Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor? fórum

Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
2021. ápr. 11. 06:27
Nem
299. buspics
2021. márc. 5. 14:21
Kár, hogy vége:( Szerintem ez volt az egyik legjobb széria. Ezen kívül a 4 volt még nagyon jó. Nem értem, miért nem övezte nagyobb érdeklődés. Remélem, indítanak újat és hasonló karaktereket válogatnak össze.
2021. márc. 3. 00:18
Nem néztem, de csukott szemmel is követhető volt. Nagyjából ki volt rajzolódva, ki-kivel-mit, a többi mellékes. Én unalmasnak találtam, meg aztán hozzászoktam a hatalmas balhékhoz és tudom hogy a legnagyobb is elül fél-egy óra múlva! Azért meg nem fogom nézni! Karakterológiailag is megvolt, hogy ki ér emberileg a legtöbbet. Sajnálatos (vagy sem), itt is megvoltak a prioritások, klikkek. Epizódokkal előre megmondtam, hogy nagyjából mi fog történni, ez így unalmas! Amikor meg belenéztem, láttam hogy áll a helyzet és nagyon "meglepődtem"! Sajna ez is elég hímsovinisztára sikeredett volna, az alfa csoportban ilyenek voltak hogy Bálint, Robi! A Gábornál annyit láttam, hogy iszonyatosan magára haragította a csapatot, pedig egy nagyon jó gyereknek tartottam! Ők hárman benne lettek volna a döntőben, ha ennyire nem kavartyolják meg a trutyit. Vivivel nagyot akartak villantani, hogy lám az önbizalomhiányos, nihilista, nem sok vizet zavaró lánykával is meg lehet nyeretni a játékot, így a következő még izgalmasabb lesz! Ők is érzik, hogy túl kiszámítható lett volna a sorozat és kell a csattanó! Ez most nem akármilyen volt! És hát a szerencsétlen lány, elnyeri méltó jutalmát! Ez így "fair" állítólag! Amúgy Bálint-Robi bokszolt volna és (szerintem) Bálint vitte volna el! Ők nagyon erősek voltak, ezt még a vak ember is látta!
297. buspics
2021. márc. 1. 14:30
Még nagyon nem járok a végén, de örülök neki, hogy Vivi nyert!
2021. febr. 28. 10:52

Vivi a maga kis egyszerűségével,bugyutaságával önbizalomhiányával, csak elvitte 36 milliót.

Jól tette:)

Én nem is bánom😉🍀

295. Mézes-Krémes (válaszként erre: 293. - Andi6020)
2021. febr. 28. 10:10

Szomorú voltam. 😔 Szerintem ezt Robi érdemelte volna.


Érdekes, a Belevalóban Vivi már nem volt szerelmes Bálintba. 🤣

294. soyle74
2021. febr. 28. 09:18

Tegnap volt a döntő? Pfff..., na ennyire érdekelt engem ez a széria. :) :/ Na majd visszanézem akkor.

Azért szép volt Vivi! ;)

2021. febr. 27. 22:38
így legyen mindig igazam
2021. febr. 27. 21:51
Nem lehet szavazni
291. Mézes-Krémes (válaszként erre: 290. - Andi6020)
2021. febr. 26. 19:50

Más évadot nem láttam. Csípem Vivit én is, nagyon. Szerintem tisztaszívű lány. És úgy gondolom nem olyan buta mint amilyennek mutatja magát, vagy látszik.

Bár senki nem ellenszenves aki most bent van. Csípem őket.

290. andi6020 (válaszként erre: 289. - Mézes-Krémes)
2021. febr. 26. 16:48
Remélem Vivi. Ha az a sültbolond Zsuzsu nyerhetett a 9. évadban, akkor most nyerhet Vivi.
289. Mézes-Krémes (válaszként erre: 288. - Andi6020)
2021. febr. 26. 13:30

Igen, szerintem is azzal szúrta el. Ha ezt nem tolja túl akkor ő ment volna most vissza.

Szerintem is ez lesz a sorrend. Vagy Vivi, vagy Robi nyeri. Hát tudod, Robi fan vagyok. :) De Vivit is nagyon kedvelem. Nem tudom melyik fogja megnyerni.

288. andi6020 (válaszként erre: 287. - Mézes-Krémes)
2021. febr. 26. 08:59

Sajnos Bálint ezt a 8 millás baromsággal elszúrta.


Most szépen Moh kiesik, aztán Merci, aztán Robi, és Vivi megnyeri.

2021. febr. 26. 06:35

Bálint naggggyon elszúrta. Én mondjuk végig Robi drukker voltam, de nagyon kedveltem Bálintot is. Sokáig azt mondtam, hogy egyikük nyerje meg a kettő közül. De azt utóbbi időben már nem volt szimpi annyira, főleg a napokban. Ez a költse gyógyszerre duma és a köpködés nagyon unszimpatikussá tette. Túltolta ezt a 8 milliós dolgot, nekem napok óta visszataszító volt ami az arcáról és a szeméből sugárzott. Ráadásul a mindig simulékony Robinak is jót tett ezzel, hogy 2 napos vitába kényszerítette. Ezzel nagyon megerősítette.


Ha Bálint nem akad fent ezen az ügyön, akkor teljesen biztos hogy ő ment volna vissza, és nem Robi. Szóval szerintem Bálint kiszúrt magával Istenesen. Egyébként kicsit sajnáltam.


Szerintetek ki nyeri meg? Én bárkiről el tudom képzelni mostmár. Bár Moh szerintem tuti nem.


Mondtam nektek, hogy nem kell lebecsülni Robit, és bizony Vivit sem.

286. andilaci (válaszként erre: 285. - Buspics)
2021. febr. 26. 00:38
🌞👍🌞👍
285. buspics
2021. febr. 25. 15:45
Én Vivinek drukkolok.
284. Mézes-Krémes (válaszként erre: 282. - Andi6020)
2021. febr. 24. 09:49

Robi

Vivi

Moh

Bálint

Merci

283. Mézes-Krémes (válaszként erre: 282. - Andi6020)
2021. febr. 24. 09:48
Mit látsz Bálintban? Engem a víz ver tőle mostanra már.
2021. febr. 23. 15:48

mi a rangsorotok?

nekem:

Bálint

Vivi

Robi

Mo

Merci

281. andi6020 (válaszként erre: 278. - Szasza4)
2021. febr. 20. 21:09

Én nézem a műsort minden nap. Nagyon szeretem.

Szerintem, és remélem, hogy Bálint nyer.

280. buspics (válaszként erre: 278. - Szasza4)
2021. febr. 18. 09:54

Én beteg voltam, úgyhogy VV maratont tartottam. Bepótoltam az összes részt, amit nem láttam. Tényleg nagyon óvodás feladatokat adtak nekik, szerintem tök megalázó volt az összes. Mintha direkt a tudatlanságukat akarta volna kiemelni. Amiben volt is valami, de hát nem volt ott mindenki hülye. Például Robi egész normális srác, ember a talpán. Bálint is egész normális. A diplomás Mercédesz is az volt. Nekem végig az volt az érzésem, hogy bohócot akarnak csinálni belőlük.


A legunszimpatikusabb villalakó Dani. Utálom a nárcisztikus embereket. Teljesen tönkretette Virág játékát, elnyomta, korlátozta a szabadságában. Pedig Virág egy jó karakter, nagy dumás csaj. Remélem, majd megjön az esze és talál olyan férfit, aki valóban törődik vele, nemcsak játssza a hőst és kioktatja folyamatosan.


Nekem Vivi a kedvencem. Szórakoztató karakter, vicces, és nem bánt senkit. Nem tud kiállni magáért, de mellette van egy csomó jó tulajdonsága.

279. soyle74 (válaszként erre: 278. - Szasza4)
2021. febr. 17. 08:41

Hát hogy őszinte legyek én már hetek óta nem nézem a műsort, azt se nagyon tudom, hogy még kik vannak bent, és kik estek ki. Valóban eléggé érdektelen lett ez az évad, és szerintem már nem is lesz VV 11, nem sok értelme lenne. Ellaposodott az egész, meg már annyi más műsor van ezen kívül is, hogy nem is csoda, hogy esett a nézettsége.

Nekem teljesen mindegy, hogy ki nyer végül, de legalább nem az a borzadály Amanda. :)

278. Szasza4
2021. febr. 16. 20:45

Nagyon kihalt ez a fórum! Sajnálom ezt a gyér érdeklődést?! De teljesen megértem. Hiszen nem kötelező nézni olyan műsort, ami nem tetszik, ott van a távirányító. Azt viszont végképp nem értem, ha valaki nem toleráns, és nem tudja tiszteletben tartani mások eltérő véleményét, érdeklődését ?! Én is nagyon sok műsort, vagy akár itteni fórumot nem kedvelek, de eszemágában nem lenne, hogy beleírjak, hogy nem nézem, nem érdekel?!Értem én, hogy aki reggeltől estig a hoxán van, el kell ütni az időt, és kihasználni a fórumok adta lehetőséget, de akkor is kár koptatni a klaviatúrát, azért a három szóért! De az is igaz, mindenkinek joga van mindenhez, de a stílus, akkor is maga az ember. Szerintem. Nem igaz?!

Node, még egyszer utoljára leírom a véleményem a jubileumi évadról. Már csak két hét van hátra, azt pedig már fél lábon is kibírjuk csendben is! :)


Jelen pillanatban Dani lett kiválasztva a párbajra. Nagy eséllyel Moh-t fogja kihívni. Talán Moh is fog visszamenni. A jelenlegi villalakókról az alábbi a véleményem. Van, hogy változott róluk a véleményem, de most, ha kiesik Dani ( akit nagyon nem kedveltem, a nárcisztikus lényéről pedig már sokat írtam), akkor már a bent maradt öt fő közül bárki nyerhet, nem fogok sírni. Konkrét kedvencem a végére sem lett! Mindenkiben van annyi hiba, mint a másikban. Illetve annyi pozitívum is, mint amennyi hiba. Közben pedig úgy estek ki a játékosok, ahogy szerettem volna, vagy ahogy megérdemelték, mondom nagyképűen.

Először Bálintról azt gondoltam, hogy Ő fog nyerni. De ahogy Vivivel viselkedett, vesztett a renoméját nálam. De továbbra is azt tartottam, hogy vakok között még mindig félszemű király maradt.

Robi olyan amilyen, a mássága nem zavar, nem foglalkozom mások identitásával sem. (És a másságát egyáltalán nem viszi bele a műsorba, szerintem). Csendes, dolgos, szerény embert ismertem meg személyében. De neki is volt egy pár negatív megmozdulása, mint mindenki másnak. Ő is félszemű király a csapatban.

Moh elég megosztó, Merci miatt. Sokan nem kedvelik, de Moh egy fiatal 22 éves, tapasztalatlan, nyeretlen csikó, aki egy jó családból érkezett, megfelelő adottságokkal. Jégkorongozók keménységével állt ellen Mercinek, ami nem volt könnyű ennyi időn keresztül.

Merci egy fiatal, tudatlan, butácska, de nem rosszindulatú lány, akiben még empátiát is láttam. Azért érezhető rajta, hogy anya nélküli, rossz gyermekkor nyomát hordva érkezett a villába.

Vivivel sokáig úgy voltam, hogy nem ismertem ki, hogy gyárilag olyan amilyen, vagy álarc van-e rajta?! Nagyon rosszul tudja kifejezni magát, lásd vitájukat Bálinttal. Ő csak egy pillanatra használta a szót, amit nem kellett volna, de aztán amikor rátámadtak, már nem tudott jól kijönni a dologból, kevés volt hozzá a szókincse, pedig abban a pillanatban korrigálhatott volna. :)


Hogy őszinte legyek, az öt ember közül én nem adnám a fődíjat senkinek sem. Vagy, el kellene osztani a döntőbe jutott három játékos között. Mert senki nem méltó a fődíjra, szerintem.Bálinttal kapcsolatban pedig volt egy olyan érzésem rögtön az elején, hogy a nagyon rossz casting miatt "dobták be", mint a csatorna emberét, az ÉNB sorozatból. Ezért gondolom azt is, hogy nem ő fog nyerni, mert vele "le tudják rendezni" a szereplését, és a pénz beszél kutya ugat elv alapján mindenki jól jár.Azt is elrontották, hogy elsőként hagyták kiesni a 26 éves Dubait megjárt diplomás Mercédeszt. Nagyon sokat számított volna a szereplése. Bálinték öten 25-30 év között voltak, és nekik a 18 éves lányok nem partnerek egy ilyen játékban, szerintem. Teljesen más lett volna a felállás, az egész játék. Vagyis, nemcsak a milyenséget szúrták el a cantingosok, hanem az életkort is. Valamint igen rossz volt a kreatív csapat munkája. Értem én a pandémia miatti lehetőségek korlátozását, de az összes, általuk kitalált játék óvodás szinten mozgott.


Elnézést, hogy hosszúra sikeredett a véleményem, de többet már nem jövök, nem zavarok! :)

Egyben köszönöm a lehetőséget a fórumindítónak, és további kellemes fórumozást kívánok Mindenkinek!

277. tumbo2
2021. febr. 15. 17:46
sosem néztem.
276. kaktusz2 (válaszként erre: 259. - Szasza4)
2021. febr. 15. 17:34
olvasva. Jó a meg látás.
275. Roxa
2021. febr. 13. 19:39
Szerintetek ki nyeri a pàrbajt?
274. andilaci (válaszként erre: 273. - Roxa)
2021. febr. 12. 09:22

Talán taktikázott.Én úgy látom tart valamilyen szinten Danitól.

A nyertes Robi vagy Bálint lesz👀

273. Roxa
2021. febr. 8. 00:31
Bàlint nem volt őszinte a jelrakàsnàl,hiszen mercivel sokkal több közös időt tölt el,hülyèskednek,beszèlgetnek jòl el vannak, Viraggal pedig szinte semmilyen kapcsolat nincs köztük.
272. buspics (válaszként erre: 270. - Mézes-Krémes)
2021. febr. 1. 15:13
Az tény, hogy nem ők a legélesebb kés a fiókban. De én mindig elgondolkoztam azon, hogy ez most tényleg igaz, hogy tényleg ennyire sötétek, vagy csak a riportszobában súgnak nekik? A VV4-ben is volt egy játékos, aki azt hitte, hogy a 2. világháború az 1400-as években volt.
2021. jan. 29. 10:22

Elég butácskák az igaz valóban a lányok🤦‍♀️

Villában aki értelmesebb a Bálint vagy Robi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook