Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

2020. nov. 2. 16:01

Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal. Most szembesültem vele, hogy mindig fontosabb lesz neki a próféta, mint én vagy a közös gyerekeink. Ráadásul a franciaországi eseményeket is érthetőnek tartja. Ezt gusztustalannak tartom.

Elég későn ébredtél fel

30596. Guruljka
2020. nov. 2. 15:36

"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal..."

Közös gyerekek? Nem fogsz tudni szakítani vele.

30595. 80ASIQ
2020. nov. 2. 14:42

"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal...."

Látom, fel van adva a lecke!

(Feltéve, ha igaz a vallomás. :D)

30594. 80ASIQ (válaszként erre: 30590. - Loch ness)
2020. nov. 2. 14:41
Ne légy ilyen szigorú!
30593. Alessandro
2020. nov. 2. 14:38

"Nem tudom szakítsak e a muszlim barátommal. Most szembesültem vele, hogy mindig fontosabb lesz neki a próféta, mint én vagy a közös gyerekeink. Ráadásul a franciaországi eseményeket is érthetőnek tartja. Ezt gusztustalannak tartom..."

Nocsak, nocsak! Megvilágosodtál végre? Jobb későn, mint soha! Egyáltalán nem is értem, hogy magyar férfiakkal és a micsodájukkal mi a bajod? Miért kell neked más nemzet palimadara? Pláne egy... ahh, inkább nem is folytatom. Csak tudjál simán megszabadulni tőle, mert szerintem az sem lesz könnyű.

30592. Miss Angel
2020. nov. 2. 12:45

Szerintem szerelmes belém a kolléganőm. Én is nő vagyok. Akárhányszor pasival beszélek, ki van borulva. Most már értem a reakcióit. Undorodok tőle. Legszívesebben felmondanék, csak hogy többé ne lássam. Nem bírom, amikor valaki rám akaszkodik

micsoda következtetések,megáll az eszem,mikor hasonlókat olvasok elgondolkodom,az emberek egy része melyik bolygón él :/

30591. tumbo2 (válaszként erre: 30588. - Tumbo2)
2020. nov. 2. 12:22
senkise,
30590. loch ness
2020. nov. 2. 12:12

"Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!"

Hát én meg az ilyen vallomásoktól undorodom. Már régóta nem fórumozok, mert szinte mindig az volt, hogy valaki belém kötött, de ez most kiverte nálam a biztosítékot. Először is: senki nincs arra kötelezve, hogy kimenjen a temetőbe, se most, se máskor. Az évnek ez nem borzalmas napja, kizárólag az olyanok számára, akik nem értik az értelmét. Ilyenkor különösen is emlékezünk és gondolunk a kedves elhunytjainkra, és évente egyszer ezt mindenki egyszerre teszi, mintegy közösségbe kerülve egymással. A legtöbben attól még kijárnak évente többször is. És senkit nem láttam-hallottam jajongani ilyenkor a sírnál, csak csendben emlékezni. A kedves hozzászóló jobban tette volna, ha otthon marad, de legalább nem ír vallomást és nem gázol bele azokba, akiknek ez a nap sokat jelent. És ne jöjjön nekem azzal, hogy szabad véleménynyilvánítás... Annak az emberi jóérzés és mások tisztelete kellene hogy határt szabjon.

Egyébként meg az a nap, amit úgy utál, nem tegnap volt, hanem ma van, csak sokakkal együtt ő is összekeveri... Tegnap Mindenszentek volt, ma van Halottak napja.

30589. 8d00a82c06 (válaszként erre: 30588. - Tumbo2)
2020. nov. 2. 10:27
Én vagy a mártír?
30588. tumbo2 (válaszként erre: 30581. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 10:18
akkor minek mentél ki.otthon gyújthattál volna gyertyát.csak a házat ne égesd le.
30587. buspics
2020. nov. 2. 10:16

"Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!"

Én október 31-el vagyok így.

30586. tumbo2 (válaszként erre: 30581. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 10:14
szerintem igaz anyám még tavalyelőtt mindenkinek vett ,távoli rokonnak műanyag koszorút.el is vitte a szél.én aztán nem veszek ilyen pocsékat. az apámnál ,két öcsémnél meggyújtjuk a mécsest a három koszorú mellett,aki ott van a sírban,hát.úgy kell gondolni rá,aki volt.
2020. nov. 2. 08:29

Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!

Én meg az ilyen emberektől, mint te. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy már pedig ezen a napon kötelező temetőbe menni. Ez csak megfelelési kényszer. Nem a temetőben kell látványosan gyászolni, szeretni, hanem a szívünkben

30584. Epresturmix (válaszként erre: 30581. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 05:06
Fu így leîrva a keresztanyâmra hasonlít, aki minden családi összejövetelen, hivatalos megjelenésen azonnal mentőêrt kiált, csak szál cigivel a kezében. Fujjjfujjj
30583. Rózsaszínvirág (válaszként erre: 30574. - Michelle.r)
2020. nov. 1. 21:03
Teljesen egyetértek. Szerintem a pasi sem volt fullos, a főszereplő csaj meg kifejezetten unszimpatikus volt. A Szürke ötven árnyalata sem volt számomra nagy szám, de ennek a története egyenesen értelmetlen volt. Látszik, hogy nagyot akartak kaszálni más film/könyv hátán belovagolva, de csak erőlködés az egész.
30582. globus
2020. nov. 1. 19:44

"Rosszul lettem a temetőben...!

Aludd át! Senki sem kényszerít, hogy menj ki a temetőbe. Gyászolj úgy, mint akiket lesajnálsz: otthon, szívben, lélekben. Gyertyagyújtás csak egy megemlékező jelkép, bárhol megteheted.

30581. 8d00a82c06
2020. nov. 1. 18:41

Rosszul adod elő a mártírt!

Ki kényszerített arra hogy ma kimenj?

Én tegnap voltam, de bizony ha láttalak volna hallhattad volna, hogy álszent vagy!

Igen, volt akire mondtam...

30580. michelle.r (válaszként erre: 30578. - Channa*)
2020. nov. 1. 18:34
Ki is tüntettem a kukoricza érdemrenddel 🤓
30579. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 30578. - Channa*)
2020. nov. 1. 18:28
Jó a meglátás.
30578. Channa* (válaszként erre: 30577. - 9b10f3d7ff)
2020. nov. 1. 18:26

Nem beszélve arról, hogy a kiíró is ma ment a temetőbe. Vajon más napokon is kimegy?

És persze, a múlt héten is ki lehetett volna menni a temetőbe...

30577. 9b10f3d7ff
2020. nov. 1. 18:20

Rosszul lettem a temetőben, éreztem, hogy kapaszkodnom kell. Senkinek nem szóltam. Gyűlölöm az évnek ezt a borzalmas napját. Undorodom az ünnepünktől. Sokan ezen az egy napon jajgatnak, a többin meg a sírra se néznek! Átaludnám, ha tehetném a napot!

Ezt szebb lett volna nem kiírnod, a végét legalábbis. Azért mert nem néz valaki a sírra, mert esetleg távol van, vagy másért, lehet a lelke sokkal jobban fáj, mint annak, aki többször kijár a temetőbe.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

30576. gyöngy:)
2020. nov. 1. 17:45

Összekeveredtek bennem a napok...

Részvétem!

30575. gyöngy:) (válaszként erre: 30564. - Bless the child)
2020. nov. 1. 17:44

Szerintem sokan nem is tudják, hogy Hoxa és a moderátorok tudják, kik írják a vallomásokat.

Lehet akkor 1-2 vallomás meg sem születne:)

30574. michelle.r
2020. nov. 1. 16:31

Ki látta a 365 nap c. filmet🥰🤪 Nem gyenge volt... Istenem, annyira szexi a pasi benne..

Nem gyenge? Az egyik leggagyibb, ami valaha készült. Halvány, utánzata - pedig már az is elég silány volt - a szürke ötven árnyalatának, bőségesen megspékelve brazil szappanoperákat megszégyenítő hatásvadász jelenetekkel.

30573. Napsugár8
2020. nov. 1. 14:58

"Úgy látom, hogy a tesókat sokkal jobban szeretitek, mint a házastársat vagy élettársat."

Nem jobban, csak másként! A tesó vér szerinti rokon, házastárs, élettárs, az más. Akinél úgy alakul, ahogy jön, úgy megy. A tesó mindig is tesó marad, bármit is hoz az élet.

30572. Napsugár8
2020. nov. 1. 14:55

Összekeveredtek...

Fogadd részvétem.

30571. Epresturmix (válaszként erre: 30570. - Epresturmix)
2020. nov. 1. 12:11
Nem nyomtam semmit. Egyik se illik. Ilyenkor tényleg jó lenne a Sajnálom gomb. Vagy valami hasonló.
2020. nov. 1. 12:10

Összekeveredtek bennem a napok, így tegnap este gyújtottam meg a mécseseket a halottainkért, többet, mint ahány szerettünk halt meg. Ma reggel tudtam meg, hogy este meghalt a testvérem.

Jujj. :(

Részvétem! Gondolod, hogy a kettő összefügg? Látsz benne valamit?

30569. Miss Angel
2020. nov. 1. 11:53

Úgy látom, hogy a tesókat sokkal jobban szeretitek, mint a házastársat vagy élettársat.

1.ez miért baj,a család az csak család,már ha normális a kapcsolat a csaladtagokkal.

2.nem értem a következtetésedet,mert attól még,hogy itt sok problémás kapcsolatról vallanak,nem feltétlen jelenti azt,hogy sokan jobban becsülnék a testvéri kapcsolatukat,mint a párkapcsolatot.Nem lehet mindebből messze menő következtetéseket levonni.Másrészt:legalább annyi olyan vallomást olvasok ,hogy szeretlek,imádlak ,hiányzol,te vagy életem értelme,stb stb,mint olyat,hogy ez vagy az a baj.Szóval csak ugyanazt tudom írni:nem értem.

2020. nov. 1. 11:01

Áhh!!! Kedden online megbeszélésem lesz és ma reggelre kijött a herpeszem.

Zovirax addigra leviszi, csak szépen kenegesd vele naponta többször. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook