Vallomások (beszélgetés)
Rendőrök, nyomozók....
Jajj, menj aludd ki magad! 😴
Rendőrök,nyomozók:sunyi,kegyetlen,gonosz,korrupt népség,a súlyosan bántalmazott embereket a végsőkig MEGALÁZZÁK,MEGHURCOLJÁK,ahelyett,hogy védelmet nyújtanának.Míg emberek halnak meg,addig ők vígan élik kényelmes kis életüket,bűntudat nélkül,undorító
Ez szép vallomás. Ja, mégse
"Cigánysiralom van! Vége a nyárnak."
Ez mit jelent?
"Már elbizonytalanodtam, hogy elmenjek vagy ne Balcsira. Egy nap alatt vajon elkaphatom a vírust a vonaton stb.?"
Menj, csak légy óvatos!
"..........Egy nap alatt vajon elkaphatom a vírust a vonaton stb."
Nem kell 1 nap... :(
"Az anyám megnyomorított lelkileg, és most azért rugdos, mert ilyen vagyok. Érzem, ahogy az utolsó szálak elszakadnak köztünk, belepusztulok a fájdalomba."
Miért fáj?
Nálunk én pusztultam bele, mert igenis a gyereknek el kell menni, el is ment mindkettő. Le kell válni, és ha nem a gyerek "rugdossa" ezért a családját, akkor a család fogja őt. Elmenni, megerősödni, felnőttként visszatérni, és eldönteni, hogy akarod-e ezt a családot!
"Fodor Ákos: Kavafisz-visszhang
2007.06.18. 19:02 :: janedoe
legalább egy ízben el kell menni,
messzire kell menni minden
szerető szem elől; le kell hűteni
szívek kölcsönös lobogását, épp a leg-
melegebb szivekét - másként
hogyan is volna kívánható, hogy aki
térdén lovagoltatott, stb.: egykor
bájos-hibás személyedet apránként elfogadja,
m á s-ként?
Mesterlegény, - ha lány vagy is -
mennél messzebbre! (Úgyszólván közömbös:
kikkel, hol, mit tanulsz. "Tanulsz"-e.
V i s s z a k e l l j ö n n ö d, hogy itt l e h e s s.
És ha szíved töröd össze - ímmár: megint -
akkor is. Akkor ezt tanultad. Elég szívtörős
az egész.
Csak az a fontos: mennél messzebbre
s legalább! egy ízben.) El kell menni"
'Nem gondolom, hogy rosszul kéne éreznem magam, mert külföldről hazajöttem korona idején. A férjem külföldi (tudom, miért nem magyart választottam, tudhattam volna...) és fél év után már szerettem volna látni a családomat.'
SENKINEK semmi köze ahhoz, hogy kit valasztasz!!!
Az meg, hogy hianyzik a csaladod, teljesen normalis dolog.
Én egyszer kierőszakoltam, amikor autóval voltunk Németországban kollégákkal, hogy tegyünk kerülőt az Északi-tengerhez.
Nagy nehezen megtaláltuk a tengert... de közben éjszaka is lett, apály is volt, és egy távol hajó fényein kívül csak iszapos partot láttunk.
Szóval, azt hiszem, a tenger nem nekem való. :D
" Nem szeretnék karantént..."
Épp most mesélte a barátnőm ( talán 1 hete kb ) , hogy a férje unokatesója a Balatonon lett koronás.
Nem csak külföldi nyaralás miatt van.
Rajta kívül mástól, a környezetemben még nem hallottam szerencsere, hogy valakije koronás lett.
Fiam is így van vele, muszáj volt belegázolnia az óceánba Kaliforniánál. Hideg szél, esőkabát, hosszúnadrág - mezítláb a part menti vízben :)
Idén egy napra mi is voltunk Tomajban, pokoli meleg volt, csak fent ültünk a hegyen. Bográcsoztunk, piáltunk, beszélgettünk, különben nekem nincs is fürdőruhám. Az olyan lenne, mint harmadik mellbimbó: nincs szükség rá :) Idejét sem tudom, mikor fürödtem utoljára természetes tóban, folyóban, talán 30 éve.
Igazad van utóbbiban, meg természetesen a nyaralási szokásoddal is. Mindenki tölthesse úgy, ahogy szereti.
Én az a fajta vagyok, aki szeret menni, látni, tapasztalni.
Tudom én kicsit furcsa lehetek mások szemében, de amikor először érintette a bőröm az óceán, akkor olyan érzés járt át, mintha több millió év energiájában mártóztam volna meg. Mennyi mindent 'látott, élt át'. :)
Hála istennek, engem minden nyaralás hidegen hagy.
Igazából a fülünket kellene befogni, tv-t, hírportálokat kikapcsolni, és boldogan élni, míg meg nem halunk 🙂
Barátok mindig Egyiptomban nyaralnak, most Horvátországba mentek. A fotók alapján szinte üres volt a tengerpart. Semmi bajuk.
Másik baráti társaság a Balatonnál nyaralt, koronásan jöttek haza, ennyit arról, hogy maradj itthon, itt biztonságban vagy.
A túlzsúfolt hazai strandokról nem is beszélve. Nem értem én ezt az 500 főnél több nem lehet dumát. Nem 500 ember volt a hétvégén is pl. Demjénben, hanem 5000 ezernek látszott.
Vagy 2 hete voltam a velencei tónál, annyian voltak, hogy belépő ide, belépő oda, otthagytuk. Lépni nem lehetett.
Nem szeretnék azért karantént, mert az emberek nem bírtak belföldön maradni. A normálisak szívnak megint...
Ezerszer nagyobb biztonságban voltam másfél hónapja Egyiptomban, mintha Balatonra mentem volna.
5.000.000 Ft-ot nyerek, tudom! ;)
Az semmi, én 500 milliót, örüljünk egymás nyereményének!
Nem szeretnék azért karantént, mert az emberek nem bírtak belföldön maradni. A normálisak szívnak megint...
Mert, a vírus a határon megáll? Lehet, aki külföldre utazik sokkal-sokkal elővigyázatosabb, mint a napiszinten a tömegközlekedésijárműveken utazók, vagy a zebrádnál rád köhögő, tüsszentőkülföldre nem utazó honfitársad.
Látom, te se látsz tovább az orrodnál.
Láttad volna itt nálunk mennyi ember volt egymás hegyén hátán egész nyáron!
Külföldön fele annyi ember volt mint itt.