Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Undorító számomra ez a változókori hangulatingadozás.... fórum

Undorító számomra ez a változókori hangulatingadozás.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
50. tien (válaszként erre: 49. - Érdekes73)
nov. 7. 21:20

Csodálatos ?Igen .

Bonyolult?Nagyon.

Hiába dúlnak olykor viharok a lelkemben,soha egy percig nem bánom ,hogy nőnek születtem.

49. Érdekes73 (válaszként erre: 45. - Tien)
nov. 7. 20:57
A női lét csodálatos
nov. 7. 14:56
Semmi ilyenem nem volt. Könnyen átvészeltem.
47. elbb (válaszként erre: 41. - Kalmanka511)
nov. 7. 13:52

Dehogynincs. Helyreállt az ösztrogénszint. Nem fáj a mellem, derekam. Nem vérzek. Feltehetőleg a méh nyálkahártyája is elvékonyodott, ami mikor mintát vett a doki tizensok mm vastag volt. Ami nem jó.

Úgy magyaŕazta a doki, hogy abban az időszakban vagyok, amikor csak félig megy végbe a ciklus. Tehát megvastagszik a nyálkahártya de leválni nem tud. És az nem jó ha ott van. A magas ösztrogén pedig emlődaganatra is hajlamosít. Ha csak a hisztit kellett volna kezelni, nem szednék hormont. De itt több minden volt.

46. tien (válaszként erre: 45. - Tien)
nov. 7. 09:11

3.elsírja magát minden apróság miatt.

Ezt nehéz tolerálni.

45. tien (válaszként erre: 43. - ~ Luna ~)
nov. 7. 09:10

Ilyenez 😁

15 éves kortól jön a mensi miatti őrület,majd felváltja a változó kori cucc.

Mint valami több felé hasadt személyiség.

Pillanatnyilag három alteregó küzd egym

1. tündibündi ,kedves.

2.takarodj az anyádba,mert felruglak.

3.

nov. 7. 09:07
Ezeket olvasva könnyen megúsztam. És ezt most lekopogom.
nov. 7. 08:29

Hú, ez nem lehet egyszerű ☹️

A mensi előtti érzékenység is borzasztó.

Egyszer én vagyok a gonosz Megatron hadvezér, aztán ránézek a kutyámra: Omg hogy lehet ilyen pici a fejeeed, érzem ahogy dobog a kis szíved, ah ebbe belehaloook 😢😭🤣

És keservesen elsiratom magam 😂

nov. 7. 07:25

A hangulatingadozással bántam el a legkönnyebben,,,,, mindig tudtam , hogy “ hülye “ vagyok ,,,, így vissza vettem.

Csak figyelni kellett ,, időbe telt de megérte:)

41. kalmanka511 (válaszként erre: 40. - Elbb)
nov. 7. 07:17
Akkor a hormonoknak nincs is más hatásuk csak az az egy, hogy megnyugtatnak és nincsenek hangulat ingadozásaid?
40. elbb (válaszként erre: 37. - Kalmanka511)
nov. 7. 05:03

Nekem a hangulatingadozás elég súlyos volt. Mivel sok teher is nehezedik rám ezért volt mikor azt éreztem, szétrobbanok a feszültségtől. Fújtattam, mint egy bika. Sokszor egy hatalmas zokogásba torkollott, és közben bántottam a környezetem. Hogy aztán fél órával később azon gondolkodjam, melyik kanyart egyenesítsem ki, mert pokol az életem.

Így visszatekintve jó döntés volt elfogadni a hormonpótlást. Két hét múlva megyek pont kontrollra, meglátjuk, hogy ezt kell-e folytatni.

De én simán benne vagyok.

Az a vicc, hogy én sosem szedtem addig hormonokat. Mindig féltem, hogy majd tuti szőrös leszek, meghízok (amúgy is kövér voltam)

De az az állapot tarthatatlan volt.

És hát mellette a sok fájdalom, főleg a derekam, mellem.

Slindát írt fel az orvos, ez egykomponensű. Nálam bevált.

39. elbb (válaszként erre: 17. - Kismaja77)
nov. 7. 04:52
Maszek orvoshoz mentem. Akkor éppen több hetes erős mell és derékfájdalmaim voltak, illetve egy év után véreztem. Lett csinálva hormonpanel és berendelt a Szent Istvánba méhnyalkahártya biopsziát csinált. Így derült ki az ösztrogéntúlsúly.
38. tien (válaszként erre: 35. - Cf9d829740)
nov. 6. 20:42

Még nem szükséges (doki szerint).

Összeállított egy vitamin csomagot és azt kell szednem.

(Hiába nyüszögtem orvosi fűért nem adott (vicc).)

Thyroxin pajzsmirigy hormont szedek.

Napi több km sétáltunk.

37. kalmanka511 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 20:08
És ez a hangulat ingadozás milyen? Van reális alapja a hangulat változásnak? Tehát ha mérges leszel akkor van nyomós oka annak, hogy mérges légy vagy csak úgy a semmin mérgelődsz? Vagy ha boldog vagy vagy szomorú ... van kiváltó okva vagy csak úgy a semmiből jönnek ezek az érzések?
36. Evinene (válaszként erre: 35. - Cf9d829740)
nov. 6. 15:22
Bizony nekem is vannak megtetézve egy 24eve alulmükő pajzsmiriggyel. Szedek ra Menopace ( a kinti doki nem gondolja de en erzem ez mar premenopauza) tablettát nem ver le a víz ez is kellemetlen tunet melegem van amikor mindenki más fázik... engem inkább a hőhullámok idegesitenek a pajzsm.betegsegemtől meg fázom nagyon osszezavarodott a testem..Egyelőre természetes alapú dolgokat szedek rá mert eleve hormont szedek minden reggel Lévő Thyroxin formájában..
35. cf9d829740 (válaszként erre: 19. - Tien)
nov. 6. 10:46

Hormonpótlást kapsz? Beállították már a hormonszintedet? Ezeket a tüneteket nem kell elviselni, orvosolhatók, tompíthatók.

A rendszeres sport is sokat segít mellette.

nov. 6. 10:26
Köszönöm szépen, lányok! 🥰
33. lolita2112 (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 07:40
nagyon sajnalom!
32. Érdekes73 (válaszként erre: 31. - Érdekes73)
nov. 6. 07:39
31. Érdekes73 (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 07:37

REMIFEMIN PLUS

Van oldaluk is sok olvasmánnyal. Citromfűtea. Hormonokkal óvatosan.

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Érdekes73)
nov. 6. 07:23
Magnézium, D3
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Lolita2112)
nov. 6. 06:47
Nekem most tett hozzá betegség és sérüles is, amitől mozogni sem tudtam kb. semennyire, mert 500 méter séta is nagyon fájt. Még vissza kell találnom magamhoz.
nov. 6. 01:22
enyem nem volt nagyon borzaszto es nem is hosszu ideig tartott,talan ezt koszonhettem az egeszsewges eletvitelemnek is/gyumolcsle,zoldsegle,citromle ivasa persze sajat keszitesu es mozgas is persze,na meg a pozitiv gondokkodas.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Channa*)
nov. 5. 23:44
Nrm, nem túl erős. Már öngyilkos gondolatok is gyötörtek. Amit Kismaja írt, én is úgy érzem, mintha bipoláris lennék.
26. Channa* (válaszként erre: 17. - Kismaja77)
nov. 5. 21:35

Ha a doki olyan, akkor igen.

Nekem korai volt. A dokim mondta, hogy vannak hormonpótlók, de nem javasolja.

Már megszűnt, de mastodynon cseppeket írt fel.

Nyár közepén, 40 fokban voltak hőhullámaim, kb. 2 hónapig tartott, majd fokozatosan ritkultak.

Persze időnként van most is, hogy melegem lesz, de közel nem olyan, mint akkor volt.

Éjjelente arra keltem fel, hogy fázok, mert megizzadtam és tiszta víz volt a pizsim, így minden este oda készítettem egy másikat, amikor felriadtam a fázásra, ledobtam a vizeset és felvettem a szárazat. Simán elaludtam ismét és már nem volt gond reggelig.

Kibrható volt. Más bajom nem volt.

25. Channa* (válaszként erre: 8. - Csicsi25)
nov. 5. 21:30
Nem értem, hogy miért.
24. globus (válaszként erre: 18. - Kismaja77)
nov. 5. 21:21
Remifemin.
23. globus (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
nov. 5. 21:20
Valahogy így.
22. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 5. 20:34
Mivel próbálkozol ? Remifemin ? Gyógyteák ? Darált lenmag ?
21. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
nov. 5. 16:25
de bizony, hihető. Te viszonylag szerencsés voltál. Azokat irigylem akik fel sem veszik. Van ilyen ismerősöm. Egyik napról a másikra elmaradt neki, és egy szem hőhulláma se volt sose.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook