Vallomások (beszélgetés)
Szeretnék most hozzàbújni...
Ugye milyen jò oda bújni valakihez?Remélem sokszor lesz még részünk benne:)
"Vannak olyan emberek, akik kezükben a nyerő lappal veszítik el a játszmát. De valószínű így lesz jó mindenkinek."
Hát most velem is ez történt, a franc egye meg:(
"Szeretném hallani (letérdelve) Csányi Sándortól a filmbeli szövegét, :) olyan nélküled az élet mint vetés nélkül a föld. :)"
Meg azt, hogy:
"A nők nagyon be tudnak rágni, hogyha megdugják őket! De még jobban, ha nem!"
😉
"Nem tudom miért láttam mindig annyi rosszat az emberekben ismeretlenül is. Pedig olyan jókat is lehet csalódni."
Itt főként az előítéletekkel van baj, amik a negatív tapasztalásainkból erednek! És ez kinyírja a kapcsolatokat!
"Szeptembertől megint a rohanásról fog szólni minden napom..."
Várjál csak azzal! Most kezd el újra mocorogni ez a fránya vírus!
"Vannak olyan emberek, akik kezükben a nyerő lappal veszítik el a játszmát. De valószínű így lesz jó mindenkinek."
Akkor így is álltál hozzá! Ez egyfajta önigazolásnak hangzik! (beteljesüléstől való félelem)
"Két tragédia van az életben. Az egyik, ha hőn óhajtott vágyunk nem teljesül. A másik, ha teljesül." /George Bernard Shaw/
"Be fogom fejezni ezt a házasságot, mocskos, zsarnok, megalázó, szexfüggő férjem van..."
Gratulálok! Hogy jutottál idáig?
(Titkos vágy, hogy "ANGYAL-t" faragsz belőle?)
"Olyan jó volna már a jövőben lenni...Vagy inkább a múltban nem is tudom 😞"
Ne akarjál a jövőben élni, mert pánikrohamot kapsz és visszamenekülsz a múltba vagy a jelenbe!
"Napvilágot látott az igazság és most én vagyok a rossz."
Az igazság kell, de a vele járó kellemetlenség már nem! Hogy van ez?
...
"Egyedül töltöttem a hosszú hétvégét. Senki nem keresett. Nincs senkim, akit felhívhatnék."
Ennél csak az a rosszabb, ha van valaki, akit kereshetnél, de nem keresed!
"Szeretném ha egész nap esne az eső, zuhogjon!!"
Szárazabb, hidegebb évnek nézünk elébe!
Szeretném hallani (letérdelve) Csányi Sándortól a filmbeli szövegét, :) olyan nélküled az élet mint vetés nélkül a föld. :)
------------------
:D
Annyira hiányzik már enni sem bírok
Ijajj de rég voltam ilyen szerelmes. Vajon megint csontsoványra fogynêk tőle? 🤔
"Vannak kiket nem lehet feledni. 2 évig sírtam nappal és éjszaka minden nap. Szerettem volna tudni róla, látni, majdnem megőrültem. Aztán azt hallottam hogy autóbalesete volt. Elment."
Bizony, addig kell megbecsülni szeretteinket, amíg élnek, velünk vannak. Nem virágot hordani a sírjukra :(