Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Ha tudnád hogy bevacsoráztam 4 óra körül.
1 natúr joghurt, 1 light diétás cikkes sajt 4 picike mandarin, 2 kivi, 2 deci tej (kék)
Sziasztok! Azért vigyázz Charlie a krémesekkel, mert Lagzi Lajcsi már majdnem ugyanolyan, mint volt.
Én is visszatérek az eredeti módszeremhez, mert nagyon hiányzott a gyümölcs, de kellene már megint egy kattanást hallanom, mert nagyon döcögősen megy.
Ma aztán ráadásul sokáig el voltunk nem tudtam enni, csak most 5 után.
Holnap gyümölcsnapot tartok, bepótolom a lemaradást:)
A Lagzi Lajcsi, mikor lefogyott brutálisan, elment az ereje, majdnem összeesett. Az orvos azt mondta neki, hogy egyen meg egy krémest. Nem naponta, és nem napi ötöt, időnként egyet-egyet. Szénhidrát nélkül nincs energia, ezért kívánja a szervezet, ez teljesen normális. Hússal és zöldséggel, gyümölccsel fogyózni kell, de időnként kell a szénhidrát is, különben erőtlen lesz az ember. Főleg torna mellé kell!...
De ezt úgyis tudjátok..
Ebben teljesen igazad van.
Én is így voltam vele mint ahogy azt az előbb leírtad.
Így is sok fehérjét meg gyümit ettem már meg ma, így az a picike szénhidrátos light süti csak nem fog "tönkre tenni".
Szerintem ezen ne aggódj, ha nem híztál vissza, az is jó. Az néha elmegy, hogy egy-egy hét szinten tartással megy el, nincs azzal semmi baj, sőt, néha kell is.
Hülyén hangzik, de kell a palacsinta is néha, szénhidrátra ugyanúgy szüksége van a szervezetnek, időnként simán belefér egy krémes, somlói, és egyébként sem arról szól, hogy soha többé semmit, csak levegőt és fényt.
Nekem sem a legaktívabb a hetem a fogyókúra szempontjából, sok a munkám, nincs időm mozogni, szerintem nem is lesz kevesebb a súlyom, ettől függetlenül ebben a hónapban le fogok adni hét kilót.
A palacsinta pedig egészségedre!:)
Szóltam, már itt is van.:)
Mizujs, hogy haladsz a zsírégetéssel? Te nagyon ügyesen csinálod..., érdekel az eredmény...
Némiképp csak, de gyümölcsnapnak mondható.
Eddig amiket ettem ma:
Reggel:
1 reszelt alma fahéjjal édesítővel, 1 kivi, 1 kicsi mandarin
Délelőtt:
fél marék mazsolás sótlan földimogyoró
Délben (most az előbb):
1 mozzarella, 1 áfonyás light jogobella (1 pohár 90kcal; illetve 1 szelet Light piskóta.
A piskóta zabkorpából, édesítőből, tojásból, sz.bikarbónából, tojásból, vízből, és keserű kakaóporból áll.
Ebéd után megittam 2*1 deci borsmenta-csalán teakeveréket.
Hihetetlen hogy ennyi ebédtől már dugig vagyok, de ez pedig így van.
szerintem abszolút jó és ma gyümölcsnapot tartasz?
Én is ma eltértem az atkinstól, mert már annyira kívántam a gyümölcsöt.
Holnap tartok is egy gyümölcsnapot és remélem, hogy legalább hízásról nem kell majd beszámolnom.
Amúgy meg örülök neki hogy tetszett a vidi.
Fogok majd többet is feltenni most már a naplómba,a és nem csak motiválás miatt.
;-))
Igen katám, remélhetőleg egyre jobban kezdek hasonlítani rá.
Letöltöttem, és kiírtam 2cd-re a Rezső féle tornát. hát nekem nagyon jónak tűnik, és jól követhetőnek.
Nem az a "rohanok torna" mint a Rékáé.
Tízóraira meg ettem az előbb egy fél marék sótlan mogyorót mazsolával.
Remélem ez a reggeli gyümik után nem baj.
:-SS
Meg ha azt nézzük csak jobb egy pasival tornázni mint egy nővel mindig.
Amit épp most töltök le 10*10 percből áll, és 1*60 percből.
Talán így még több tornára lesz energiám h többféle de kevesebb idővel egyszerre egy gyakorlatsorra nézve.
Sziasztok, jó reggelt!
Milyen frissek vagytok ma reggel, öröm látni benneteket :)
Valaki ismeri Tatarek Rezsö tornáit hogy milyenek?
Nagyon szimpinek tűnik itt ahogy olvastam a véleményeket a neten, és állítólag a honlapján ingyen le is lehet őket tölteni.
egazsir.fw.hu
Ezt másold be a böngésződbe, és a böngésződnek van egy "frissítés" gombja, azt addig nyomkodd, amíg nem jön be az oldal.
Persze ne egy napig nyomkodd, kb. a 4-5. nyomásra be kell jönnie.
Jó reggelt és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Jó újra köztünk látni Charlie.
Ma már csak 94,1 vagyok. Szépen lement ez most a héten, már a heti 1 kilóm simán megvan.
Hétvége meg csak gyümi és tejtermékek lesznek.
Remélhetőleg még jobban látszik majd a hétfői mérlegelésen ez.
Sziasztok Angyalok! Csak nem képzeltétek, hogy ilyen könnyen megszabadultatok tőlem!!!:) Ejnye!
Palacsinta? Mogyoró? CH? - látom cincognak az egerek!:)
Vivike! Betettelek a táblázatba. Megnyitod a www.egazsir.fw.hu oldalt, már regisztráltál, csak ég sose léptél be. Kitöröltem regisztrációd, regisztrálj újra! Ott találod a táblázatot.
Lucalilli! Mehetünk futni, nem tojtam be, és Kati fejére sem tojok, és a többiekére sem!:))
A hetem úgy alakult, hogy borzasztó sok a munkám, mozgásra sem maradt időm, szerintem nekem a héten nem megy le semmi, majd a jövő héten bepótolom, ez egy ilyen hét...
Egyébként azt találtam ki, hogy a héten annyit ettem, amennyit kívántam. Nem mondom, hogy sokat, annyit, amennyinél úgy éreztem, hogy kb. ennyi belefér a fogyás után. Merthogy oké, hogy az ember lefogy, de utána mi van? Mennyit eszünk, mert ha annyit, mint egy madár, akkor nagy élmény lesz lefogyva élni! Szóval úgy ettem, mintha nem fogyóznék. Nem is mértem magam, mert nem akartam, hogy befolyásoljon. Majd vasárnap reggel ráállok a mérlegre, és ha nagy gáz lesz, egész nap futok, mint a Forest!:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!