Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Zitám, megvigasztaltál.♥Láttad, hogy húzod a gépet...én is látom, most, hogy olvastam:)))))
Nem is mondtam, hogy a papucsban jöttem el Tőletek, bedagadt benne a bokám....
Még ilyent, hogy én aranyos vagyok...egy öregasszony már hogy lenne aranyos?:))
:D:D Ez jó!!! Dehogy a vég,én is az este amit írtam.....csak úgy bevillant,hogy "kihúzom a gépet" de nem az udvarra.:)
Egyébként pedig igazad van,aranyos vagy!!!!♥
Sziasztok!
Szia Zsu!♥
Örülök,hogy a férjed jobban van.
Micsoda nagy a csend....olyan vihar előtti.:)
Képzeljétek, helyreállt a pulzusa a férjemnek!!!!!♥
Sziasztok,szép napot mindenkinek!♥
Hát valami félelmetes viharok voltak,körbe villámlott a ház körül minden felől,itt csapkodott közel,igaz itt a Tisza is,éjfél előtt az egész városban kikapcsolták az áramot.
Ma reggel a frász jött rám,a hugim a szemközti házat megvette,építkezik,de nem lakja senki....reggel ahogy kilépek,látom köd van azután keserű szag csapja meg az orrom,átnézek,dől a füst,pizsamában rohantam át,gondoltam a villám csapott be,de szerencsére nem,viszont nem láttam honnan ered a füst.
A mentő,tűzoltó visít egyfolytában.:(
A kapu alatt patakban folyhatott a víz, látni a partját ahol lerakta a szemetet.
Baj nélkül megúsztuk ez a lényeg.:)
Iszonyatos, hogy milyen dolgokat tudnak csinálni egyesek. Haszna nincs, azt hiszi a szerencsétlen, hogy jópofa:(((
Ja, a másik, hogy miket dobálnak be az árkokba! Aztán a háztulajdonosnak kell kiszedni. A rossz foteltól kezdve, a használt óvszerig minden előfordul. A pálinkás és sörösüveg már csak egy barátságos emléktárgy a többi kacathoz képest.:((((
Cilum, jó munkát Neked!♥♥♥
Gyuszika, a kiszippantott vizet elvitessem a kertedbe?:))))
Jó reggelt!
Megyek melóba.
Neked is!♥♥♥
Óriási vihar volt éjjel nálunk:((
Jó reggelt Barátaim!♥
Kidobott az ágy hajnalok hajnalán:)
Igen szívem, érzem...és köszönöm Nektek!♥
Lefekszem...Jó éjt mindenkinek és szép álmokat!
Iszonyú vihar jön húzom ki a gépet.
Sziasztok! Jó éjt!♥