Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Akkor nekem miért nem sikerül???
Pedig betartom,tuti az éjszakai müszak a bünös.
sziasztok!-1.6 :):)
centikbe mell alatt -1cm comb -1cm hát ez nem vmi sok de a súlynak nagyon örülök:)
ma rántott sajtot fogok enni párolt zöldséggel..
Na a joghurt reggelre nem jött össze, viszont ettem lenmagot citromos teával :D Az majd jól bedagad.
töhöske, gratula, csak így tovább :)
futokénis: majd a jövő héten mínuszban leszel :) Ne aggódj, menni fog ez!
Na este 7 körül majd jövök, most irány meló!
Szép napot nektek!
Sziasztok!
60,1 +20 dkg szombat óta.
Ez van, de nem igazán van min csodálkoznom.
Nem is tartottam a héten a diétát. :-(
Mimő Moncsi GRATULA!!!!!!!!!!!!!!
Én is megyek kötelet is rudat is mászni mindkettőt szerettem!
Nálam ma befigyel a krumplistészta..nyam-nyam,de 3 után már csak joghurt,és a változatosság gyönyörködtet...,egy kis gyümi! hi-hi
sziasztok köszönöm a sütit ma már megehetem..tök jó!
Hát lányok nagyon nagyon köszönök mindent, főleg a gyüminap ötletét!!!!!!! 3 éve nem volt ennyi a súlyom...
Jó hogy rátok találtam,jó csapat vagyunk!!!
-1 kiló a szombathoz képest..,rápattantam reggel a mérlegre azt hittem rosszul látok..ááá mondom ennyi nem lehet,ráálltam még egyszer de ugyanannyi volt.
Hajnalban felébredtem ittam egy kis savanyúkápilevet...,hát volt hatása lehet a rengeteg gyümi miatt is.
Mimike ne legyél szomorú,ne feledd ha most még nem is megy lejjebb,meg fog indulni!!! a szervezet meghálálja a diétát.
Többiek mizu????
Jah és Mimó, gratula. Ez az előbb lemaradt...
Én megyek kötelet mászni, imádtam:)
Én ma tejszínes tésztát eszek ebédre, most reggel meg joghurt... A vacsorát nem tudom, valami vegás étterembe megyünk vacsizni :)
Halihó, én is vagyok...
A mérleg 61.6 kg-ot mutatott. Szóval pár deka lement...
A centiben mozgás van ahol lefelé, van ahol felfelé ment... Nem nagy eredmény, de azért örülök. Na jó, egy kicsit csalódott is vagyok, de legalább elindult...
Mimó, nekem a jó multkor, mikor megjött 2 kg lement hirtelen. Úgy örültem neki. :) Már most is ott tartok, hogy meg kellene jönnie, de sejtem, hogy nem fog. Szóval majd vizesedek felfelé...
Üsd meg!Üsd Meg!!!ÜÜÜÜsdddddd meeeeeeeeeeg!!
Naná ,hogy te vagy az erősebb:)!
Na megyek tanítok egy szemernyit!
Valaki,kötélmászsás???Esetleg rúd??
Én egy barnakenyeres szenyát ,amiben karfiolkrém és sok saláta valamint egy mázsa lucernacsíra van.
Ebédre zellerlevest hoztam.
A vacsi valami husi lesz,mert most már kiegyensúlyozódott a pocakom:)De egy biztos,hogy cukkinivel,mert az van most otthon rengeteg:)
Ti mit terveztek???
Sziasztok pipikék!
megdöbbentő dolgot mondok!A hétvégém tudjuk milyen volt ,ehhze képest fogytam 1,6 kilót:))
Köradatok is,dehát ez...Poonak küldöm a többit::)))/Ja és ráadásul reggelre meg is jött.../
Mimike!A 3 centi mell alattról annyit tesz,hogy a felsőtesteden kezdte el a szervezet a bontást.Ez mindenkinek más és más,típusfüggő.
Ne légy szomorú,mert dolgozik,csak kitartás,van akinek 3 hét kell/és olyan is akinek 6/ahhoz beinduljon a zsírbontása!!
Szép jó reggelt lányok,ezen a "gyönyörü" mérlegelős napon_:-)
Elszomoritott az a fránya mérleg,maradtam ugyaott a kilóim terén67 kg,egyedül centikben a mellalatti változott,de,hogy ez miért?Az lett 83-ról 80 cm.:-( Szomorú vagyok nagyon!!!!
Visszajöttem. 25 perc sztepper, 1580 lépés és elméletileg 221 kcal. Jól megizzadtam és még jól is szórakoztam :)
Mimó, ezt jól megaszondtad :) Vezess minket :)
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?