Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Krisztike, ha "kihalna" a cigis fórum, azt szerinted kinek lehet köszönni? Nem nekünk, ebben biztos vagyok. Mi nem akartunk eljönni, de én nem megyek oda, ahol egy szót nem szólnak hozzám.
Gondolom a többiek is hasonlóan gondolták.
Nagyon sajnálom,hogy ez történt, mert jól éreztük magunkat -gondolom- mindannyian, de itt is megtaláltuk egymást! Én barátokat találtam, szeretlek Benneteket!
Ha jobban belegondolok.....tényleg nagyobb a valószínűsége annak,hogy büszkeségből ment el és nem a megbánás vezérelte....!
Na megyek,mert megérkezett kislányom:)
Majd jövök még,addig is puszi Csajok!
Nem tudom mi fog történni a cigis fórummal, sajnálnám ha kihalna, mert sok emernek segített és még soknak segíthetne.
7 hónapja járok oda, de ilyen agresszivitásra még nem volt példa.
Na megvolt a nagy locsolkodás egy része,még a nagyfiam van hátra,de ő éjjel dolgozott,majd jön.
Én is láttam Zsolt távozását.
Én is furcsállom,hogy elvileg intelligens ember így viselkedjen,de nem tudhatjuk ki ő valójában és a dr név még nem garancia,hogy rendes ember!!
Suzynak lehet igaza,a sértett férfiúi büszkesége miatt történhetett ez.Nem volt már akinek megcsillogtathatta volna humorát intelligenciáját,és presztizsét!!
Sziasztok!
Engem már meglocsoltak, úgyhogy nem fogok elhervadni!:))
Megyek ma anyuhoz, úgyhogy majd jövök valamikor! Na ezt én is jól megmondtam!:)
Zsuzsám és is láttam, hogy töröltette magát, meg a búcsúbeszédet is olvastam.
Icukám!Küldjek egy keveset felétek?
Itt most nagyon szépen süt,remélem marad is így:))
Suzy!Mit olvastál az izzadásról???
Engem a lelkivilágom nem hagy aludni nyugodtan,de hála' nem kelek csurom vizesen,azért az nagyon rossz lehet hosszútávon!:(
Hááát!
Itt nem süt a nap és nem is úgy néz ki,minha akarna!És fúúj a szél!
Az én locsolóim:
1,Egyik fiam
2,Másik fiam
3,Apósom
4,Sógorom
Ez minden!!
Ők mindig jönnek!Más nincs.Szerencsére.
Sziasztok!♥
Aki igényli, annak sok locsolót, aki nem, annak...nem. Na, eztet megmondtam.:))))
Esik az eső.
Sziasztok!
Nekem mára jutott a főzés,de nem viszem túlzásba:))
Ti pihentek ma?Én nem várok már locsolókat,a kislányom is elment apukájával,elkísérte locsolni...fura egy világot élünk már....:)
Az időről nem is beszélve,nálunk nagyon pocsék!:(
Ettől függetlenül szép napot Mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:DDD
Nálunk még nem volt senki, már nem nagyon szokás! :(
Nem cukkolsz Icukám, én is aludtam volna ha nem ébrednék állandóan az izzadásra, nem is írom le mit olvastam erről az előbb a neten...
Dehogy alszok!!!
Jönnek a locsolók!!!:)
Nem akarlak cukkolni,de jól aludtam!!