Vallomások (beszélgetés)
"Félek az időskortól, kiszolgáltatottságtól, betegségektől."
Nem félni kell, hanem felkészülni!
"Utálok Borsod megyében lakni. Olyan érzésem van, mintha mindenhol szemét, igénytelen emberek és gettó venne körül. Persze vannak normális emberek is, de olyan kevés..."
El lehet költözni.
"Elmentem egy ismerősömhöz és ott az volt a szokás, hogy nyitott ajtó mellett végezték a dolgukat. Betudtam annak, hogy lazán veszik és nem szégyenlősek."
Ne már. Ez szerintem nem lazaság és a szégyenlősség hiánya. Ha egymás között így veszik, ám lelkük rajta, de ha egy vendég jelenlétében is ezt teszik, hát... inkább vállalom, hogy az egész fórumközösség kukoricára térdepeltet, de véleményem szerint ez nagyon ciki.
Én még akkor sem hagyom nyitva a mosdó ajtaját, ha bent vagyok, amikor épp senki sincs itthon rajtam kívül.
Micsoda? Borzasztó kárt tud okozni. Egy nagyobb vad simán embert is öl "röptében".
A legutolsó vadkáros ügyemben 3,5 milla volt csak az autó kára, plusz elkezdett pampogni a vadásztársaság a hullott vad értékéért.
El kellett igazítani, hogy merre van az előre, egyébként is hullott vad a vadászok pörköltjeként végezte.
Egyszerre 2 pasi tetszik. Nem tudok dönteni. Nehezíti a dolgom, hogy ők nagyon jó barátok. Úgy kiprobálnám mindkettővel a szexet! Természetesen csak külön.
🦎fing vagy, ha külön teszed😀
Egyszerre 2 pasi tetszik. Nem tudok dönteni. Nehezíti a dolgom, hogy ők nagyon jó barátok. Úgy kiprobálnám mindkettővel a szexet! Természetesen csak külön.
Mi tart vissza?
Ma, két éve, hogy élet-halál közt voltam. Engem megmentettek, a gyermekemet nem tudták. Mai napig gyötör a lelkifurdalás,
Sajnálom, együtt érzek veled! ennél nagyobb fájdalma nem lehet egy szülőnek. Sok erőt kívánok neked!
Félek az időskortól, kiszolgáltatottságtól, betegségektől.
Ettől szerintem mindenki fél, aki tagadja, az is fél tőle.
Külön aludtunk, mert előző este összefejeltünk, meg amúgy sem olyan jó a kapcsolatunk. Mindent bebizonyított, hogy hagyta. Boldogtalan vagyok. Azt akarom h elmenjen amint felkel!"
Lábtól kell aludni.😍
Elment a cicám, aki része volt az életemnek. Nagyon hiányzik.
borzasztó,őszinte részvétem :'(
Kicsit belegondoltam.
Ha elénk szalad egy őz, nem puszilgatom hanem őrjöngök a kocsi miatt...
Iszonyú károkat képes okozni.
Elütöttünk egy őzikét, szerencsére nem mentünk gyorsan, de nagyot repült, odafutottam hozzá zokogva, látom él, letérdeltem, átöleltem, adtam neki egy puszit és mondtam neki bocsáss meg. Utána hátrébb jöttem és rá pár másodperc után elfutott.
Tiszta hollywoodi történet. 😉🦌🕊️. Közben egyszarvuak futottak a réten. Szivárvány hullott a harmatos égből. Basszus cinikus vagyok... De most komolyan. Egy vadallatot puszilgatni, nem az eszeert lopják el
Külön aludtunk, mert előző este összefejeltünk, meg amúgy sem olyan jó a kapcsolatunk. Mindent bebizonyított, hogy hagyta. Boldogtalan vagyok. Azt akarom h elmenjen amint felkel!
Ennek megint se füle, se farka
Ez így van.
De ez az "előadás"!:) Zokogás, ölelgetés... még a végén kiderül, hogy az ölelgetéstől gyógyult meg és folytatta útját az őz.:)
Bocsi! Az előbbit nem neked címeztem, csak az általad írottakat folytattam.
Természetes a vallomást kiírónak mondom, hogy ilyen esetekben hova kell jelenteni a balesetet...