Vallomások (beszélgetés)
Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal. Most szembesültem vele, hogy mindig fontosabb lesz neki a próféta, mint én vagy a közös gyerekeink. Ráadásul a franciaországi eseményeket is érthetőnek tartja. Ezt gusztustalannak tartom.
Elég későn ébredtél fel
"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal..."
Közös gyerekek? Nem fogsz tudni szakítani vele.
"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal...."
Látom, fel van adva a lecke!
(Feltéve, ha igaz a vallomás. :D)
"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal. Most szembesültem vele, hogy mindig fontosabb lesz neki a próféta, mint én vagy a közös gyerekeink. Ráadásul a franciaországi eseményeket is érthetőnek tartja. Ezt gusztustalannak tartom..."
Nocsak, nocsak! Megvilágosodtál végre? Jobb későn, mint soha! Egyáltalán nem is értem, hogy magyar férfiakkal és a micsodájukkal mi a bajod? Miért kell neked más nemzet palimadara? Pláne egy... ahh, inkább nem is folytatom. Csak tudjál simán megszabadulni tőle, mert szerintem az sem lesz könnyű.
Szerintem szerelmes belém a kolléganőm. Én is nő vagyok. Akárhányszor pasival beszélek, ki van borulva. Most már értem a reakcióit. Undorodok tőle. Legszívesebben felmondanék, csak hogy többé ne lássam. Nem bírom, amikor valaki rám akaszkodik
micsoda következtetések,megáll az eszem,mikor hasonlókat olvasok elgondolkodom,az emberek egy része melyik bolygón él :/
"Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!"
Hát én meg az ilyen vallomásoktól undorodom. Már régóta nem fórumozok, mert szinte mindig az volt, hogy valaki belém kötött, de ez most kiverte nálam a biztosítékot. Először is: senki nincs arra kötelezve, hogy kimenjen a temetőbe, se most, se máskor. Az évnek ez nem borzalmas napja, kizárólag az olyanok számára, akik nem értik az értelmét. Ilyenkor különösen is emlékezünk és gondolunk a kedves elhunytjainkra, és évente egyszer ezt mindenki egyszerre teszi, mintegy közösségbe kerülve egymással. A legtöbben attól még kijárnak évente többször is. És senkit nem láttam-hallottam jajongani ilyenkor a sírnál, csak csendben emlékezni. A kedves hozzászóló jobban tette volna, ha otthon marad, de legalább nem ír vallomást és nem gázol bele azokba, akiknek ez a nap sokat jelent. És ne jöjjön nekem azzal, hogy szabad véleménynyilvánítás... Annak az emberi jóérzés és mások tisztelete kellene hogy határt szabjon.
Egyébként meg az a nap, amit úgy utál, nem tegnap volt, hanem ma van, csak sokakkal együtt ő is összekeveri... Tegnap Mindenszentek volt, ma van Halottak napja.
"Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!"
Én október 31-el vagyok így.
Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!
Én meg az ilyen emberektől, mint te. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy már pedig ezen a napon kötelező temetőbe menni. Ez csak megfelelési kényszer. Nem a temetőben kell látványosan gyászolni, szeretni, hanem a szívünkben
"Rosszul lettem a temetőben...!
Aludd át! Senki sem kényszerít, hogy menj ki a temetőbe. Gyászolj úgy, mint akiket lesajnálsz: otthon, szívben, lélekben. Gyertyagyújtás csak egy megemlékező jelkép, bárhol megteheted.
Rosszul adod elő a mártírt!
Ki kényszerített arra hogy ma kimenj?
Én tegnap voltam, de bizony ha láttalak volna hallhattad volna, hogy álszent vagy!
Igen, volt akire mondtam...
Nem beszélve arról, hogy a kiíró is ma ment a temetőbe. Vajon más napokon is kimegy?
És persze, a múlt héten is ki lehetett volna menni a temetőbe...
Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!
Ezt szebb lett volna nem kiírnod, a végét legalábbis. Azért mert nem néz valaki a sírra, mert esetleg távol van, vagy másért, lehet a lelke sokkal jobban fáj, mint annak, aki többször kijár a temetőbe.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Összekeveredtek bennem a napok...
Részvétem!
Szerintem sokan nem is tudják, hogy Hoxa és a moderátorok tudják, kik írják a vallomásokat.
Lehet akkor 1-2 vallomás meg sem születne:)
Ki látta a 365 nap c. filmet🥰🤪 Nem gyenge volt... Istenem, annyira szexi a pasi benne..
Nem gyenge? Az egyik leggagyibb, ami valaha készült. Halvány, utánzata - pedig már az is elég silány volt - a szürke ötven árnyalatának, bőségesen megspékelve brazil szappanoperákat megszégyenítő hatásvadász jelenetekkel.
"Úgy látom, hogy a tesókat sokkal jobban szeretitek, mint a házastársat vagy élettársat."
Nem jobban, csak másként! A tesó vér szerinti rokon, házastárs, élettárs, az más. Akinél úgy alakul, ahogy jön, úgy megy. A tesó mindig is tesó marad, bármit is hoz az élet.
Összekeveredtek...
Fogadd részvétem.
Összekeveredtek bennem a napok, így tegnap este gyújtottam meg a mécseseket a halottainkért, többet, mint ahány szerettünk halt meg. Ma reggel tudtam meg, hogy este meghalt a testvérem.
Jujj. :(
Részvétem! Gondolod, hogy a kettő összefügg? Látsz benne valamit?
Úgy látom, hogy a tesókat sokkal jobban szeretitek, mint a házastársat vagy élettársat.
1.ez miért baj,a család az csak család,már ha normális a kapcsolat a csaladtagokkal.
2.nem értem a következtetésedet,mert attól még,hogy itt sok problémás kapcsolatról vallanak,nem feltétlen jelenti azt,hogy sokan jobban becsülnék a testvéri kapcsolatukat,mint a párkapcsolatot.Nem lehet mindebből messze menő következtetéseket levonni.Másrészt:legalább annyi olyan vallomást olvasok ,hogy szeretlek,imádlak ,hiányzol,te vagy életem értelme,stb stb,mint olyat,hogy ez vagy az a baj.Szóval csak ugyanazt tudom írni:nem értem.
Áhh!!! Kedden online megbeszélésem lesz és ma reggelre kijött a herpeszem.
Zovirax addigra leviszi, csak szépen kenegesd vele naponta többször. :)