Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
A kan kutya átmászik a kerítésen!:((( Kizavartam,de mindegy, mert a kerítésen közlekedik...
Valószínű az utolsó pillanatban sikerült Rozit elkapnia:((((((((((
Óóóó istenem,nincs elég baj,még ez is,remélem ketten majd elbírtok velük,habár a férjednek is éppen a pihenés,nyugalom kellene.:(
Nem emlékszel mikor kezdte a tüzelést Rozi,mert még akkor is tart ám még, ha már nincs nyoma,kb. 16 nap az egész.Gyanúsan ragaszkodik a kan,ne engedd őket össze!
Lassan, de biztosan az idegbaj elkap, Éjjel többször arra ébredtem, hogy Rozi sír, a kutyák meg mindenfelé ugatnak.
Reggel kiengedtem Rozikát..és egy kicsi kopaszra nyírt pulival jött be a lakásba vidáman. A feje nincs nyírva, onnan tudom, hogy puli.
Alig tudtam kirakni, rám vicsorgott és kapott is felém. Nagy nehezen kizavartam az utcára....10 perc múlva megint itt volt az udvaron... Eljátszottuk többször. Nem tudom hol jön be! A virágokat pisili, lever mindent amit lehet, a teraszok olyan sárosak, hogy nem látni a járólap színét. Szóval káosz van. Rozi most tüzelt...remélem befelezte és nem lep meg kiskutyákkal.:)
Rozi most itt bent sír, a másik kutya kaparja kívülről az ajtót.
Én már majdnem alszom..)))))
Jó éjt..)
Nagy csend volt ma....
Jó éjszakát Nektek!♥♥♥
Szia Gyuszi!
Néha én is úgy érzem,hogy begolyózom ,mert annyi gondom-bajom van,de valahogy mindig kimászok belőle:)
Néha én sem tudom,hogy csinálom:)