Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? fórum

Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?

107. horakulum (válaszként erre: 87. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 13. 14:34

A hozzászólásodról tudod mi ugrott be?

HOgy lehet, hogy a feleség bitang jó nő, na de ennek ára is van! Pl. rendszeres önsanyargatás úgymon, persze csakis ""-ben. De mondjuk képzeljük el - és hangsúlyozom, ez most egy felszín alapján meghozott feltételezés - hogy a nő csak salátán él, rendszeresen sanyargatja magát a gépeken és a fogyasztószereken, valamint fogyasztóeszközön, rohan a háztartás után, a gyerekek után, és közben vagy elfelejtkezik a férjéről, vagy pedig egész egyszerűen nem fogadja el magát, nem éli meg és ki a nőiességét, nem felszabadult, és ezért a férfi sem tudja elfogadni őt, testestől-lelkestől és ezért keresi akár a mázsás, de magunkat elfogadó, örömöt adni és kapni tudni nőknél a felszabadulást...

Ez is egy jó teoria, nem? :)

2013. jan. 13. 14:33
Elöfordulhat sajnos de jobb ha nem törtenik meg.
105. 85a4a01a64 (válaszként erre: 100. - Gumicsirke)
2013. jan. 13. 14:19

Olvasgattalak titeket és tök érdekes, hogy általában paráznak attól a nők, hogy megcsalja őket a párjuk, de ha nem tenné meg gáz lenne. :) Hát tényleg bonyolultak vagyunk mi nők!

Szerintem is gáz, ha valaki 40 év házasságban nem lép egyx kétx félre. :)

104. Krisz42 (válaszként erre: 99. - Lili bárónő)
2013. jan. 13. 14:18

Más pasikról azért nem gondoltad volna soha,mert csak az ismeri igazán,aki vele van.Soha nem lehet tudni,melyik párnál mi zajlik a színfalak mögött,otthon,kettesben.

És ha ugyanaz egy nő?Nem mindenki vágyik azért másra.Mert az a nő jobban tudja,h mit élvez igazán a ffi-volt,aki panaszkodott,h a párja orálisban katasztròfa,inkább hanyagolja.A vége pedig orgazmus,amit ha otthon is megkap úgy,ahogyan szeretné,akkor nem gondolkozik azon,h félrelêpjen.

103. 5847448901 (válaszként erre: 99. - Lili bárónő)
2013. jan. 13. 14:17
Erről az a mondás jut eszembe :Dögöljön meg a szomszéd tehene csak a miénk maradjon meg!:P
102. spinneli (válaszként erre: 88. - Lili bárónő)
2013. jan. 13. 14:06
Akkor a férjed is meg fog csalni, ebben teljesen biztos vagy, igaz?
101. 130454e42d (válaszként erre: 99. - Lili bárónő)
2013. jan. 13. 14:05
Nem vagyok naiv, sok pasiról feltételezem. De szerintem vannak jelek, amikből lehet következtetni. Pl. hogy más dolgokban mennyire őszinte, egyenes.
2013. jan. 13. 14:04
Hát, szerintem is így van..lehet, hogy van 1-2 pasi, aki nem lép félre, de azokkal meg valami nem stimmel:D szerintem nem lehet megbízni a pasikban..sokszor olyanokról hallom, hogy megcsalták a barátnőjüket, akiket a legkorrektebb pasinak tartottam.
99. Lili bárónő (válaszként erre: 92. - 130454e42d)
2013. jan. 13. 14:03

Azok a férfiak, akikről legkevésbé hittem volna, akiről senki nem gondoltam volna, nos ők is megcsalták a párjukat. És nem az én partneremről van szó....

Ők a legveszélyesebbek;-)))

2013. jan. 13. 14:01
"A hűtlenség pillanatnyi gyengeség. Erősnek lenni az igazán nagy dicsőség."
97. 8daf82b38c (válaszként erre: 64. - Bd55e3f068)
2013. jan. 13. 13:53

nem is kell. Azért lépnek félre általában mert a másik MÁS!

Pont ez a lényeg egy férfinél, nem feltétlen jobbat keres, hanem MÁST aki máshogy reagál, más hangot ad máshogy.............. hiába "univerzális" egy nő, de az akkor is mindig UGYAN AZ marad!

Nők általában lelki dolgok miatt lépnek félre.

96. 130454e42d (válaszként erre: 95. - Urso)
2013. jan. 13. 13:53
Ezt a párnak kell eldöntenie, hol vannak a határok. Nálam a csókolózás nem fér bele, a páromnak se. Ha más nőkkel beszélget, haverkodik nem zavar.
95. Urso
2013. jan. 13. 13:51
Hol kezdődik a megcsalás? Vannak akiknél csak ha ténylegesen van behatolás. Van aki megcsalásnak veszi már a csókolózást is. Van aki megcsalásnak veszi, ha a párja rendszeresen beszélget a másik nemmel és abban jól érzi magát. Van aki már ... ha gondolatban a másik nemmel pajzánkodik.Ad absordum, ha valaki maszturbálás közben másvalakire fantáziál stb., stb., stb.
94. 88b7828ca9 (válaszként erre: 63. - 130454e42d)
2013. jan. 13. 13:48

Így van. És mennyien jönnek a világra ezzel a születési rendellenességgel, hogy nincs gerincük... csak az a baj, hogy nem látszik rajtuk.

Nem mindegyik kapható, úgy gondolom. Általánosítani nem lehet, kivételek mindig minden alól vannak, lesznek is.

Viszont aki kapható rá, az nem változik meg, mert alapból nem egyenes jellem.

A necces ennek kiderítése, mert ha már felmerül, hogy valamit ki kell deríteni, akkor ott megkérdőjeleződött a bizalom. Szerintem ha van valami gyanú, akkor első körben jobb megbeszélni, rákérdezni arra, ami problémás, ha pedig tagad és továbbra is gyanús, akkor kicsit utánajárni.

Bár ez már a bizalom nagyfokú megingása, ami pedig a kapcsolat egyik alapja (lenne.)

Ezután, ha kiderül, hogy hazudott, akkor probléma van és sajnos nem mindig tud a másik fél lépni és egyedül megbízhatót keresni.

A legnormálisabb az lenne, ha még mielőtt megteszi és félrelép, menjen el, lépjen le, mert a legrosszabb, ha az ember érzi, hogy a másik átveri, és emiatt folyamatos bizonytalanságban él.

93. 8daf82b38c (válaszként erre: 38. - 130454e42d)
2013. jan. 13. 13:48
Csak.
92. 130454e42d (válaszként erre: 91. - Lili bárónő)
2013. jan. 13. 13:42
A genetikára sokmindent rá lehet fogni, de a döntés lehetősége mindig megvan. A gernctelenek dönthetnek a csalás mellett, ez őket jellemzi, nem mindenki mást.
91. Lili bárónő (válaszként erre: 57. - 130454e42d)
2013. jan. 13. 13:40

Sokáig én is ezen a véleményen voltam és letettem a nagyesküt...Hogy vannak kivételek.

Sajnos a férfi genetikája sem hűségre lett kitalálva...

Sajnos...

90. sour (válaszként erre: 87. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 13. 13:38
Nem csak a nőket nehéz megérteni a férfiakat ugyan olyan nehéz.
89. bd55e3f068 (válaszként erre: 86. - 6f257fd90e)
2013. jan. 13. 13:38

Ugyan honnan tudhatnád, hogy nem egyik sem ment félre soha a 65 év alatt? :o)

A szoknyalibbenést pedig csak az a férfi nem veszi észre, aki homoszexuális.

88. Lili bárónő (válaszként erre: 59. - Spinneli)
2013. jan. 13. 13:37

Köszi. Nem hiszem, hogy megkeseredett lennék:))

Van férjem, ráadásul szerintem még sosem csalt meg,-)))

Egyszerüen csak figyelek, nyitottszemmel járok és sokat bezsélgetek e témában...

2013. jan. 13. 13:35
Nem is tudom biztos ,hogy döntés kérdése...De van egy ismerős pasi negyvenes nagyon jól néz ki okos ,szimpatikus ,sportos .A felesége pedig bitang jó nő.Sokan pályáznának rá...Nos ez a doki /mert az a pasi/folyamatosan csalja az asszonykát,de olyan nőkkel,hogy betojás .Egyik se kevesebb a mázsától. pfú. Na akkor ilyenkor is mi van? A pasiknak mindig az kell ami nincs...
2013. jan. 13. 13:30

Hát nem is igazán tudom, mit mondjak... Kissé összetett a téma, mert a nők is félrelépnek, de valószínűleg kisebb arányban, őket jobban leköti a család meg eleve a tudat, hogy esetleg a gyermekeiért nem teszi meg.

Nem is tudom már, hol olvastam, hogy amikor "kitalálták" a házasságot, vagyis még a civilizáció kezdetekor, akkor nagyon rövid volt az élettartam, egy házasság legtöbb 25-30 évig tartott (ha tartott) (halk utalást tennék a Rómeó és Júlia történetre, ahol 14 éves korukban szültek a lányok, de 40 éves korukban már meghaltak).

Mindezek ellenére a nagyszüleim 65 évig voltak házasok, és egyik sem lépett félre. Egész életükben dolgoztak, reggeltől estig, és nem azzal foglalkoztak, hogy a szomszéd lánynak milyen szépen röppen a szoknyája.

A páromban megbízok. Pár éve vagyunk együtt, de egyszer sem merült fel a lehetősége annak, hogy valamelyikőnk félrelépjen. Az ok elég egyszerű és reális: sokat dolgozunk, örülünk, ha néha együtt eltöltünk egy kevés időt, igazán tudjuk értékelni, úgy érzem.

Mindezek ellenére valószínűleg van olyan, aki alapból "megcsalós" és bizonyos esetekben elég kiábrándító tud lenni.

85. sour (válaszként erre: 84. - Krisz42)
2013. jan. 13. 13:20
Pedig csak döntés kérdése minden. Gondolj arra aki cigizik. Én nem tudom mennyire nehéz letenni,ha vki nagyon régóta szívja, de csak akarat kell, eldönteni, h szívja, vagy nem./kevés ideig dohányoztam, de letettem, mert eldöntöttem, nem kell/ Ez van a szexben is, aki nem tudja eldönteni, h hű maradjon e, vagy sem, az csak hagyatkozzon az érzésekre, a vonzalomra. Minden agyban dől el.
84. Krisz42 (válaszként erre: 78. - Sour)
2013. jan. 13. 13:13
Azért a hűség nem csak döntés.És mi van,ha olyan a párja,aki kivűl dekoratív,szép nő,belül olyan,akivel nagyon jól elvan.Akkor nincs értelme a megcsalàsnak.Valaki azt írta,h a ffiak ösztönlények,azért biztos,h csalnak.Csakhogy sok ffi mondta már,h a vadászat néha jobb,mint a zsákmány,akkor pedig nem biztos,h minden ffinak kell egy olyan nő,aki tálcán kínálja magát,akár egy kósza numerára.A másik,h nem minden ffi van érzelmi intelligencia szempontjából annyira lenn,h elég ha bedughatja és már élvez is és ennyi elég.Viszont néha egy színvonalas szeretkezéshez nem elég csak egy szabad punci-már bocs a fogalmazásért.
83. 130454e42d (válaszként erre: 81. - Cippora)
2013. jan. 13. 13:07
Én urológián dolgozom, ha az ottani betegek alapján áűltalánosítanék leszbikusnak állnék... Nagyrészük mosdatlan, büdös, túrós.... De ez nem jelenti azt, hogy ilyenek "a férfiak" Egy részük ilyen sajnos, nem ezekből kell válogatni.
82. sour (válaszként erre: 81. - Cippora)
2013. jan. 13. 13:07
köbö.. :)
2013. jan. 13. 13:05

Anno vendéglátásban dolgoztam egy pár évet,és egytől-egyig nős,kapcsolatban lévő férfiak hajtottak rám,egyedülálló talán 1-2 próbálkozott.Én akkor nagyon kiábrándultam a férfi nemből,pláne mikor ott volt a feleség,barátnő,akkor meg ment a képmutatás.Volt,hogy előttem ecsetelte a feleség,hogy milyen csodálatos a házasélet,mennyire összhangban vannak a férjével,az meg előtte egy fél órával még azt ecsetelte,hogy mennyire megdugna.

Én annyira sajnáltam ezeket a nőket,hogy tényleg elhitték,hogy az ő férjük sose,mi meg tudtuk,hogy de,kb.minden hétvégén mást...

Ennek ellenére én hiszek abban,hogy vannak becsületes férfiak,akik nem sunyin félrekúrnak ha gond van,vagy ha unatkoznak...az ilyeneket viszont nagyon meg kell becsülni,mert ritkaság,kb 100-ból 2 az arány!

80. 956dd26a13 (válaszként erre: 44. - Spinneli)
2013. jan. 13. 13:03
Ö - a forumindító, a kis pszichológus- megcsinálta a tesztet, a tanulságot mindenki levonja magának...
79. sour (válaszként erre: 76. - 956dd26a13)
2013. jan. 13. 13:02
A legtöbb nő ilyen. Elhiszik, és nincs gond. Amiről nem tudunk nem fáj...
78. sour (válaszként erre: 68. - Sasmadar2)
2013. jan. 13. 13:00
Provokálni csak azt lehet, akiben benne is van amit épp kiprovokálnak. Téged pl, ha egy férfi akarna, tetszene neked, akkor elmennél vele? Hiába provokálna, ha nem akarnád. A hűség nem érzés, hanem döntés.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook