Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Nekem lement 10dkg :) 60 kv vagyok.Én sem tudom,hogy most mi van,pedig vissza fogtam magam,már edzek is.:( Titta depi. A mellemből lement 1 cm,a mell alattból -2 cm,a derekamból -1 cm,a csípőmből egy fél cm,a combomból -1 cm. De nekem ne a centik menjenek hanem a súly...:) Ma párolt zöldséges csirkét fogok enni.:)
Én az éjszakát a klón töltöttem:)
Szarul vagyok,valami vírus lesz,persze hogy ma kell úszóversenyre mennem...Mérni holnap fogok,ma reggel nem volt erőm semmire...De nálam is felfelé ment az tuti:)Este..
Szép napot mindenkinek!
Biztos elromlott a mérleg,én: 59,5 kg vagyok. Sokkal kevesebbet ettem mint az előző héten!!! Akkor miért?????
Cikiati viszont 100kg! Neki megy lefele,pedig ugyan azt ettük csak én sokkal kevesebb menyiségben. :(
Töhikét hagytam ki:)De ő annyiraszépen dolgozik:)
És igen Moncsi meg bulizik,visszanéztem..Pusza csajszik ..holnap:)Ja és holnap mérünk:)/Még egy utolsót mosolyogtam,holnap tutira nem fogok:)/
Na virágoskiskertjeim elmegyek dundálni:)POoocika!Átalakítás,
Szedike!szépen csajosan lassan....
Exter azért jelentkezz be Pooonál:)és csapj bele a lecsóba:)
Pumika!Tecsak csináldamit eddig:)
MONcsi...Holvolt ma Moncsi mindjárt nézem:)
Pedig én már vén is vagyok:)
IGEN EBBEN IGAZAD VAN ,nem pénzért,az tuti.De család mellett pl.jó lehetőség,ha aférjedszétmelózza magát,ésnincsaki más legyen a kölköcskékkel..Aztán meg megszerteted egyszer csak:)
Komolyabban..Szerintem nem lehet tanár úgy valaki ,ha nem szereti,és nem próbálja megérteni a gyerekeket a belső gondjaikat,és a korosztályos problémáikat..
Azon kívűl megismerni a személyes hátterüket..ezek után,és csak ezek után megítélni őket..
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?