Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
De nem esküszöm meg...most jutott eszembe, hogy lehet nem is jól tudom????
Nézzétek el, ha lökött vagyok, de a koromnál fogva már megengedhetem magamnak.:)))))))
Szép nyugis, pihenős napot mindenkinek, szeretettel! ♥ - már aki megteheti ... :)
Zsu, Neked különösen, mert nagyon Rád fér a felfordulás után!
Hát ha pár hét után egy buliban rágyújtasz, azzal már újra vissza is szoktál. Ezt a néha bulis rágyújtást tapasztalt leszokók szerint csak 1-2 év után lehet megpróbálni.
Amúgy a buli attól tud nagyon jó lenni, én személy szerint jóval több alkoholt ittam:) Azt hittem ezentúl dohányos helyett alkoholista leszek:) De megnyugtatlak, cigi nélkül az alkohol sem üt olyan gyorsan.
Sziasztok. Férjem elment reggel dolgozni,...most két napig nyugi van a gép előtt. A fiamnak éjjel elkezdett fájni a tejfoga. Alig aludtam valamit, mert ő is odajött hozzánk az ágyra, meg a kisasszony is... Ő meg mint a sajkukac... kegyetlen volt...
Cigivel kapcsolatos kérdésem az lenne, ha valaki leszokott, aztán pár héttel később buliba ment..ahol eddig cigizett, a sok cigis között milyen volt? Jó volt e a buli... Nem érezte e rosszul magát, vagy rágyujtott volna... Esetleg beleférhet a leszokásba az, hogy rágyujtunk a bulin, de csak ott és a buli "kedvéért"? Ha jól esik? Vagy ettől már vissza is szokunk? Nem tom :D
Rem. mindenkinek jól telt a húsvét. Nálunk nagyon fárasztó volt.
Jelentem...nálunk a nap győzött!:))
Én masszőrhöz készülök már ezer éve,de lehet most beiktatom:))
Kellenek az ilyenek,kis feltöltődés:D
Megyek akupunktúrára, ott biztos, hogy 1 órát lazítok...:)))
Aranyosak vagytok, szeretlek Benneteket!♥
Szép jó reggelt!
Itt már próbálkozik a napocska,de lehet a felhők erősebbek lesznek:((
Én nem bánom,hogy vége a húsvétnak,nem sok humorom van most az ilyen ünnepekhez....
Zsu!Tessék akkor pihenni,biztos most jön ki rajtad minden egyszerre!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!♥
Lóg az eső lába, valószínű ma sem lesz igazi szép idő.:(
Nagyon rosszul aludtam, minden bizonnyal a festéssel járó idegesség, rengeteg munka most jön ki rajtam. Nincs olyan porcikám, ami jelenleg ne fájna. (aztán lehet, hogy a kor...):((((
Sziasztok, jó reggelt!:)
Megyek dolgozni, bár szívesen maradnék itthon!
Esik az eső nálunk, szomorú idő van, nagyon hamar elment ez a három nap.
Majd ha tudok jövök, addig is mindenkinek szép napot kívánok!:)
Köszi!!
Szép álmokat mindenkinek!!
Jaj, szegénykém.... De sajnállak!♥♥♥
Aludj jól, szép álmokat!♥