden, csak butaságot csinált. Emberek vagyunk, hibázunk.
113. buspics (válaszként erre: 111. - Soyle74)
nov. 26. 13:17
Szerintem központilag nincs baj.
112. Szasza4
nov. 26. 11:30

Tegnap Vivi drámája megdöbbentett!

Most még ülepszik bennem az egész. Nem tudom még azt sem eldönteni, hogy ezt így kellett leadni, vagy szabad volt-e leadni a csatornának??!! Vagy, netán-netán megrendezett volt az egész?! :(

Úgy tűnt nekem, mintha a történtek után Vivinek pszichológusra lett volna szüksége. De hiszen, a játék előtt mindenki részt vesz klf. vizsgálatokon, tehát pszichológus is elbeszélget a játékosokkal. Szerintem. Ráadásul egy pár villalakó azt feltételezte, hogy Vivi hazudik?! Node akkor meg Vivi ezek szerint mindenre képes?!

Bálint jól választott! Digó fog kiesni a játékból. Aztán Bálint és Virág sorban kiejtegeti majd a töltelék játékosokat. Következőnek Fru-t.:) Bálintnak pedig szóljon már valaki a stábból, hogy azt a flip-flop papucsot ne vegye fel a fehér zoknijával, mert a lábujj között összegyűrődött zokni borzalmas látvány!


(Annak pedig szívből örülök, hogy Anikó vezette a műsort! Szívből örülök, hogy Nádai Anikót mosolyogni láttam! És annak is, hogy máris munkába tudott állni. Remélem ezzel a "rákos műtétét" elfelejthetjük örökre, hiszen szüksége van még rá a kisfiának, és Mindenkinek! Jó egészséget kívánok!)

111. soyle74 (válaszként erre: 110. - Buspics)
nov. 26. 10:16
Nekem nem indul el ott, pedig be vagyok regisztrálva arra az oldalra. Na mindegy, majd még próbálgatom, hátha...
110. buspics (válaszként erre: 109. - Soyle74)
nov. 26. 09:46

Én az rtl moston nézem vissza, nekem működik.


Most azt hiszem a 9-ik résznél tartok, de átpörgettem az egészet. Arról szól az összefoglaló, hogy Renátó be akarja cserkészni Frut. Egyik karaktert se kedvelem. Frutól rosszul vagyok. Olyan rosszindulatú arca van, hogy azt semmilyen smink nem tudja elfedni.

109. soyle74 (válaszként erre: 108. - Buspics)
nov. 26. 08:55
Én már 2 napja nem néztem, nem tudom mik történtek azóta. Te hol nézed vissza? Mert nekem az RTL Moston valamiért nem indulnak el a korábbi részek, hiába kattintok rájuk.
108. buspics
nov. 24. 21:49

Én még csak a kiválasztásnál tartok 😃


De olyan gáz volt, ahogy Virágra rápakolták azokat a negatív jelzőket, amikor volt a # játék. Igazi birkaként viselkedtek. Igaza volt Virágnak abban, amivel az első napján leoltotta a többieket. Nem volt szép viselkedés, de akkor is igaza volt.


Az is egy vicc, hogy nem tudják értelmezni a "jelentéktelen" szót. Még a végén ez a 18 éves kiscsaj lekörözi őket intelligenciában.

107. buspics
nov. 22. 21:22
Én is sajnálom Mercédeszt. Kieshetett volna a másik Merci. Egy értelmes mondata nincs. Én egyszerűen nem értem, amit mond. 😃
nov. 22. 21:19

Elég jó fejnek tartom, mégis ő rá pakolták a jelet!


[link]


Lehet hogy ez az oka??


[link]


"Nem bírom elviselni, ha suttyó emberekkel vagyok körülvéve!"


|Kérd és megadatik!|

nov. 22. 21:16

Nyílt titok a hülyének nézés!


[link]

nov. 22. 21:15

❔🙂


[link]

nov. 22. 18:32
Én is nagyon sajnálom, hogy a Mercédesz esett ki. Ő volt nekem a legszimpatikusabb.
102. Babi11
nov. 22. 16:22
Engem nem ,nem nézem.
101. soyle74
nov. 22. 14:15
Én Amandától vagyok rosszul továbbra is, borzasztó egy jellem, és ronda is, Digó nekem se szimpatikus és Dani sem. Vivit bírom, érdekesnek találom a jellemét, a többiek meg a nagy /szürke/ átlag a való életből, semmi extra. Bálint meg kilóg közülük, mivel ismert ember, bár speciel nekem fogalmam sem volt róla, hogy ki ő, mert nem nézem az ÉNB-t. :)
100. Szasza4
nov. 22. 13:42

Az eltelt egy hét alatt kialakult vélemény:

Fiúk:


Bálint: Az ÉNB sorozatban szerepelt, ott jobban tetszett, most mintha "összetöröttebb" lenne. Emberileg a legkülönb a többinél. Akár meg is nyerheti. (A csatorna kedvence.)


Renátó: A második villalakó akiből még bármi és bárki lehet. Jól áll bele a helyzetekbe, jól kezeli a konfliktusokat egyenlőre.


Digo: Nem szimpatikus, pedig azt hittem, hogy ez a világot járt ember fogja vinni a prímet a villában.

De nem, csalódtam benne!


Moh: Buta, öntelt, simulékony, hamis ember.


Gábor: Monológjával ami a nézőnek szólt, de a "barátnőjének" szánta szánalmas volt. Nem domináns, de csendes, elvan, mint Merci is a lányoknál.


Dani: A legsunyibb lakó. Állandóan a lábaközött vakaródzik, szinte már észre sem veszi. Nem sírnék ha kiesne a játékból.


Egyébként Mercédesz kiesése nagyon meglepett. Elgondolkodtató, hogy a két diplomás, több nyelven beszélő, világot járt nő hogy-hogy nem tudott egy ilyen nem túl intelligens közegbe beilleszkedni?! ( De lehet, hogy többet gondolok a dologba, mint kellene.)


Remélem, hogy Bálint bárkit fog kivinni magával, Ő fog visszamenni a villába. Remélem azt is, hogy Ginát viszi, mert ez az első és utolsó alkalom, hogy kiviheti valaki ezt a nőt. A többiek nem fogják ezt megtenni, mert nagyon félnek a szájától. Persze, ez csak az én véleményem.

nov. 22. 13:37

A műsor kezdéstől eltelt egy hét és a villalakókról az alábbi véleményem alakult ki.:


Lányok:


Vivi: Rejtély még számomra a lány, beszédmódja ugyan nem tetszik, de talán van benne még potenciál a továbbiakban is. Tetszik, hogy nem iszik alkoholt.


Merci: A 19 éves asztalos lány csendes, nehezen fejezi ki magát, butuska kissé. De, nincs benne rosszindulat. Ezzel a halványságával sokáig bent lehet a villába, mert szinte észrevehetetlen.


Fru: Ha nem kerül összetűzésbe Virággal, észre sem vettem volna, hogy a villába van. Nem szimpatikus, nem egyenes ember, rosszindulatú.


Virág: A legfiatalabb lakó, igazi kurtizán típus. Nem tetszett amit Danival művelt röpke idő alatt. Védett lett a lány, de nagyon félreérthető volt a kérdés feltétele. A kreatív csapat teljesen félreviszi a lakókat a hülyén, azaz hibásan feltett kérdésekkel.A feladatok kiírásánál is! Azt sugallták most is Virág védettségével, hogy kint a nézőknél Virág a népszerű! Pedig nem!


Amanda: Túlteng benne az önbizalom, de tehetség nincs mögötte. Túl harsány, ami sokszor butasággal párosul. Tetszett, hogy Puskás Peti megvezette. Először, azt hitte, hogy ő kapta a védettséget, majd igen rosszul érintette, hogy Bálint rászavazott. Rosszindulatú, kameráknak játszik.


Gina: A sikításával kiüldöz a világból. Magamutogató, buta, iszákos, inkább trampli, mint helyes, Nem bánnám, ha kiesne!

nov. 22. 10:03
Sajnálom, hogy Mercédesz esett ki, benne több lehetőséget láttam volna a későbbiekben, mint több más bent maradt villalakóban.
nov. 21. 09:04

Na már kezdenek megőrülni a villalakók, jó lesz ez. :D

Amandát remélem ma kiszavazzák a villából, Mercédesz nagyon jó szerintem, bár a "k**va anyázását" Bálint felé nem értettem, már ha valóban azt mondta neki.

De szerintem egyesek már kaptak instrukciókat a riportszobában, hogy hogyan viselkedjenek, mert egyik napról a másikra egyesek eléggé megváltoztak.

nov. 21. 00:48

Hoxás kolleginától kaptam! Ez elkerülte a figyelmemet! Aztak*rva!!!


[link]


"El kell Ferenc..." (szózat)

"Ki írta b*zmeg Kölcsey..." (szózat)

"Ja mer a Kölcsey zenésítette meg..." (szózat)

nov. 21. 00:37
Hátraléptem és ránéztem a csapatra! Szerintem ezek hosszútávon ki fogják nyírni egymást! Ha jól tudom az első szájbavágás is "majdnem" megtörtént!
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook