Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Szia Dorka!!
Hogy-hogy Te csak ilyen lazán adod elő!!
Netán már csak ketten vagytok a leányzóval???
Ja itt minden rendben!
Itt nyugi van és reméljük az is marad!!
Támaszd a fejed a monitorhoz én is odatámasztom!!
És akkor összedugtuk a fejünket!
Hát én!!!
Nagyon szeretek pletyizni!!
Az igaz,csak el kellene jutnom odáig,hogy feltegyem főni!!
Őszintén megmondom,hogy én bizony állandóan éhes vagyok!!Próbálom magam visszafogni,de korog a gyomrom az éhségtől!
Most már éjjel azért nem eszek,de volt idő!!
Szia Icum, drága!♥
Bégessek??? Ha bari vagyok...
Hiányoztál, sokáig dolgoztál Te szegény lány! :((
Sziasztok!Barik!
Megérkeztem!!
Látom sok a munkátok!!
Nem értek rá itt pletykálni!
Én is beköszöntem,de főznöm kell a sonkát.
Dorka, maradj is itt, feltéve, ha jókedvvel jössz és szeretsz itt lenni! :))♥
Én is kivettem a kedvencek közül, semmi keresnivalóm többet ott, ahol lenéznek, megpróbálnak megalázni...:)))
Sziasztok!
Te jó ég....én már nem is megyek vissza a leszokós fórumra,törlöm a kedvenceim közül is inkább!
Remélem itt minden ok.,mindenki jól van?:)
Jelentem....én még mindig nem vásároltam be,nem főztem-sütöttem ma sem és éppen anyukám pogiját eszem!-még mindig jó ember vagyok?:)))
Puszillak Titeket!
Szia! Örülök, hogy itt vagy és annak is, hogy a barátunk leszel.:)))
Nem szívem, semmi baj, ha kérdezel, bármikor, bárki nagyon szívesen segít Neked, ha le akarsz szokni a cigiről. Mindenben segítünk, azért vagyunk barátok!:)))
Kérdezz bátran, bármit!
Sziasztok.
Benéztem kicsit, látom jó sokat irtatok. Hát őszintén szólva én nem nagyon jutok ide, főleg nem akkor amikor a férjem ugye itthon van, márpedig most háromnap pihi van neki. Készülök húsvétra. Már csináltam kaszinótojást, francia salit. De csak magunknak... húú most veszem észre, hogy még nem is nagyon ismerjük egymást. Szóval anyuméknál lakunk jelenleg igy ők készülnek jobban, ők várják a vendégeket. Igy nekem nem kell készülnöm. ...
Azt hittem kötözködni.:))))) Megrettentem!:)
Olvastam a "másikba" mit írtál...Egyértelműen magamra vettem annak az írásnak a nagy részét, nem ellenetek szólt! Én senkit nem használok cölöpnek, hogy a fején keresztülgyalogolva érjek ki a mélyvízből. Van aki így tesz....ez a való világ! Földbe-döngölni, lehetőleg kétértemű dolgokat írni...ez igen! A férjem telefonálása, aminek aztán az ég-világon köze semmihez, de jól hangzik, ellenem szól....hihetetlen!!!
Na, itt tényleg befejezem, mert nem ér annyit, hogy rossz hangulatom legyen, meg egy jogász szövege és az enyém, nem egyenrangú a küzdelemben....Egy barát nem ilyen, nem tesz ilyeneket! A barát a bajban is mellettünk van, nem tesz alá az embernek. Csakhogy itt baj sem volt, csak gerjesztve lett.:)))
Ha valakinek van kérdése az "új leszokók" közül, itt szívesen válaszolok, de oda nem írok.
Itt a vége, fuss el véle.:))))))))
Nálunk mindjárt ebéd:)
Utána tűzés a tacskóba:)
"A csalódottság csak azokat érintő érzelem, akik törődnek másokkal."
Vámpírnaplók c. film
Nézzétek mit találtam! Nekem tetszik, mert igaz.:))
Sziasztok, puszi mindenkinek!:)))
Nagyon elment a délelőtt, most jutottam ide de csak benéztem és megyek tovább.:))