Mit várhatok ettől a pasastól, ha ilyen múltja van? (beszélgetés)
Még a gyógyszer, hogy nem hat, csak-csak elmegy, de hogy lehet nem észrevenni, ha kilyukad a gumi?
Vagy hazudik vagy nagyon hülye a pasi.
Ó, igen, ezek a "szegény ártatlan" emberek, akik soha nem tehetnek semmiről, mindig más akarta, mindig más a hibás, és a felelősséget hírből sem ismerik.
Ha jót akarsz magadnak, akkor ez a pali nagyon erőteljesen felejtős.
Kizárt a tablettás baromság meg az óvszer.
Megdugta, nem védekeztek, gyerek lett.
Még az is lehet, hogy a csaj ott nagyon akart gyereket, ez a bolond meg nem figyelt bioszórán.
Az, hogy ki kit bántalmazott érzelmileg, ilyen előzmények után, az kérdéses.
Tehát van egy terhes exe (Vagy nem is ex), ő inkabb másba mártogatná a répát, igy igyekszik a legjobb színben feltüntetni magát.
Mivel feltetted a kérdéseket, az azt jelenti, hogy te magad már tudod a válaszokat: a zsigereid súgják, hogy nem egyenes és nem megbízható ember, aki nem azt nyújtja, amire neked szükséged van.
Nem kell megerősítést keresned! Soha. Hallgass önmagadra, a megérzéseidre, a gyomrodra, arra pici görcsre ott benne, az tulajdonképpen a tudatalattaid jelzése. Az a legjobb iránymutatás.
Egy mondatot jegyezz meg, ha meg akarod kímélni magad millió szívfájdalomtól és elkerülhető rossz dontéstől az életben: kétség esetén a válasz a "nem"!
Jaja csak kiszakadt a gumi, meg nem fogott a gyógyszer 😂
Én 25 éve "vagyok a pályán", 2-nél több brét láttam már, de amikor gyógyszert szedtem, még ha slendriánul is sosem lett baj, gumi sem szakadt ki sosem. Nem, nem voltam meddő, amikor gyereket akartam rögtön lett.
Szóval az embered egy nagy kamu.
"Mit várhatok ettől a pasastól, ha ilyen múltja van?
Gyereket.
Csak nekem full ellentmondásos ez a story?
Igen! Gondolkodtál volna mielött alákűszol
Azt mondta a 34 éves pasi, akivel randiztam, hogy az exe gyerereket vár tőle, akit valószínűleg apaként el fog fogadni. Bár a gyereket nem akarta, csak az exe az akarata ellenére megtartotta és úgy így forszírozott apuka lesz...Az exe egy hónap múlva szülni fog.
A pasi akkor 33 éves volt, mikor kapcsolatba kezdtek ezzel a nővel és így nyilatkozott:
"Az elejétől az exemmel jó érzésem volt a kapcsolatunkkal kapcsolatban, csak kicsit aggódtam a korával kapcsolatban (38).
Aztán 3 hónapig minden jól ment és utana következő 3 hónapban elkezdett érzelmileg rosszul bánni velem és zsarolni. Ezért végül ott hagytam emiatt.
Az utolsó napokba, mielőtt még nem szakítottam vele, mondta az exem, hogy orvoshoz megy, aztán a szakításunk után pár napra közölte, hogy terhes.
Egyébként soha semmit nem terveztem vele, mert nem voltam belé szerelmes. Az ember azokkal tervez komoly kapcsolatot , akikkel érzi, hogy szerelmes vagy szerelmes lehet.
A nő nem szedte a tablettákat rendszeresen, ezért óvszert használtam, ami kiszakadt és ezt nem vettem észre.
Ilyen balesetek történnek az életben."
Kérdéseim:
Miért aggódott a nő korával kapcsolatban ,ha ő állítólag nem tervezett vele komolyan?
Miért volt vele ha nem szerette és nem tervezett vele semmit?
Mint nekem most kifejtette, neki 4 év kell ahhoz, hogy egy kapcsolatban legyen ,mielőtt gyereket vállalna és megházasodna (sztm ebbe a tervbe a kora miatt ez a nő sem fért bele).A csávó állítólag 3 gyereket akar.
Csak nekem full ellentmondásos ez a story?
Egyébként állítólag ezzel a gyerekkel is azért fog foglalkozni, mert a szülei szeretnék, hogy elfogadja, mivel kötődik a babához. Amit nem értek, mivel még meg sem született.
Egyáltalán hihető, amit itt összehordott ? És mit várhatok tőle hosszú távon ?
További ajánlott fórumok:
- 40 fölött mit várhatok el?
- Szerintetek a lenti alapbetegségekkel van értelme fiatalon regisztrálni oltásra, vagy ezekkel is várhatok sokáig?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?
- 12 hetes ultrahangon a Nucha eredményem 2, 6 mm lett..:( Tudtok segíteni, információt adni erről, hogy mit várhatok?
- Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig?