Vallomások (beszélgetés)
De mért? Amúgy én csípem a fura embereket. Mindenki nem lehet egyforma.
Nagyon unalmas lenne... :)
Kedves Hoxa!
Nem a Nicky-Gyurci.us volt a miénk. Bár örülhetsz neki, mert Gyurci44 ide is beregizett.
Vagyunk itt tudtommal még egy páran, akik itt találtak új közösségi oldalra miután megszűnt az ő oldaluk.
Ezúton is üdvözletemet küldöm Gyurci44-nek!
A mi közösségi oldalunk kb. akkor szűnt meg amikor én ide beregiztem.
Mivel warezoldal volt, ezért elkerülhetetlen volt, hogy a BSA addig jár utána, amíg megszünteti. De kb. másfél, talán közel két évig is működtünk.
Én hoztam létre és moderáltam a játék részleget, amin hasonló játékokat játszottunk, mint itt vagy a többi közösségi oldalon. Csak a mi oldalunkon képeket is lehetett a hozzászólásokhoz feltenni, úgy mint a Minerván is, nem csak egyszerű hozzászólásokkal "beszélgetni", mint itt. A Minerván pl. évekig voltam TOP1-es játékos.
De ez már a múlt. Bár úgy tudom még az az oldal is megvan.
Melyik oldal volt a tiéd? De most komolyan, nem mondod meg? A Gyurcis? Abban van egy férfi és egy női név egyben, azt mondtad, a barátnőddel csináltátok.
A felsoroltak közül csak a canadahun-t ismerem jobban.
A nicky-gyurci.hu-ra most rápillantottam, de mivel láttam, hogy XXX filmek vannak rajta, inkább eljöttem.
A Minerva nem valami ezoterikus oldal volt?
Az Angelwebről ilyen képeslapos dolgok derengenek.
A Dungeonteam gondolom valami szerepjátékos dolog lehet.
Lugasnet, Hununcredi nem ismerős, a többi sem.
Miért ne írnék kedves Hoxa?
Örömmel látom, hogy érdemes volt pár napig hagyni a nőket maguk közt kitraccsolni a hozzászólásaimat.
A Hoxa, ha csakis felnőtteknek szólna, akkor nem lenne megengedve, hogy bárki regisztráció nélkül szabadon olvashasson szinte mindent. Érdekes, hogy az adatlapokon kívül, a feltett képeslapokat sem lehet kívülről, belépés nélkül látni.
A vallomások, beszélgetős és egyéb fórumok pedig bárki számára olvashatóak, ha nem zárt körűek.
Nem éppen fordítva kellene ennek lenni?
Örömmel látom azonban azt is, hogy nem találom már az engemet és még jó néhányunkat zavaró egyes vulgáris, ordenáré tartalmú vallomást!
És mivel mindkét előző hozzászólásom 2-2 lájkolást kapott, ezért nem vagyok egyedül a jóízlés határait súroló Vallomásokkal, mert azok láthatóan másokat is zavarnak.
- Bizony kedves Hoxa már tizenhárom éve van a Hoxa! Én már viszont több mint húsz éve játszottam és játszok olyan régi jónevű és ismert közösségi oldalakon, mint a Multiply, a Forum.sg.hu, a Nicky-Gyurci.us, az Ivydream, vagy a Minerva, a Dungeonteam, az EliteWarez, a LugasNet, a Hunincredi, az AngelWeb vagy éppen a legnagyobb: a CanadaHun.
Persze ezeknek a közösségi oldalaknak már jó része megszűnt. De voltak és én is több barátot szereztem azokon a közösségi oldalakon.
Azt pedig, hogy melyiknek is voltam a társtulajdonosa, ma már azért nem árulom el, mert évekkel ezelőtt megszűnt.
- Bless, PöttyösPanka, Andi6020 és Százas:
A hagyományostól eltérő bármilyen szexuális eltévelygés, hajlam, vágy bizony okot ad a nyugalom megzavarására, ha nyilvános teret engedünk nekik. Én sem a múlt században élek, ilyesmi már régen is volt, de csak elenyésző mértékben.
Úgy gondolom, hogy minden szexuális cselekedet csakis arra a két vagy több emberre tartozik, akik részt vesznek benne.
Csak hagyják a többi embert normálisan élni, és ne reklámozzák fennhangon és büszkén (pl. PRIDE) a megszokottól eltérő szexuális eltévelygéseiket, mert senki sem kíváncsi rájuk!
- Martini64-nek: Látom a verses játékokban szerzett "barátságunk" megtette hatását. Egyet el ne felejts, te kezdted a hagyományos verses játékok önkényes "megreformálását", amit nem hagyhattam szó nélkül és máskor sem fogom hagyni senkinek. (Persze csakis a játékszabályoknak megfelelő formában.)
Ja, és még valami. Látom, te is Győr körül mocorogsz. Ne csodálkozz azon, ha egyszer valaki netán majd nagy ívben kikerül az utcán. Tudod, a szimpátia mindig kölcsönös! Egy másik "RÁK"
Örülök, hogy most is elolvastátok ezt a hozzászólásomat!
(Igen Százas, vannak még olyan férfiak, akik nem csak max. egy-két mondatot tudnak leírni, mint ti.
Ja, és a fehér kesztyűs klaviatúra ütögetős hasonlatod volt az írásodban az egyetlen értékelhető.
Már majdnem nevettem is rajta! 🤣 )
Nem fürdök le ma este.
Nefürgyéle!
"Gyűlölöm ezt a nőt, aki a férjemmel telefonon beszél már fél órája, ráadásul a férjem számlájára!"
Ki ő? Miről beszélnek? Miért hagyod? ;)
"26 év alatt 2 szeretőm volt. Ki kellett próbálnom mással is..."
Nem tudtam eldönteni, hogy ez a mennyiség panasz-e vagy dicsekvés :)