Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
Pecsételő vérzés???:-D:-D
Huuuu
A nőci nyilván csonthülye(véleményem szerint) de a fickó az excsajomnak ideális lett volna.
Ő is simán kibekkelt akár három hetet is két kettyintés közt, a reggel: Majd este- este: Majd reggel mantrával, amelyet meg tudott fejelni még egy számomra roppant rejtélyes dologgal, a pecsételő vérzéssel. Ez mindent vitt, mondhatni ez volt a Jolly Jokere, ha az elhárítás eszköztára kifogyott:)
"A válásom után sokáig voltam egymagam... rendszerint nős fickók próbálkoztak... nagyon elszomorított akkoriban ez a tény... Azóta sok mindent én is máshogy gondolok."
Szóról-szóra ugyanez...
Szia!
Sajnos nem kell messzire menni a női nemnél sem és nem a férfiakat akarom ezzel védeni. DE! Valószínű a férfiak azért olyanok a nőkkel amilyenek mert sokan érdemlik is. Nem egy és nem kettő házasságban élő nő kezd ki foglalt pasikkal, hogy legyen szeretője címen. Én Párom építőiparban dolgozik és mikor mesélte, miket megtesznek korosabb nők is egy pókhálózásért, csak lestem. Jó teste és helyes arca van...sőt elárulom igen lazán veszem, szerintem azt, amikor is kapcsolatban van, számos képünk fent van közösségi portálon együtt és a nálam jóval idősebb nő ráír, hogy nah..szerinted? Úgyhogy mióta a saját bőrömön tapasztalom ezt, úgy gondolom, hogy nem mindig a pasi a hunyó.
A többivel egyet értek, ritka a mai világban a hűség, mint szó és mint érzés és a másik felé való tisztelet, de nem csak az erősebbik nemnél, ugyanúgy jócskán vannak ilyen tipusú nők is.
igen
kivétel az a pasi , aki megtalálta a lelki társát, aki szexuálisan is tökéletesen megfelel neki, mert ebben a helyzetben , már nincs szüksége a pótlásra.
14 éves voltam, amikor azt az üzenetet kaptam " nézd meg ki kopogtat, s utánna mondjad hogy szabad"
ez egy szép bölcselet, de a mai világba már borulnak az értékrendek
neked kell eldönteni, leszel-e kapcsolatban álő pasi babája, vagy nem
ha igen akkor ne kinozd magad
de ha tapasztalatokat akarsz szerezni akkor ez egy jó helyzet ( egí két alkalomnál nem nagyobb kalandra)
és egy dologgal legyél tisztába, minden amit elkövetünk vissza száll ránk
tehát vissza kapod, az élet ilyen
Szerintem kicsit vicces,hogy két tábor alakult ki.
Nyilván nem 2012. 01. 13 a nagy igazságok dátuma és nem itt látja sennki sem az élete végét,amikor is már nagyobb számmal lehet örökérvényű igazságot alkotni,de csakis a saját életében...és valjuk be mindenkinek az a mérvadó amit átélt,amit megtapasztalt.Akit eddig nem csaltak meg, lehet 5 év múlva kisírt szemmel fog vergődni csalódottságában, vagy aki azt hiszi minden férfi csaló lehet, talál olyat aki az utolsó 30-40 évben hűséggel kíséri.
Mi embrek hajlamosak vagyunk azt hinni,hogy éppen ami történik velünk az a valóség és csakis az az igazság..miküzben az élet állandó körforgás...hűség sincs hűtlenség nélkül...így kerek...Ezt soha nem lehet tudni szerintem és ezen kár vitázni.A
z eddigi tapasztalataim nekem is,inkább arra mutatnak,hogy ritkább a hűséges férfi.Ettől függetlenül nem kevesebb emberileg.Egy gyerekkori barátom 20 éve a feleségével van, van egy beteg gyerekük a pasi rengeteget megtesz a családért...neki kell a kienegdés...az öröm egy másik nővel.Soha nem hagyná ott a családját..én nem ítélem el őt.Emberileg így is sokra becsülöm.
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Minden ami a koraszülöttekkel kapcsolatos
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Cukorbetegséggel kapcsolatos kérdéseimre hol kaphatok válaszokat?