Undorító számomra ez a változókori hangulatingadozás.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pontosan.
Fizikailag elég jól bírom , viszonylag toppon vagyok.
De mentálisan vannak problémák.
Egyik percben elsírom magam egy kutyatáp reklámon,másik percben dzsihádot indítok a családom ellen.
Szegény férjem 🥺
Nehezen hittem el, hogy egy szomszédom tizenéve kínlódott vele, pedig így volt.
Nekem 1 télen lement. Igaz, hogy mínuszban ablakot nyitottam, majd 3 paplan kellett, de hamar vége lett.
Igen, egyszer elmúlik. Nálam 24 éve tart, de bizakodó vagyok, mert én tudom enyhíteni a tüneteket. Sőt, már épp hogy csak jelentkeznek tünetek néha. A zsigereimben érzem hogy már nagyon elég.
Anyám 91 éves korában ment el, végig volt hőhulláma, csak az utolsó években nem szakadt a víz róla.
Én inkább a rendkívül kellemetlen jelzővel élek.
A hőhullámok megszüntetésére lehet kapni "Ciklusbarát krém"-et és Women’s Cream Plus krémet is. Nekem csak hőhullámra voltak jók, mindkettőt használtam. Az alvászavarra, álmatlanságra mást kellett bevetnem. Ezt nem sorolom fel mert nagyon sok sajnos és nem elég bekapkodni ezt-azt, napi szinten tenni is kell.
Minden szervezet más, kísérletezgetni kell, kinek mi válik be.
Nem szeretnek gyógyszert írni. Én konkrétan rákérdeztem, lehurrogott, hogy higgyem el, felesleges a természetes folyamatba beavatkozni. Élethosszig nem szedhetem, akkor majd az abbahagyása okoz zűrzavart.
Szerencsére bevált a gyógynövényes változat, 4-5 doboz elég volt. Megmaradt a rossz alvás, ami legalább 40 éves, nem függ össze.