Vallomások (beszélgetés)
"Annyira fáradtan ébredtem reggel hogy olyan a szemem alatt hogy lehetnék én az új Audi jel 😵"
Megmosolyogtattál. Szeretem, ha valaki egy csipetnyi humort is tesz a vallomásába. 👍 😀
"Nem szeretem a filléreskedő embereket. Kiábrándítóan viselkednek."
Mi közöd mások pénztárcájához?
Én meg azokat akik a krözust játsszák. Aki úgy tesz mintha nem lenne holnap. Koronavirus idején is jól meg kell gondolni mire költünk.
Konkrétan mit értünk filléreskedés alatt?
"Nem szeretek menstruálni. Ilyenkor napokig rosszul vagyok. :("
Pedig jó dolog, azt jelenti még fiatal vagy. Legalábbis számomra
"Nem szeretek menstruálni...."
Akkor ne tedd:)))
"Nem szeretek menstruálni. Ilyenkor napokig rosszul vagyok. :("
Akkor ma sem lesz akrobatika!
"Én nem félek a koronától sem."
"Mindenki a koronavírustól retteg. Én a daganatos betegségektől és a szívbetegségektől félek!"
Szétvág az ideg!!!!!!
Jó nap ez az ideg szétvágásra! 👍
"Ez nem az én fórumom. Csak családosok, anyukák és nagymamák vannak. Pedig biztos sok a magányos 20+ 30+ éves."
Egy fórumot sok mindenre lehet használni, ha nem is ismerkedésre! Ha mégis ez iránti vágyad van, dörömböljél Hoxa anyunál, hátha telepít egy "Lávrandi" funkciót!
"Depresszióval kezelt nő vagyok. És nem szégyellem, szégyellje magát, aki azt hiszi, minden pszichiátriai beteg hülye."
Ezt már szeretem! Végre egy KARAKÁN vallomás!
"Nem tudok így leszokni a dohányzásról, hogy 3 gyerekem és a férjem is folyamatosan dohányzik körülöttem. Gyerekeim már 18-23 évesek."
Ez nem a gyerekeidtől függ! Felelősséghárítás! Az én környezetemben is szoktak dohányozni!
"Szomorú vagyok. Azt hittem hogy soha nem ér véget, hogy kölcsönös az érzés. Közben egy színjáték része voltam. Olyan embert szerettem aki, semmibe vett.Nem baj egyszer majd én is fontos leszek valakinek."
Miért érzem úgy, hogy több a siránkozás, mint a valódi megoldások? Ha minden tőlem telhetőt megtettem, azt már nem veheti el tőlem senki!
" nem szeretek menstruálni... "
Senki nem szeret! Hidd el!
"Vannak kiket nem lehet feledni. 2 évig sírtam nappal és éjszaka minden nap. Szerettem volna tudni róla, látni, majdnem megőrültem. Aztán azt hallottam hogy autóbalesete volt. Elment."
Ennyi! De még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy végeláthatatlan idő áll a rendelkezésükre!
MEGBECSÜLÉS!!!
"A párom tolókocsiba kényszerült. Két éve. A mai napig mellette vagyok, mert szerelmes vagyok bele. Nem mondom, hogy könnyű, de nem fogom magára hagyni, mert szeretem és ő is engem!"
Ehhez nincs mit hozzáfűzni!
(De elköteleződés nélkül nem megy!)
"Szeretném tudni, mikor úgy érzem, hogy fáj a lelkem, mi is fáj valójában. :("
Ez nem megy olyan könnyen! De! Ki lehet deríteni!
"Bejönne egy fórumtárs a tulajdonságai alapján és ahogy ismerem, de ez valszeg plátói marad."
Pfff... Jajaj!! 😮
"Férfiként vagyok itt fent a Hoxán!"
Vannak egy páran! Ez sosem volt "CSAK" női portál!
"Rég volt, hogy egy idegen férfi úgy nézett rám, mint éhes gyerek a tortára. Nagyon jólesett."
Ugye milyen jó érzés? (Ha megfosztjuk magunkat a félelemtől?)
"Ő szárazon akarja enni a kenyeret, én viszont vajkrémmel és zöldséggel..."
Magyarul visszahúz az önmegtagadó puritánságával és a "kenyér" csak szimbolikus értelemben van!
"Ma 5 km gyaloglás, fogyás megkezdve."
Futással gyorsabban megy!
"Egy hónapja vagyok vegetáriánus és egyre jobban érzem magam!"
Jobban is fogod! (Főleg az emésztőrendszered!)
"Ez nem az én fórumom. Csak családosok, anyukák és nagymamák vannak. Pedig biztos sok a magányos 20+ 30+ éves."
Vannak pedig, és csak egy részük ír ki gyűlölködő kérdéseket.
Tény viszont, hogy az említett korosztályban a magány általában csak időszakos. Nagyon kevés lehet, aki egyáltalán nem foglalkozik párkereséssel vagy nem talál akár véletlenül is valakit maga mellé.