Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Értem én, a protein nappal indul, ugye délig gyümölcs ezt abszolút te döntsd el, hogy mid van otthon.
ebédre fehérje, hát itt lehet sült hús, tej, túró tejföl, gomba, szalámi, sonka, bloomi írta, hogy fél leveskockából csinált kis levest, az biztos neked is menni fog. Ha betartod az egyféleséget túl nagy hiba nem eshet, ha kicsit többet is eszel. Lényeg, a szétválasztás.
hétfőre ha nincs sok időd, pl ehetsz akár délben: vajas zsömle salátával, tejjel.
vacsira: tojásrántotta salátával
Igen, így zsanzival együtt leszünk hétfőtől a protein nappal kezdve.
Tudod h én 1 nappal hamarabb kezdtem el, mint zsanzi.
Sziasztok
Már késő, most ettem két szelet kenőmájasos szendvicset hagymakarikával.
Azt hiszem eddig sikertelen vagyok, holnap meg disznóvágás
Huuhn talán tényleg hétfőn kellene nekiállnom?
Eddig nagyon vártam a mai szh napot. Viszont most szörnyülködök az előttem álló hétvége előtt hogy mi vár rám.
Mintha egy rettenetesen nehéz feladat állna előttem amit meg kell csinálni, különben addig nem jutok tovább. Valahogy így fogom most ezt fel.
Tegyek fel képet? Igaz csak az arcomról de nagyon látszik a régiekhez képest. =D
Kati, ne irigykedj, neked is sikerülni fog. :)
Ez így igaz.
Túl szép is lenne hogy ma reggelre lement 1,3kiló, előtte meg 60 deka. (2 nap majd 2 kiló, így egyszerű lenne az életünk ha így menne)
Hétvégi gyümölcsözésre betáraztam.
Holnap szerintem ebédre almakompótot fogok enni. Gondolom pici fahéj és édesítő belefér.
ne aggódj emiatt, mert a 4 napot összességében kell nézni, nem egyenként, meglátod a gyüminap után biztos jó eredményt kapsz.
Friga írta az előbb, hogy jan.10 óta 8kg-t fogyott, ez nagy klassz eredmény, kicsit irigy vagyok rá:))
nekem az étcsokis zacher tetszett a legjobban. De tudod h imádom az étcsokit.
Remélem nem lett ez így sok(kk).
Ismét idejutottam.
Vacsira fél szelet feketeerdő torta és fél szelet zacher torta lett, illetve pár falat pizza a csípős papisból.
Neked hogy csinálod a 90-eset, január óta össz mennyi ment le?
Én reggel már tisztába vagyok vele hogy lesz plusz dekám jócskán a mai szénh. nap után.
Én? Nem mondanám. Általában gyümit eszek reggel, egy banán vagy 2 szem alma, narancs, amit elviszek és a suliban betömöm...Aztán olyan 13-14.00 körül hazaugrok, megfőzöm az adott napi táplálék típusból a kaját, és megeszem. De ilyen jól telerakott tányérral.
Keményítőnapon pl. bőven 2 személyre főzök, mert akkor csak főzeléket szoktam enni, és egy jó nagy tele tányérnyit megeszek, azzal jól is lakok 1-2 körül. Aztán este legkésőbb 5-6 között megeszem a 2. adagnyi főzeléket. Nagyjából így van minden nap. Persze nálam is előfordulnak elhajlások, csoki, vagy puding, de csak egyszerűen megtoldom a tánc adagomat egy órával. :) Nem stresszelek és nem éhezek. :D
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!