Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Bloomi láttam a kérdésedet a naplóban. Direkt nem akarod, hogy legyen ott hozzászólás vagy véletlenül nem jelölted be?
Lényeg a kérdésedre, hogy én is kitartok addig, amíg te és még tovább is. De igazából most eldöntöttem nem frusztrálom magam, hogy annyira menjenek lefele a kilók. Most már egy olyan étkezést alakítottam ki magamnak, amit szeretnék hosszútávon folytatni, igaz azért l-l gyümölcsnapot beteszek hetente és tartom a 4-ig evést. Aztán, ha megy le jó, de ha csak nagyon lassan úgyis jó, mert már ez a 83 kiló nem olyan szörnyű sok, persze jó lenne, ha időközben sikerülne még megszabadulni egy 10-től legalább:)
Sziasztok, lányok:)
Tartjátok a frontot a fórumon?
Sziasztok.
Hát a mai napom kicsit keményebb lesz mint szokott, mert reggelre +40 dekám lett.
Reggeli 2,5 deci epres tejital lett.
Szinte egész nap tej lesz csak, evés gyümivel kiegészítve.
Naplómat megírtam.
Megye aludni, meg a drágámat is fektetem le. Remélem nem lesz sokáig beteg, ne szenvedjen a náthától.
Szép jó éjszakát mindenkinek.
Elmegy.
Reggelre ha plusz dekáim lesznek, egy kő kemény napnak állok elébe, az tuti.
És neked?
Épp még most állok enki naplózni.
Nekem is már csak ideig-óráig tart.
Apu márt 1.-én betölti a ny.korhatárt, épp ma voltunk intézni neki a nyugdíjat. Azért voltam már eddig ott mert ő ott van még. De utána én is eljövök, mert ez a cég minden csak nem normális! (főleg a főnökei nem).
No de hagyjuk is ezt.
Logisztikai menedzser vagyok eredetileg, de a könyveléseket is én csinálom. És te?
Ma elkezdett hajbókolni az egyik "kis főnök" mikor beszaladtam az irodába. Annyira vonzónak tart, bla-bla-bla...mintha ezzel meghatna.
Némiképp.
Heti kétszer járok be. elhozom hét elején a könyveléseket, papírokat, hét végén meg viszem vissza.
Így itthon csinálhatom.
ezt jó hogy mondod, majd én is veszek.
Most pacal volt olcsóbb, még most is 800/kg és azt vettem és meg is főztem magamnak, pedig most a férjem nincs itthon, de az állítólag diétás, persze kenyér nélkül csak uborkával ettem.
Izomláz konkrétan. Mondjuk a tornája során mondta is h ne csodálkozzunk rajta ha ezt érezzük.
Szombaton "ünnepelünk" az tuti. 99 lesz lidl a mozzarella, veszek is 10-et. Jó lesz vacsorákra azt megenni a jövőhéten. 1-1-et.
Meg is dolgoztam ezért a kajáért.
45 percet izzadtam és szenvedtem Rezsikével.
hi. akkor kicsit másképp alakult, mint ahogy tegnap eltervezted.
nekem reggeli virsli volt mustárral paradicsommal
tízórai: 10 szem licsi (fantasztikus finom volt:)
ebédre: csirkecombot sütöttem, salival ettem.
és ma már csak a hoxa olvasása:)
Köszi igen, elmúlt szerencsére.
Reggel kerülgetett kicsit a fejfájás, mikor beértem Szolnokra.
50-100m látótávolság nem volt, akkora volt a köd, ráadásul a folyó mellett van az útszakasz egy része, így egy kicsivel még rosszabb. Itt-ott bukkantak fel az úton a kocsik és emberek, rettentő imádom.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!