Vallomások (beszélgetés)
Közösségi oldalon fent van adatlapomon, hogy 21 éve házas vagyok, mégis hetente kapok férfiaktól ajánlatot, sőt küldenek fotót is a buzogányról. :(
Ez nekem fura és inkább dicsekvésnek hangzik de ha mégis igaz akkor full egyszerű, be lehet állítani a facet úgy hogy ne tudjon minden jött-ment üzenetet küldeni.
"Hétfő reggel van. Sose lesz hétvége című melodrámám következik. Utálom a hétfőt!"
Felesleges hiszti. Hét eleje akkor is volt, van és lesz, ha csikorogsz miatta.
Tekintsd úgy, mint egy lehetősget a múlt hét hibáinak kjavítására, és máris jobb.
Főleg ha válaszol a neki írt levelekre és mit...
Feltételezve, hogy nem a legelső levélben kap képeket a buzogányról.
"Közösségi oldalon fent van adatlapomon,..., küldenek fotót is a buzogányról."
nekem még sosem küldtek, de érdekes...
Mi meg másképp látjuk. Elmagyarázom, jó?
"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, de a rezdüléseit érezheti" - nem vallomás
Vallomásként például: "Nem értem a gyerekem szavát, de a rezdüléseit érzem" = kiíró magáról szóló vallomása.
Ahol nem terem élet, ott a halál arat. - nem vallomás
Ezt át sem tudom alakítani, annyira általános szólás-mondás.
Kockázat nélkül nincs nyereség! - nem vallomás
Vallomásként például: "Nagyot kockáztattam, a nyereség reményében."
Egyébként nem vagyunk befeszülve, de nem kérünk a politikából és a különböző témájú összeesküvés-elméletekből sem.
Harmadik vallomásom lett törölve. Már nem tudom, hogy feleljek meg az igényeknek!
Hagyd a francba. Engem is így szoktattak le.
"Sosem tölt velünk 1 teljes hétvégét, mikor van 2 nap szabad, rögtön rohan a gyerekeihez. A közös gyerek meg alig látja, szép apa."
Ismertem apádat, magasabb volt anyádnál! 😌
"3 napja ki sem mozdultam otthonról."
Nézd pozitívan! Legalább nem fertőződsz meg és nem találkozol "emberekkel"! 🤔
"Annyira hiányoznak gyermekkorom és zsenge fiatalságom mámoros, mai szemmel nézve gondtalan, boldog évei!... Néha a felét odaadnám becsült hátralevő időmnek, csak még egyszer visszautazhatnék az időben..."
És hányan elcseszik ezeket a zsenge éveket a vélt vagy valós problémázásaikkal.
"Végre közelít az ősz..imádom a hulló leveleket,az elmúlás illatát,a melankóliát..ilyenkor a legjobb a közérzetem:)"
Én is szeretem, de ez a nyár egy pislantás volt. Ehhez képest az ősz egy hívatlan vendég! 🥶 🍂
"Jó lehet úgy szexelni, hogy a melleimet nem kell takargatni."
Csak a nők foglalkoznak vele ennyit! Ha a palinak komoly szándékai vannak veled, nem fogja érdekelni a melled!
"Utálom, hogy ilyen cefetül érzem magam. Pedig annyira szeretnék mosolyogni, de nem megy. Most akkor direkt erőltessem?"
Ha erőlteted, attól jobb lesz?
"Egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy elment. Nem tudom/értem, hogy betegedhetett, épülhetett le ilyen hirtelen, ilyen fiatalon. Mostanában foglalkoztat a reinkarnáció gondolata. Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel."
(Tények!)
Előkerestem, szeptember 8.:
Kedves Felhasználónk!
A vallomás törlésre került: "Ahol nem terem élet, ott a halál arat. ✝️"
Ok: A vallomás egy önmagunkról megfogalmazott gondolat vagy kis titok.
Azok a mondatok, amelyek pl szólások, közmondások, idézetek, nem vallomások.
Üdvözlettel:
A moderátor
"Közösségi oldalon fent van adatlapomon, hogy 21 éve házas vagyok, mégis hetente kapok férfiaktól ajánlatot, sőt küldenek fotót is a buzogányról."
Ez a 21. század. Egymásnak küldik a farkakat és a nunikat, ezzel tisztában vagyok. Ez a kommunikáció. De még csak nem is ragasztják össze magukat, hanem neten keresztül küldözgetik egymásnak az intim testrészeiket. Háttérben meg ott a férj és a feleség. Sajnos igaz! Degeneratív, beteg társadalom. Lassan már szexre sem lesz szükség, mert a fejedre teszed az "okos"szemüveget, az majd elintézi! Grat!
A divatos homoszexualitásról, nemek felcserélődéséről és a nemtelenségről már nem is beszélek! (Csak megemlítettem!:)
Meg a hülyeség is. :D
De én kimondom amit hallani akar: szerintem koronás, hát fáj a feje. :P
"Iszonyatosan fáj a fejem. Sose szokott. Nagyon remélem csak ennyi, és nem szedtem össze semmi komolyabbat."
A félelem gyengíti az immunrendszert.
"Harmadik vallomásom lett törölve. Már nem tudom, hogy feleljek meg az igényeknek! 🌽🌽🌽"
Ne szívd mellre! A demokráciának és a szólásszabadságnak úgyis nemsokára annyi! 😁😁😁 😫😫😫