Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
:D.Jaj de jópofa hasonlat :)).
Lehetne belőle olyan díszlevelet készíteni,mint a miért jobb az uborka mint a férfi :)
Sőt náluk tudunk csak igazán kibontakozni!
Bármit lehet amit csak szeretnénk,mi kellene ennél több.Szeret,jó az ágyban,szeretjük,ismeri minden igényünket,hiszek benne,neki,bizonyít,okom nincs panaszra,még közvetett sem,hogy másra fanyalodjak. 1. Honnan veszi,hogy mással jó volna :).
2. Egészségesen soviniszta és utálós vagyok .
S mivel nekünk a párunk a mindenünk,ki a fenét érdekel egy másik?
Egyetertek, hogy nagyon sok ferfi (es no) megcsalja a parjat. Viszont azert nem kellene altalanositani. Tudom, hogy a parom sosem csalna meg. Elobb hagyna el, abban biztos vagyok. Persze tudom most jon, hogy tulsagosan naiv vagyok.
Sosem voltam naiv es en voltam az aki el sem tudta kepzelni, hogy egy ferfi minden korulmenyek kozott lehet huseges is. Amig meg nem ismertem a parom. Tudom, hogy az O ertekrendjebe ez nem fer bele. Sokan irjak itt, hogy belejuk van kodolva a megcsalas, ami igaz is, de a parom erre mindig azt mondja, hogy O nem allat aki ne tud az osztoneinek parancsolni.
Cáfolok, az én férjem is ilyen.Helyeselte a hozzászólást.S mert így gondolja,nem hanyatlik az ágyban nyújtott tudása.Sőt!
Sokat tanulhatnátok az ilyen férfiaktól,sokat tudnak amit a te típusod nem....akikről írtam.Sajnos te sem ismertél magadra.
És,hogy miért tudtam arról a típusról is ennyit,mert életem első kapcsolata pont olyan volt mint amilyen elveket te vallasz,mégis öngyilkos akart lenni mikor elhagytam.Sőt ezeken felül nem tudott szeretetet adni,de még fiatal voltan és naív.
Ha így gondolkodsz sohasem fogod megtudni mit tudnak az igazi férfiak és miért várnak rájuk a NŐK.
Tetszik a szofisztikált stílusod:)A cikk írója azt mondja 4-ből 4, vagyis az ő nem túl reprentatív felmérése 100%-os eredményt hozott. De nekem legalább olyan meggyőző mint a bulvárlapok által írt mondjuk 60%...tehát 10-ből 4 pasin vitatkozunk, hogy vajon ők is megtennék-e? A válasz: igeeeeen (ha nem is elsőre) és miért...nem a gének, nem is az ösztönök, hanem az adott pillanat, a kiégés, a fásultság, a belefáradás, az hogy igen még egyszer át akarom élni az újat. És ez igaz a nőkre is.
Saját vélemény: a házasság intézmánye el fog tűnni, annyira felgyorsult minden, olyan instant világban élünk amibe nem tud majd beleférni 25-40 év házasság, hamarabb változik ebben a világban a személyiségünk, és persze a Párunk is.
Elhiszem.
Sajnos sok ilyen van, és ezek miatt általánosítanak sokan. :(
Egyedülálló nők is félremennek házas férfiakkal-és házas nők is kefélnek szingli pasikkal.
Mik vannak, ugye?
:)
Pedig van belőlük bőven. Amikor párkapccsolatban éltem és valamelyik bringa megtudta, rögtön "nyitni" akart...
Egyszer épp szingli:) koromban, friss ex-vőlegényként mikor még megvolt a karikagyűrűm a haverommal elmentünk szétnézni a pesti iccakába'...Tanulságos, mert ahogy a pultos csaj meglátta egy fölső gombot kigombolt, többen jöttek tüzet kérni mint ahányan wc-re mentek( párosával:))és nagyon könnyen szóba állt velem minden csaj. Most is eléggé könnyen fecsegek a nőkkel, de akkor mintha ez kihívás lett volna nekik. Vagy én gondolom rosszul?
Komolyan ennyire ráérsz?
Kéne jönni felásni a kertet mert Nálunk sok a meló.
Micsoda butaság ez komolyan.
Egyébként javarászt a megcsalt emberek vígasztalódnak ezzel.
Ki vergődik :)?
Én biztonságban érzem magam.
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Minden ami a koraszülöttekkel kapcsolatos
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Cukorbetegséggel kapcsolatos kérdéseimre hol kaphatok válaszokat?