Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
közben nekem kellett elindulnom otthonról,
Bloom és Zsanzi is elkezdték a 90 napost, te mikor kezdted?
Hát ma speciel ráérek cseverészni, mert nincs órám már pénteken. :D
Meg amúgy is gépen kell dolgoznom, kiadványtervező grafikusnak tanulok, szóval a Photoshop-CorelDraw kettőssel kell melóznom...:D
Ilyen köny- és CD-borító- meg logóterveket várnak felvételire. :)
Nem kívántam egyáltalán.
Lassan hányingerem van már a víz gondolatától is.
A mosdó sűrű látogatást érdemel a sok ivászat miatt.
De inkább ezt mint a sok alkoholt igyam...
Sziasztok! Én se tűntem el, csak most iszonyat sok dolog van ami miatt idegeskedhetek...főleg hogy nyáron újra felvételizek mert szeretnék egy színvonalasabb pesti fősulira járni...Úgyhogy egy csomó munkát kell csinálni a felvételi portfólióba...
De ami a fogyimat illeti: -8 kilónál tartok és sajna beállt a stagnálás..:/ De nyomom szorgalmasan a 90 napost. Ma nekem is gyüminapom van...:D
hú az igen, kívántad? Nekem jó ha meg van az 1 l eddig, hársfa teát ittam fél litert ebből, csak 2 bogyót dobtam bele.
meg most ettem egy kis húslevest, de csak pici tányérral, mert tegnap egy nagy tányérral ettem és azt mind viszontláttam reggel a mérlegen.
Szerintem is jó ez így eddig. Csak a vacsidra figyelj azért majd oda.
Basszus 3,5 litert ittam meg ma eddig. júúúúúúj.
Szia Nikol. Közben nekem még az is eszembe jutott, hogy van itt egy fogyis társunk Génia, ha visszaolvasgatsz meglátod. Neki egy dietetikus írta elő az étrendjét, hát nem kell szerintem nagy beruházás hozzá, menj rá az adatlapjára és olvasd el a naplóját, ott van a kész étrend és azt is követhetnéd.
Szerintem nincs veszve még a napod. Az lenne a jó ha este 6 után már nem ennél semmit. Vacsorára esetleg ehetnél egy főtt tojást és egy joghurtot, vagy kefirt, vagy csak a tojást, mit szólsz hozzá?
Akkor irány a cuki ha megyek a gyerek gépjéért.
De kizárólag 1 szelet.
Gyümölcsös szelet is lehet? Vagy tortaszelet?
Krémes, stb?
Én keményítő napon ettem.
Tudtommal is az.
Gombám nincs, hagyma az van rajta, és csípős paprika. Ennyi az össz feltét.
Gondoltam a tortaszeletre is, de szerintem a házi pizzaszelet elég lesz az étcsoki mell most.
Majd következő alkalommal meg az lesz.
A gomba meg a hagyma semleges kaja , BLOOM miért nem teszel a pizzádra gombát meg hagymát?
A csízió sajt teljesen növényi eredetű talán még azt is lehet ? ! Mit gondoltok?
Vacsira sült krumplit eszek mert a többieknek is az lesz , persze nekik lesz még más is mellé...
Várom a ch napot :)
Én a bolognaival vagyok ma így.
Holnap viszont neked jó lesz, én meg "szenvedhetek".
Vasárnap meg már együtt szenvedünk.
Nekem keményítő napom van és Reggeli : 1 kisebb banán és 1 narancs.
Ebéd: vajas tört krumpli és csináltam hozzá gombából meg hagymából ilyen kis szaftos "cuccot" meg 1 db savanya ubi és dugig vagyok.
Fincsi volt.
Kata nézd csak ezt meg.
Szerintem ezek rettenetes kajamennyiségek, bármennyire is sz.h napról van szó.
Nem?
Meg is ettem.
A nap hátralévő részére pedig vízbe tettem 1 citrom levét. Ezt fogom meginni.
A pizzát lehet nem sokat fogom enni, de sütit meg már nem merek a sz.h napomon enni.
Egyedül az étcsoki lesz meg tutira.
Szerinted melyiket egyem vacsira? (pizza v sütiszelet)
Nem tűntem el...
Most elszaladok itthonról, de ma kitöltöm a táblázatot...
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!