Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Épp most olvasom a neten a natúr joghurtról a diétát.
Lehet kipróbálom holnap.
reggel 1, délelőtt 1, délben 1, délután 1, este 1.
Lehet turmixolni gyümit és azzal is keverni, de kizárólag a natúr joghurt. Édesített nem.
Összeközhetlek a fiammal? Mindig mindenből az epreset eszi. Ez rajt is maradt.
;-)
Már csak a lehető legjobbakban reménykedek holnap reggelre.
Mindenesetre annyira jól esett egy kicsi sült husi féle. Rég nem ettem már. Egyenlőre elég is lesz.
Sokszor nem is akkor hízunk, amikor többet eszünk.
Különben lehet, hogy csak a tejet raktározta el a szervezeted, mert kiéhezett rá.
Én is támogatom a jövő szerdai mérlegelést, de hát Charlie már annyira elfoglalt lett, hogy nem törődik az angyalkáival.
Charlie, ha olvasol felejtsd el a hétfőt, úgysem érsz rá nagyon, ráérsz beírni szerdán is az adatokat:)
Ja és kérdésedre is válaszolva: igen, néha nem, néha pedig veszettül iszom a tejet.
Pedig azt se mondhatom h terhes ennék, azért van ez most.
Én is bűnöztem "akkorát mint a föld".
A palacsintát csak nem tudtam megállni. 1/2 fahajasat, és 1 lekvárosat bekebeleztem.
De talán akkor ha szerdánként lesz mérés, akkor most hétfőt ki kellene hagyni, és utána majd szerda reggel lenne. Igaz így több picit mint 1 hét, de hát istenem, azon sok már nem múlik.
Most "rettegek" a reggeltől, mert az elmúlt napokban alig voltam több 40-5 dekával a reggelinél, most meg majd 1 kiló. Tartok tőle reggelre plusz lesz megint.
De akkor nem tudom milyen keményítéseket vezssek be.
Bár már az is lehet h most azért vannak pluszok, mert az utóbbi héten alig ettem valamit, most meg kicsit "ehetőt" is eszek.
de be is csavargathatnád és akkor is úgy néz ki
még mindig vállig ér a hajad, mint a képen?
Hú pedig finom kis menütök van:)
és megkívántad a tejet, hogy ennyit ittál?
Egyébként, az az igazság, hogy most már mindig figyelni kell az embernek a kajára.
Hát mivel Charlie még nem hagyta jóvá a szerdai méreckedést, úgy döntöttem, hogy eszem egy kis somlóit (ma kivételesen) egy hete nem volt ilyen kilengésem. Szerencsére a többi kajámban kevés volt a ch, remélem ez is számít valamit.
Én se vagyok állandó jelleggel a diéta rabja.
A mai étrendem pl:
reggel 2,5deci tej,délelőtt 2,5 deci tej.
Dél környékén megettem 2 kocka light csokit és 1/2 csomag ropit (a sót leszedtem róla ami rajta volt)
Ahogy hazajöttünk, 2,5 deci tej.
Viszont akár mennyire is diétázok, annyira fini a kaja h ettem belőle magamnak átalakítva.
Töltött dagadó van petr.krumplival, és borsóleves, palacsinta a családnak.
A levest és palacsintát úgy ahogy van kihagytam.
A második félét így hoztam össze:
a töltött dagadóból úgy vettem hogy alig 2 falatnyi. A külső "zsíros részét elhúztam róla, darált husi se nincs még benne itt, csak a hús. Ehhez 1 evőkanál a petr.krumpliból, és jégsalátából egy adagnyi. 1 evőkanál nat.joghurttal meglocsolva mindezt.
Ma már több nincs.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!