Vallomások (beszélgetés)
Egyrészt.
Másrészt attól hogy még volt annyi ereje hogy elszaladjon, és ezek szerint a lábai nem törtek el, még lehetnek belső sérülései, hiszen írod, hogy nagyot repült...
Minden ilyen balesetet jelenteni kell a legközelebbi településen működő "Vadásztársaságnak", vagy ha olyan nincs, állatvédőknek, önkormányzatnak...
... ha megtalálják a betegen fekvő őzikét, és esetleg a kocsiról lepörgött festéket a szőre között, ... az autójavító műhelyek kötelesek jelenteni, hogy milyen rendszámú, hasonló színű kocsi újrafestését rendelték meg náluk...
Legközelebb tudjatok erről! Nem elég, hogy körbepuszilod, sőt, szerencsétlent halálra ijesztetted azzal, hogy a közelébe mentél...
Utálom, hogy hajnal 1 órakor és 5 órakor is üvölt a másik szobában a tévé! Soha nem alszom ki magam rendesen!
Miért nem szólsz neki, hogy halkîtsa lejjebb?
Vegyél neki ajándékba egy fülhallgatót a tv-hez.
"Elütöttünk egy őzikét..."
Állítólag nem szabad megérinteni, simogatni, mert társai észreveszik rajta az emberszagot.
"Külön aludtunk, mert előző este össze fejeltünk meg amúgy sem olyan jó a kapcsolatunk. Mindent bebizonyított h hagyta. Boldogtalan vagyok. Azt akarom h elmenjen amint felkel!"
Mi van?
Az összefejelés, a nem olyan jó kapcsolat vagy a külön alvás a tragédia?
Elment a cicám, aki része volt az életemnek. Nagyon hiányzik.
Őszinte részvétem!
Nincs ajtó a fürdőn. Így mindenki egymás előtt végzi nálunk a dolgát.
Nem semmi és miért kellett ezt bevallani?
Felnőttként is a kis plüssjátékaimat és a gyerekkori kispárnámat szorítom magamhoz. Néha szopom az ujjamat. (Ha látok egy aranyos kis állatot, és nem vehetem ölbe, hogy melegítsem, akkor garantáltan.) Talán szeretethiányos volnék?
Az is...Fordulj pszichológushoz.
Nagyon sajnálom...Igen családtagok
Utálom a rizst, de mindig azt kapok ebèdre
Tèrdepelj főtt kukoricára ès egyèl is belőle
Elment a cicám, aki része volt az életemnek. Nagyon hiányzik
Sajnálom :(
Részvétem, tudom mit érzel :(
:)
Szóval egymás előtt. Hányan lehetnek vajon? Ketten nem annyira gáz, mint mondjuk négyen, öten. :D
Én is ugyanezt mondanám! Együttérzésem. Minden cica megismételhetetlen egyéniség és pótolhatatlan.
Lehet, hogy a vallomás írójának később lesz még másik cicája, akivel ugyanilyen mélyen kötődnek egymáshoz - de azt, aki most ment el, nem pótolhatja.
Részvétem, átérzem a fájdalmad. Azt gondokod most ilyen jó cicád nem lesz több, de az élet rácáfolhat.
Én Nem baj-t nyomtam, édes mindegy, hogyan fürödnek.
Ez megint olyan zavaros dolog, amire nem fog magyarázatot adni a kiíró.
Legfeljebb újat ír - hasonlóan értelmeset.
Ez nagyon rossz. Ez nagyon szomorú. Főként azt találom szomorúnak, hogy aki inni akar, az inni is fog, nem számít, hogy a gyerekeinek nem jut rendes kaja :(
A rossz példa sajnos ragadós lehet. Az a benyomásom, hogy akinek ilyen iszonyat alkoholbetegek a szülei, az nagy korában vagy maga is problémás ivó lesz, vagy jobb esetben bigott absztinens. Beszéltem valakivel, akinek az apukája konkrétan belehalt az alkoholizmusba - az illető pedig, érthető okokból, a sörnek meg a bornak a szagát sem bírja elviselni.
Nincs ajtó a fürdőn. Így mindenki egymás előtt végzi nálunk a dolgát
igénytelennek tartom ezt,úgy ahogy van, és elképzelésem nincs,hogy lehet ezt hosszú távon elviselni
El tudom képzelni, hogy milyen kínos érzés lehetett! Nem mindenki tudja, hogy a barna haj először vöröses - vagy répanarancs - árnyalatot vesz fel, és csak ezután világosodik ki, az eredeti árnyalattól függően.
Az oldschool szőkítés így is nézett ki egyébként: a míveletet hetente-kéthetente ismételték, míg el nem érték a kívánt árnyalatú szőkeséget.
🤣🤣🤣🤣
Nekünk sem volt felújítás után sokáig ajtó. Illetve előtte sem ajtó volt, hanem harmónika, de le lett szedve. Aztán sokára lett új visszarakva. Ketten lakunk, annyira nem zavart. :D
De pl amikor először, az első időkben jöttem hozzá, akkor sem volt. Mindig beküldtem tévézni és mondtam neki, hogy adjon rá hangot. :D
És ha ez a "nálunk" történetesen egy "-5 csillagos" szociális intézmény???
Akkor is a vallomástevő térdepeljen??
(Na igen, ez akkor már nem "annyira" "vallomás", hanem "inkább" - panaszkodás... :-()