Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
A hozzászólásodról tudod mi ugrott be?
HOgy lehet, hogy a feleség bitang jó nő, na de ennek ára is van! Pl. rendszeres önsanyargatás úgymon, persze csakis ""-ben. De mondjuk képzeljük el - és hangsúlyozom, ez most egy felszín alapján meghozott feltételezés - hogy a nő csak salátán él, rendszeresen sanyargatja magát a gépeken és a fogyasztószereken, valamint fogyasztóeszközön, rohan a háztartás után, a gyerekek után, és közben vagy elfelejtkezik a férjéről, vagy pedig egész egyszerűen nem fogadja el magát, nem éli meg és ki a nőiességét, nem felszabadult, és ezért a férfi sem tudja elfogadni őt, testestől-lelkestől és ezért keresi akár a mázsás, de magunkat elfogadó, örömöt adni és kapni tudni nőknél a felszabadulást...
Ez is egy jó teoria, nem? :)
Olvasgattalak titeket és tök érdekes, hogy általában paráznak attól a nők, hogy megcsalja őket a párjuk, de ha nem tenné meg gáz lenne. :) Hát tényleg bonyolultak vagyunk mi nők!
Szerintem is gáz, ha valaki 40 év házasságban nem lép egyx kétx félre. :)
Más pasikról azért nem gondoltad volna soha,mert csak az ismeri igazán,aki vele van.Soha nem lehet tudni,melyik párnál mi zajlik a színfalak mögött,otthon,kettesben.
És ha ugyanaz egy nő?Nem mindenki vágyik azért másra.Mert az a nő jobban tudja,h mit élvez igazán a ffi-volt,aki panaszkodott,h a párja orálisban katasztròfa,inkább hanyagolja.A vége pedig orgazmus,amit ha otthon is megkap úgy,ahogyan szeretné,akkor nem gondolkozik azon,h félrelêpjen.
Azok a férfiak, akikről legkevésbé hittem volna, akiről senki nem gondoltam volna, nos ők is megcsalták a párjukat. És nem az én partneremről van szó....
Ők a legveszélyesebbek;-)))
nem is kell. Azért lépnek félre általában mert a másik MÁS!
Pont ez a lényeg egy férfinél, nem feltétlen jobbat keres, hanem MÁST aki máshogy reagál, más hangot ad máshogy.............. hiába "univerzális" egy nő, de az akkor is mindig UGYAN AZ marad!
Nők általában lelki dolgok miatt lépnek félre.
Így van. És mennyien jönnek a világra ezzel a születési rendellenességgel, hogy nincs gerincük... csak az a baj, hogy nem látszik rajtuk.
Nem mindegyik kapható, úgy gondolom. Általánosítani nem lehet, kivételek mindig minden alól vannak, lesznek is.
Viszont aki kapható rá, az nem változik meg, mert alapból nem egyenes jellem.
A necces ennek kiderítése, mert ha már felmerül, hogy valamit ki kell deríteni, akkor ott megkérdőjeleződött a bizalom. Szerintem ha van valami gyanú, akkor első körben jobb megbeszélni, rákérdezni arra, ami problémás, ha pedig tagad és továbbra is gyanús, akkor kicsit utánajárni.
Bár ez már a bizalom nagyfokú megingása, ami pedig a kapcsolat egyik alapja (lenne.)
Ezután, ha kiderül, hogy hazudott, akkor probléma van és sajnos nem mindig tud a másik fél lépni és egyedül megbízhatót keresni.
A legnormálisabb az lenne, ha még mielőtt megteszi és félrelép, menjen el, lépjen le, mert a legrosszabb, ha az ember érzi, hogy a másik átveri, és emiatt folyamatos bizonytalanságban él.
Sokáig én is ezen a véleményen voltam és letettem a nagyesküt...Hogy vannak kivételek.
Sajnos a férfi genetikája sem hűségre lett kitalálva...
Sajnos...
Ugyan honnan tudhatnád, hogy nem egyik sem ment félre soha a 65 év alatt? :o)
A szoknyalibbenést pedig csak az a férfi nem veszi észre, aki homoszexuális.
Köszi. Nem hiszem, hogy megkeseredett lennék:))
Van férjem, ráadásul szerintem még sosem csalt meg,-)))
Egyszerüen csak figyelek, nyitottszemmel járok és sokat bezsélgetek e témában...
Hát nem is igazán tudom, mit mondjak... Kissé összetett a téma, mert a nők is félrelépnek, de valószínűleg kisebb arányban, őket jobban leköti a család meg eleve a tudat, hogy esetleg a gyermekeiért nem teszi meg.
Nem is tudom már, hol olvastam, hogy amikor "kitalálták" a házasságot, vagyis még a civilizáció kezdetekor, akkor nagyon rövid volt az élettartam, egy házasság legtöbb 25-30 évig tartott (ha tartott) (halk utalást tennék a Rómeó és Júlia történetre, ahol 14 éves korukban szültek a lányok, de 40 éves korukban már meghaltak).
Mindezek ellenére a nagyszüleim 65 évig voltak házasok, és egyik sem lépett félre. Egész életükben dolgoztak, reggeltől estig, és nem azzal foglalkoztak, hogy a szomszéd lánynak milyen szépen röppen a szoknyája.
A páromban megbízok. Pár éve vagyunk együtt, de egyszer sem merült fel a lehetősége annak, hogy valamelyikőnk félrelépjen. Az ok elég egyszerű és reális: sokat dolgozunk, örülünk, ha néha együtt eltöltünk egy kevés időt, igazán tudjuk értékelni, úgy érzem.
Mindezek ellenére valószínűleg van olyan, aki alapból "megcsalós" és bizonyos esetekben elég kiábrándító tud lenni.
Anno vendéglátásban dolgoztam egy pár évet,és egytől-egyig nős,kapcsolatban lévő férfiak hajtottak rám,egyedülálló talán 1-2 próbálkozott.Én akkor nagyon kiábrándultam a férfi nemből,pláne mikor ott volt a feleség,barátnő,akkor meg ment a képmutatás.Volt,hogy előttem ecsetelte a feleség,hogy milyen csodálatos a házasélet,mennyire összhangban vannak a férjével,az meg előtte egy fél órával még azt ecsetelte,hogy mennyire megdugna.
Én annyira sajnáltam ezeket a nőket,hogy tényleg elhitték,hogy az ő férjük sose,mi meg tudtuk,hogy de,kb.minden hétvégén mást...
Ennek ellenére én hiszek abban,hogy vannak becsületes férfiak,akik nem sunyin félrekúrnak ha gond van,vagy ha unatkoznak...az ilyeneket viszont nagyon meg kell becsülni,mert ritkaság,kb 100-ból 2 az arány!
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Minden ami a koraszülöttekkel kapcsolatos
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Cukorbetegséggel kapcsolatos kérdéseimre hol kaphatok válaszokat?