Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? fórum

Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)

112. life14
2010. nov. 28. 14:15
Multkor a nogyogyász rairta a leletre egyik diagnozisnak,hogy Cystitis Interstitialis.Rakerestem a neten,nem volt tul biztato.
111. life14 (válaszként erre: 102. - Lillenet)
2010. nov. 28. 14:13
Vettem Dr Juice ezustkolloidot,de meg nem hasznalom,mert antibiotikumot szedek.
110. life14 (válaszként erre: 102. - Lillenet)
2010. nov. 28. 14:11
Szia.4 honapig jártam a Vargha Gyogymodba,pár hete hagytam abba.Nem segitett,csak penzkidobas volt.Pedig betartottam minden utasitast.Nemreg elkezdett fajni a mehem is,es es elkezdtem állandoan vérezni.Elmentem nogyogyaszhoz,aki megallapitotta,hogy mehszajsebem van,es a mehem is be van gyulladva.Persze az elozo betegsegek is valtozatlanul fennalttak.Ekkor hagytam ott a Vargha Gogymodot,mert,ha tenyleg hasznalt volna,akkor nem terjed tovabb a gyulladas a méhemre.Lehet,hogy masoknak mas batagségakben segitett,de nekem nem hasznalt,pedig hittem benne.
2010. nov. 24. 19:47

Jaj, szegénykéim! De jó, hogy én már túlvagyok ezeken. Ugye a rendszeres élőflórás joghurt fogyasztást sem felejtitek el??

Mielőbbi gyógyulást mindenkinek! Ez egy kegyetlen állapot. :(

108. orso25
2010. nov. 24. 19:14

Szia! Ma voltam a leletért! Rákszűrés az negatív lett de viszont nagyon sok a hüvelyben a baci ami azt jelent hogy be van gyulladva már a hüvely is! Jobban mondva csak a hüvely mert a pisi gondom megszűnt már!

Dalacin hüvelykrémet írt fel ez egy antibiotikumos kenőcs amit fel kell a hüvelybe helyezni! majd jövő héten újabb kenetet vesz és szerdán majd meglátjuk hogy javult e tőle!

107. orso25 (válaszként erre: 106. - Moonlight13)
2010. nov. 24. 19:13
Szia engem is csípet gondolom a gyulladás miatt majd elkezdtem hüvelyöblítőt használni és elmúlt!
106. moonlight13 (válaszként erre: 103. - Life14)
2010. nov. 24. 17:58
Az intim szappan nem csíp? Mert engem az intim folyékony csípett, amikor gyulladás volt bennem.
105. moonlight13 (válaszként erre: 104. - Life14)
2010. nov. 24. 17:56

Örülök, h. végre rátaláltál egy orvos-természetgyógyászra!

Azt nem mondta egyik sem, hogy Normaflore-t igyál?

Ugyanis a sok gyógyszertől most meg a beleid nehogy kikészüljenek!!!! Azt is nehéz ugyanis helyrehozni!

104. life14
2010. nov. 24. 15:53

Azt mondta,hogy egyetért a keresztapja,a természetgyógyász gyógymódjával.Egyébként ő nemcsak nőgyógyász,hanem természetgyógyász is.Nagyon kedves,és tényleg odafigyel a páciensre.

A többi orvost,akiknél voltam nem nagyon érdekelte,hogy mi lesz velem,oda sem figyeltek arra,amit mondok.En meg betartottam minden utásitásukat,és az lett az eredménye,hogy félrekezeltek,még betegebb lettem.Beszedették velem a sok gyógyszert,nem számitott,hogy nem volt semmi hatásuk.De persze,én ne okoskodjak,hisz nekik van orvosi diplomájuk.Igaz,őket is a gyógyszergyárak támogatják,hadd fogyjon a sok gyógyszer,még ha a beteg bele is hal.Elmegy hozzájuk a beteg,abban bizva,hogy meggyógyul,közben rá kell jönnie,hogy csak magukon akarnak segiteni.Tisztelet a kivétellnek.

Remélem,most tényleg segitséget kapok a gyógyuláshoz.

103. life14
2010. nov. 24. 14:55

Sziasztok!Tegnap voltam a nőgyógyásznál.Kiderült,hogy az a természetgyógyász,akihez járok a keresztapja.

Elvittem a laboreredményeket,amiket ő csináltatott.Ez volt benne:Mkroba:Escherichia coli,Csiraszám:Sok telep,Mikroszkópos vizsgálat eredménye:Gram pozitiv coccusok,Gram pozitiv pálcák.Es,hogy milyen gyogyszerekre érzékenyek.Mondtam,hogy nem akarok több antibiotikumot szedni,mert csak mégkobban legyengiti az immunrendszeremet,segiti a gombák szaporodását,és eddid mindig visszatért a ferőzés.Azt mondta,hogy a mikroszkópos vizsgálat elvileg kimutatta volna,ha lennének gombák is,de igazam van abban,hogy nem minden esetben lehet kimutatni hüvelyváladékból a gombákat.Elmondtam,hogy milyen gyogyszereket szedtem eddig.Sumetrolim-ot adott.Ez olyan antibiotikum,ami gátolja a gombák szaporodását.5 napig kell szednem,mert a ő sem hive a hosszú antibiotikumos kezeléseknek.Irt ki még Gentamicin-Wagner kenőcsöt,RCP. BCNS hüvelykúpot 10db,SÁBA intim szappant.

102. lillenet (válaszként erre: 100. - Life14)
2010. nov. 23. 01:25

Szia!

Nem olvastam végig az oldalakat, csak futólag néztem a fórumot, rövid és gyors ötletem van: ezüstkolloid folyadékot említette már valaki?

Ha még jársz Vargha Zsolthoz, kérdezd meg szóba jöhet-e, vagy más természetgyógyászt.

Nekem van itthon, a papírja szerint MINDEN ismert vírust, baktériumot elpusztít, de hasznosakat nem!

A Vargha központról én csak jót hallottam, öcsém barátnője ott dolgozott, remélem neked is beválik idővel.

101. moonlight13 (válaszként erre: 100. - Life14)
2010. nov. 22. 18:01

jaj te szegény!

írtam privit!

a vesére sokat igyál langyos teát!

100. life14
2010. nov. 22. 13:26

Most hivtam az Interlab-ot.Azt mondták,hogy baktériumokra a tenyésztés eredménye kb 1 hét,gombákra kb 3 hét múlva lesz kész.

A nőggyógyász is csináltatott baktériumokra tenyésztést,voltam értük a laborban,pozitiv lett.

Nem tudok várni az Interlab-os eredményekre,mert nagyon fáj a méhem,be van gyulladva,állandoan vérzem,és már a veséim is fájnak.Félek,ha tovább várok tovább terjed a gyulladás.De attól is félek,hogy,mivel nincs mindenre megcsinálva a tenyésztés megint félrekezelnek.

Holnap 17 órára megyek a nőgyógyászhoz.

99. life14
2010. nov. 20. 19:36
Köszönöm!
98. moonlight13 (válaszként erre: 96. - Life14)
2010. nov. 20. 19:33
Drukkolok Neked!
97. moonlight13 (válaszként erre: 96. - Life14)
2010. nov. 20. 19:29
Köszi, megkaptam! Én is írtam!
96. life14 (válaszként erre: 95. - Moonlight13)
2010. nov. 20. 19:02
Már el is küldtem.
95. moonlight13 (válaszként erre: 93. - Life14)
2010. nov. 20. 18:59
Csak akartál?
94. life14 (válaszként erre: 92. - Jézus)
2010. nov. 20. 18:37
Kit szeressek?
93. life14 (válaszként erre: 90. - Moonlight13)
2010. nov. 20. 18:36
Pont most akartam privit irni.
92. jézus
2010. nov. 20. 18:18
szeress
91. moonlight13 (válaszként erre: 83. - Life14)
2010. nov. 20. 18:16

Ott voltál, amit írtam Neked?

Priviben megírod, mit mondott és mi volt a tapasztalatod?

2010. nov. 20. 18:14
Vigyázzatok, ha jól emlékszem, a medveszőlő teát csak egy hétig ihattam!
89. life14 (válaszként erre: 87. - 190124133c)
2010. nov. 20. 16:16
Én is ettől félek.
88. 2f1a582432 (válaszként erre: 86. - Life14)
2010. nov. 20. 15:10

Ez a tea főleg a bakteriális fertőzésre használ.

Nem tudom milyen gyógyszert szoktak adni méhgyulladásra, erről mindenképpen egy nőgyógyászt kellene megkérdezni.

Bemásolok egy cikket a medveszőlő teáról, tényleg nagyon hatásos!!

"Más, kedvelt gyógynövényekkel ellentétben, a medveszőlőre csak a 18. század közepén figyeltek fel az orvosok. A 19. század elején vezették be gyógyító szerként, ma már azonban minden érvényes gyógyszerkönyvben megtalálhatjuk.

A medveszőlőlevél bevált, hatásos gyulladásellenes szer a vese, a hólyag és a húgyutak területén. Időben és helyesen alkalmazva a medveszőlőlevélből készített tea az akut panaszokat legkésőbb három nap alatt csökkenteni tudja.

A tudomány a medveszőlőteát kiegészítő terápiaként ajánlja a hólyag- és vesebetegségekben, viszont óva int a hosszú távú alkalmazástól, mert hidrokinonmérgezést okozhat. Általában nincs is szükség hosszas alkalmazásra, mert az akut vese- és hólyaghurut a medveszőlőlevél teájával kezelve rendszerint néhány nap alatt elmúlik.

A medveszőlőben található fő hatóanyag az arbutin, amelyből a lúgos vizelet hatására válik szabaddá a tulajdonképpeni hatóanyag, a hidrokinon. A lúgos vizeletet hosszú távon kizárólag növényi táplálék fogyasztásával érhetjük el, de mivel a medveszőlőlevél-teát általában akut esetekben fogyasztjuk, a vizeletet a lehető leggyorsabban kell lúgossá tennünk. Ezt úgy érhetjük el, hogy a teához fél teáskanál vagy bő késhegynyi szódabikarbónát adunk. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a medveszőlőlevélnek nagy a csersavtartalma. Ha ez teljes egészében belekerül a teába, akkor nagyon megterheli az emésztőszerveket. Ezen egészen egyszerűen úgy segíthetünk, hogy a teát hidegen készítjük el. "

sok sikert!

87. 190124133c (válaszként erre: 84. - Life14)
2010. nov. 20. 14:59
Csak antibiotikummal történik és megint egy nagy csata a hüvelyflórának:-(
86. life14 (válaszként erre: 85. - 2f1a582432)
2010. nov. 20. 14:57

Szia!Mennyi ideig kell inni?

Milyen gyógyszert szoktak adni méhgyulladásra?

2010. nov. 20. 14:53
medveszőlő tea (a gyógyszer mellé, természetesen)
84. life14
2010. nov. 20. 14:44

Múlt héten az orvos azt irta a leletre,hogy heveny méhgyulladásom és hólyaghurutom is van.

Hogyan szokták a méhgyulladást kezelni?

83. life14 (válaszként erre: 73. - Moonlight13)
2010. nov. 20. 14:40

Csütörtökön voltam természetgyogyásznál.Méregtelenitő teakeveréket,táplálékkiegészitőket adott,Candida diétát kell tartanom.

Pénteken voltam Budapesten az Interlab-ban hüvelyváladék tenyésztést csináltatni.Kb 1 hét múlva lesz eredmény,amivel visszamegyek a nőgyógyászhoz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook