Túlvilági lakótársak (beszélgetés)
Mi a különbség a szellemek és az angyalok között?
A szárny?
Sziasztok!
Én tegnap este tévedtem ide. Igaz szellemekkel foglalkozó témát kerestem.
Nekem is voltak élményeim. Egy fekete alakot láttam párszor. De rájöttem, ha ezt a fekete alakot látom egy haveromnak szüksége lesz rám. Mert akármikor előjött ez a férfi alak, aki elsuhant a hátam mögött és a falban eltűnt, rá 1-2 napra azonnal felkeresett 1 haverom, aki v.miért segítséget kért tőlem. Nem tudom mennyire függ össze a kettő. Akkor volt, olyan, hogy meg fogták a vállam, mikor szomorú voltam. Vagy éppen át ölelt, ha rossz kedvem volt. Egyik haverom foglalkozik ezzel a témával és azt mondta, hogy rám v.miért nagyon vigyáznak. 13 évesen tapasztaltam. Utána megszűnt. Aztán jóval később 1 másik haveromat felkerestem aki szintén a szelemekkel, démonokkal... meg a többivel foglalkozik és azt mondta, hogy tényleg vigyáznak rám, de én is vigyázok másokra, mert v.mi védőanygal szerepem van itt a Földön ebben az életben. Én meg csak néztem, hogy miről beszél. Felsem fogtam, hogy miért mondja ezt rám... Aztán 15 éves korom után nagyon lebetegedtem. Ágynak dőltem, láz, izomfájdalom stb... Akkor láttam újra 1 fekete alakot és az ablakomban a virágokat rendezgette aztán észre vette, hogy nézem és leült a székemre és nézett. Éreztem a sajnálatot... Aztán nénikémnek elmeséltem. Ő azt mondta, hogy én kulcs vagyok a lelkeknek a fehér fény felé. Ha felkeresnek azt kell mondani, hogy gyere ide és mondd el mit akarsz. De nem rég újra éreztem, hogy a hátamhoz simúl v.mi hideg v.mi a karomhoz. Mintha eggyé akarna válni a testemmel. De nem tud. Ezt többnyire éjjel érzem. De a szellemekben annyira nem hiszek én inkább az angyalokban hiszek. Elfogadtam a tényt, hogy léteznek a szellemek, de félek, hogy belebolondulok. A nagymamám akivel együtt élek, ő is mesélte, hogy látott már hosszú fehér ruhában embert kiskorában. De kedves tekintete volt. Aztán leguggolt és eltünt. Éjjel jelent meg neki. Mikor meghalt az egyik bácsikám, (aki a mamám legkedvesebb tesója volt), sokszor eljött búcsúzni.
Ti mit szóltok ezekhez?
Sziasztok!
Egyébként a Médium című film is ilyesmi, néha megnézem...
De az igazi szellemjárásos dokumtentumsorozat jobban tetszik mindegyiknél... De már lehetnének abból is új részek, mert a régi részeket nyomják újra, meg újra, meg újra... már sokadszor..
További ajánlott fórumok:
- Kedvelem a lakótársam...
- Mi lehet a megoldás arra, hogy a lakótársaim (egyetemisták) éjjel is fent vannak, beszélgetnek, nem tudok ezért aludni?
- Hiszel a túlvilági életben?
- Hogyan lehet kidobatni egy lakótársat?
- Párkapcsolatokból lakótársak
- Egyetemistaként jó ötlet egy egyszemélyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?