Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt? (beszélgetés)
Szia!
950 ezres befizetésre 170 ezres hozamra 22 ezret fizettek, szóval... No comment.. Kritikán aluli!
Ja és átlépős vagyok, megyek be vagy írok - nem tudom még mi lesz - reklamálni.. Mert ugye számlát még nem kapott senki Otp-től, hogy miért is annyi, az annyi!
Nekem is megérkezett ma reggel,40 ft-al utaltak csak kevesebbet,mint amit a kalkulátor előre mutatott.
1998 óta vagyok OTP-s,és "S" betűs.
Nagyon keveset kaptam:((
Hali! Tegnap regisztráltam azért, hogy méltatlankodjak: nekem sem utaltak még. Aztán közvetlenül a reg. után utaltak, néhány száz forinttal kevesebbet, de gyak. a beígért összeget.
Ezt az ABC-s dolgot felejtsétek már el... Bárhol, bármilyen intézményben csak egy számsor vagyunk. Jelen esetben a kötvényszám a mérvadó, az pedig a megkötés dátumának függvényében változik, vagyis "növekszik". Kezdték a - hasamra ütök - 0000001-es számmal... Gondolom én. De biztos, hogy nem ABC sorrendben vagyunk nyilvántartva az OTP rendszerében.
Én is otp-s S betűs, és otp fszlás.
És 0 -ás átlépés miatt :(
Valószínű hogy ujraszámolós is :D
Az OTP tegnap elutalta mindenkinek aki helyesen kitöltött nyilatkozatot küldött vissza, illetve aki küldött vissza nyilatkozatot! Aki nem kapta meg és más pénztárnál van az még várjon pár napot, mert a fogadó bankok néha napokig kamatoztatják a pénzt mielőtt a számlán jóváírnák. Aki OTP LAFO-ra kérte az pedig kezdjen tárcsázni, mert valószínűleg valamit rosszul töltött ki/nem töltött ki!
Egyébként OTP MNYP => OTP LAFO "F" betű, tegnap megkaptam :)
Helló! Megkaptam, Rafis számlára F-betűvel, 60 Ft eltéréssel :)
Nemtom számít-e, 2000 óta voltam tag náluk.
Kedves Tundi55!
Engem ugyanez a meglepetés ért , de nekem sikerült elérnem az OTP-t, megfogod kapni a tagdíj-kigészítést , de postán , a jövő hét vége felé kezdik kifizetni . Ugyanis én nem nyilatkoztam a tagdíjkieg-ről-az otp-nél ezért nem utalták .
Ma én is megkaptam.Nem voltam átlépö.V-betü Erste számlaszám.
Öcsémnek még nem jött ö sem átlépő Sz betű Cib számla.
Nem Abc sorrendben megy ez..
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az miért lehet, hogy az otp-nél tegnap utalták nekem a reálhozamot,de a tagdíj kiegészítést nem? Azt is ki kell fizetniük... És egyenleglekérdezésnél az is benne volt a kifizetendő összegben! Az Otp-t persze nem tudom telefonon elérni.
Nekem miért nem utalnak már?
Otp SZ betüs vagyok
Sziasztok!
Mi is megkaptuk tegnap, szerintem az abc-hez semmi köze. A párom SZ, én G betűs vagyok, mindketten megkaptuk számlára (OTP)
Megjött a pénz!!
V betűs vagyok és K&H számlára.
Tegnap megjött a húgomnak, ő OTP-s, és V betűs ő is!
Az hogy lehet???
Én OTP és "S" betűs vagyok,és még nem kaptam semmit!!!
Én B betűsként ma kaptam meg..de nagyon keveset:::((((
Mindegy,de legalább ideért.
A postásunk azt mondta,h leállították állítólag az átutalásokat,és én még szerencsés voltam,h postán kértem.
Nem tudom mi ebből az igazság..
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Aegon reálhozam!
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?