Vallomások (beszélgetés)
Hát " nevetni fogsz" . Én panelben nőttem fel 3. emeleten laktunk. Most kertes házba , ami a nagyszüleimé volt. A panelben nagyobb nyugalom volt itt! A kinti zaj valahogy másképp hallatszott mint itt. Ott is volt, hogy ordítoztak és felhallatszott. De itt konkrétan olyan, mintha benn lennének a lakásba. Volt, hogy majdnem eldobtam az edényt a kezembe , mert úgy megijedtem. Ilyen a panelba sosem fordult elő , hogy így éreztem . Valamelyik reggel is arra ébredtem, hogy a szomszéd a sajátkapujuk előtt beszélget , mintha bejöttek volna a szobába.
Plusz itt " autópálya" van. Az is eléggé zavaró. Most is kb. 20 perce ment el. Előtte csapkodták az ajtót az meg mintha a plafont vernék nálunk.
De ezzel együtt én is inkább egy lakható nyaralót javasolnék a kiírónak természetre néző kilátással az nyugodtabb lehet. Ha egyszer lesz lehetőségem költözni én is valami ilyesmit keresnék.
"Rég volt hogy egy idegen férfi"
Råm is ritkán,de minap a veszprémi állatkertben többször is elkaptam egy férfi ilyen tekintetét és jól esett így 44 évesen 😀
"Rég volt, hogy egy idegen férfi úgy nézett rám, mint éhes gyerek a tortára. Nagyon jólesett."
Ma én nézhettem így egy pasira. Nem szoktam így felkapni a fejem, de ma igen. Sajnos rohantam. Láttam rajta, hogy meglepődött. Vagyis remélem meglepődött és nem kiéhezett szukának minősített magában.
"Férfiként vagyok itt fent a Hoxán!"
...és ez miért jó neked?
Csendes helyre szeretnék költözni, még a tizedik emelet is szóba jöhet, csak teljes nyugalom vegyen körül, miután becsuktam magam mögött az ajtót! Az otthon békéjét mindenki megérdemli. Legalább lakáson belül ne érje az embert folyamatos stressz!
Édes naivitás. A 10.-en is vannak szomszédok, csapkodják a liftajtót, rohangálnak a folyosón, sőt az is megeshet, hogy a lépcsőházi ifjúság a tetőn szeret társadalmi életet élni, sajnos.
Viszont a nyugalomra vágyásodat megértem, de az nem lesz tömbházban.
Én 14 évesen 52 kg voltam.
Ez volt a verseny súlyom;)
"Rákattantam a kakaóra."
A legjobb indulattal adtam ezért kukurúzát, mert a kakaó NAGYON HÍZLAL! Ezt saját tapasztalatból mondom, nekem sikerült eljutni 130 kilóig. Már jó ideje nem kakaózom, de fogyni nagyon nehéz!
Ő szárazon akarja enni a kenyeret, én viszont vajkrémmel és zöldséggel. Így soha nem fogunk tudni együttműködni!
Úristen, ezt mióta tűröd?
"A fiamtól ma megkaptam hogy rossz nagymama vagyok. Mert meg mertem mondani neki hogy amíg nálam volt a gyerek 8000 Ft volt a gyógyszere. Nyugdíjas vagyok nem tudom kifizetni"
Valamit félreérthettél.
"A párom tolókocsiba kényszerült. Két éve. A mai napig mellette vagyok, mert szerelmes vagyok bele. Nem mondom, hogy könnyű, de nem fogom magára hagyni, mert szeretem és ő is engem!"
Rendben.
De alaposan nézz utána valami okos diétának, mert nem annyit és olyan formában kell étkeznie, mint a tolókocsi előtt.
Ugye nem mozog és a keringése fele csak korlátozottan működik.
Ha még dohányzik, jó lenne abbahagyni.
Vannak kerekesszékes sportolási lehetőségek is, de akár labdázhattok is otthon, vagy tornázhattok együtt.
"Ő szárazon akarja enni a kenyeret, én viszont..."
Hűséget fogadunk az esküvőn, nem diétát.