Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? fórum

Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)

82. orso25 (válaszként erre: 80. - Moonlight13)
2010. nov. 20. 13:29
Nem tudom megnézték mikor volt utoljára rákszűrésem és azt mondta a doki hogy most akkor megcsinálja azt is!
81. orso25 (válaszként erre: 78. - Hajno1)
2010. nov. 20. 13:28

Köszi a segítséget! Nem tudom a tőzegáfonya kapszuláról mi a véleményed? van értelem szedni?

Amúgy igen szültem már!

80. moonlight13 (válaszként erre: 77. - Orso25)
2010. nov. 19. 22:09
Érdekes, h. a rákszűrést is megcsinálták, nekem gyulladás idején mindig azt mondták, h. így nem lehet rákszűrést csinálni!
2010. nov. 19. 22:08
A sok folyadék fontos! Én a langyos teát javaslom, mivel a langyos folyadék hamarabb keresztülmegy a szervezeten, ezáltal jobban átmossa! Több liter tea naponta, és szerintem javulni fog a csípő vizeleted. A bacira majd a tenyésztés ad választ! Ha nem javulsz, én mindenképp bakterológust javaslok!
78. hajno1
2010. nov. 19. 20:57

Ez enyhén emelkedett fvs.szám, amely általában arra utal, hogy a szervezetben kórokozók vannak, amelyek ellen a test gyulladással küzd.

A vizeletmintában lévő bacik származási helyét csak megtippelni lehet, ha nem steril vizeletvétel történt, csak úgy simán pohárba pisilés volt. Származhatnak a veséből, a hólyagból, a húgycsőből, sőt a hüvelyből, vagy akár a szeméremtestről is.

Elképzelhető, hogy visszatértek és újra éledtek a bacik, erre mutatnak a tünetek, a csípés és a fájdalom.

Nem tudom, szültél-e már. Ha igen, lehet, hogy a méhszáj fizikai védelmi képessége már nem a régi, a méhszáj néha már nem zár úgy, mint előtte, és nem gátolja meg a bacik feljebb jutását, amire a túlnyomással járó irrigálás miatt tovább nő az esély.

Az is megeshet, hogy az eszköz higiéniájára nem fektet valaki elég nagy súlyt, a nem fertőtlenített irrigátorcső... de ezt már leírtam tán többször is. A húgycső kimenete is ugyebár épp ott van.

Ha fájdalmaid vannak, nyilván mielőbb kezelésre van szükséged, viszont a bakteriológiai lelet előtt nem tudni pontosan, mi ellen.

Én nem vagyok orvos, csak általánosságokat mondhatok. Mindenesetre én az irrigálást biztosan abbahagynám, főleg, ha érezném, hogy nem csak hogy nem használ, hanem árt is.

Sajnos most hétvége jön, ha erősödnek a fájdalmaid, ügyeletre kell menned, nem tudod megvárni a tenyésztés eredményét.

Amit addig tehetsz, belsőleg cickafarkfű-tea, éhgyomorra, naponta legalább 5 alkalommal langyosan, kortyonként iszogatva. Sok folyadék! Tudom, hogy a pisilés fáj, ennek ellenére minimum napi 3 liter cukormentes folyadékot, lehetőleg tiszta vizet meg kell inni, mert ez pucolja a húgyutakat, míg, ha nem iszol eleget, a pangó vizeletben sokkal jobban szaporodnak a bacik. Ja, és a sóval is takarékoskodni kell, mert az fogja a vizet, nehezebben működnek a vesék.

77. orso25 (válaszként erre: 75. - Moonlight13)
2010. nov. 19. 19:07
A vizelet mintám lett rossz sok volt a baci és a fehérvérsejt. kaptam antibiotikumot majd a bacik megszűntek de a fehérvérsejt marad 12. a nődoki vett le kenetet rákszűrésre gyulladásra és bacira majd jövő héten lesz meg az eredmény. addig azt mondta vegyem meg a hüvelyöblítőt és használjam. De nagyon csíp. ma már a pisilés is újra fáj. most ilyenkor mi a helyzet? Már nem tudom mit tegyek!
76. hajno1 (válaszként erre: 74. - Orso25)
2010. nov. 19. 09:11

Gondolom, azért mentél orvoshoz, mert valami fertőzésed van, emiatt a nyálkahártya a hüvelyben és környékén valószínűleg gyulladásban van, sőt, elhanyagolt fertőzés esetén akár sebes is lehet, akkor pedig az irrigálás bizony nagyon tud csípni. Gondolj csak bele, milyen érzés, mikor egy sebbe pl. sót dörzsölsz!

Ha kaptál a fertőzés ellen kúpot, előbb azt kellene használni.

Bárkinek, aki irrigálásra szánja magát, határozottan a figyelmébe ajánlom, hogy az eszközt minden használat után alaposan fertőtleníteni kell - a legjobb kifőzni - mert a kórokozók megtapadnak rajta, és újra meg újra visszafertőzi magát minden újabb használatkor.

75. moonlight13 (válaszként erre: 74. - Orso25)
2010. nov. 18. 20:37

Nem hiszem,h. olyannak kellene lenni!

orso 25: Veled mi a probléma?

74. orso25 (válaszként erre: 55. - Life14)
2010. nov. 18. 19:13
Szia az irrigálást nekem is mondta a doki el is kezdtem de nagyon csíp ez baj? Vagy ilyennek kell lennie?
73. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Life14)
2010. nov. 18. 11:42

life 14:

Mi lett Veled?

72. moonlight13 (válaszként erre: 71. - Kisszaszy)
2010. nov. 15. 21:48
Egyetértek! Én is első körben a méregtelenítést javasoltam, bár én más módszert próbáltam, de a lényeg ugyanaz! Utána jön az immunrendszer helyreállítása!
2010. nov. 15. 21:41
Szia! Szerintem méregteleítés kellene. Nemrég kezdtem kritálygombalevet inni, és csökkenti kívültől-belülről a bőrgyulladásomat, pedig a drága krémek sem voltak ilyen hatásosak. Szerintem mihamarabb minimálisra kellene csőkkenteni a gyógyszereket, és próbálkozz meg valamelyikkel: kefírgomba, kombucha vagy kristálygomba. Nekem utóbbi íze jött be... Ja és ezen gombáktól nem szaporodnak a "rossz" gombák.
70. moonlight13 (válaszként erre: 69. - Hajno1)
2010. nov. 15. 21:02

Egyetértek minden szavaddal! És csak pozitívan!

Én is tudnék rémtörténetet írni, de a végkifejlet jó lett, és ez a lényeg!!!!

69. hajno1
2010. nov. 15. 20:05

Abban egyetértek, hogy nem rémtörténetek olvasása fog rendbetenni, sőt kerülni kell az ilyesmit, mert még az életkedved is elmegy.

Az immunrendszer baja helyett és gyógyszer-rezisztenciára tippelek. A tenyésztés és rezisztenciapróba nélkül talán az össze-vissza kapott antibiotikumok miatt kifejlődhetett egy rendkívül ellenálló baktériumtörzs, amit nem lesz könnyű kiirtani, de már jó úton haladsz, hiszen már vettek mintát tenyésztésre.

A fájdalmak a kialakult súlyos gyulladás miatt lehetnek, ez is el fog múlni, ha megtalálják végre, mi okozza az egészet.

Hangsúlyozom, hogy utána nagy gondot kell fordítani az egészséges, normális hüvelyflóra helyreállítására és fenntartására, és akkor következhetnek a remek házi praktikák is a pamutfehérneművel meg a szellőztetéssel, rendszeresen fogyasztott cickafarkfű-teával, ülőfürdő helyett zuhanyozással, stb.

Az ijesztgetésekre meg oda se figyelj, csak pozitívan, mert a lélek egészsége jelenti a test gyógyulásának felét. természetesen meggyógyulsz, és hamarosan már csak egy halvány rossz emlék lesz minden mostani bajod! Erre koncentrálj, és tégy meg mindent az egészséged visszaszerzéséért!

68. moonlight13 (válaszként erre: 67. - Life14)
2010. nov. 15. 08:58
MOST van az immunrendszereddel a baj! A sok gyógyszertől! Utána majd a belek következnek, ahogy nekem is! A sok gyógyszer azt is kicsinálta! Próbáld meg, amit írtam!
67. life14 (válaszként erre: 66. - Moonlight13)
2010. nov. 14. 22:58

Tudom,hogy az immunrendszeremmel van baj.

Az egyik fórumon egy sokat szenvedett csaj nagyon elgondolkodtató dolgokat ir ezeknek a krónikus betegségeknek az okáról.Ezen a fórumon olvastam,régebbi hozzászólásoknál,Kriszta28:

Krónikus hólyaghurut/heveny hólyaggyulladás/Vese és húgyutak...

66. moonlight13 (válaszként erre: 65. - Life14)
2010. nov. 14. 21:52

Ne ilyeneket olvass!

Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz! Mondtam, hogy engem összeraktak!

Ezek az immunrendszer összeomlása miatt következtek be, ahogy Nálad és annakidején nálam is!

65. life14
2010. nov. 14. 21:16

Most olvastam egy fórumot,ami teljesen elvette az életkedvem:

hüvely-méh és petefészek gyulladás-Dr info-Egészségfórum

64. levendula6 (válaszként erre: 51. - Lisa1985)
2010. nov. 14. 12:05

Egy utolsó Canesten kúrát még bevetettem, majd azokat alkalmaztam, amit leírtam.

Nem volt mit veszítenem, mert gyógyszerek mellett is ugyanolyan rossz volt a helyzet!

Ja, és grapefruit cseppeket is ittam.

63. moonlight13 (válaszként erre: 62. - Hajno1)
2010. nov. 14. 09:42

Köszönöm! Nekem is több, mint 2 év orvosi "kezelés" után sikerült!

Az akkori egyik orvos azt mondta, h. ugye nem gondolom, h. majd gyógyteáktól fogok meggyógyulni, amikor közöltem vele, h. több gyógyszert nem vagyok hajlandó bevenni!

Végül természetgyógyász rakott össze romjaimból. Én különböző teákat kaptam és diétáztam. Bizonyos teákkal kellett az irrigálást is végezni.

62. hajno1 (válaszként erre: 61. - Moonlight13)
2010. nov. 13. 23:26

Örülök, hogy meggyógyultál, továbbra is jó egészséget kívánok!

Természetesen nem azt mondom, hogy mindenki rosszul jár, aki irrigálással kezeli magát, csak azt, hogy egy súlyos fertőzésben jelentős kockázata van. Mindenki maga dönt. Én nem tenném.

Van egyébként olyan ismerősöm, aki olyan magas lázzal járó kismedencei gyulladást kapott hasonló esetben, hogy kórház lett a vége.

61. moonlight13 (válaszként erre: 59. - Hajno1)
2010. nov. 13. 21:48
Nekem még a természetgyógyász is ajánlotta, és nem lett semmi bajom, sőt meggyógyultam!
60. millica (válaszként erre: 59. - Hajno1)
2010. nov. 13. 11:06
Egyetértek. Én soha nem folyamodtam ,folyamodnék irrigálásra. Bármennyire is el voltam keseredve és bármit megtettem volna ,de ez az ami azért nagyon meggondolandó.
59. hajno1 (válaszként erre: 58. - Mamcili)
2010. nov. 13. 10:30

Látom, az irrigálásról volt szó.

Súlyos fertőzés esetében sokkal többet lehet rontani vele, mint használni.

A hüvely normális esetben elég jól el van szeparálva a belső szervektől, a méhnyak mechanikusan is jól zár, plusz kémiai, biológiai védelme is van a betolakodni akaró kórokozókkal szemben. Megbomlott egyensúly esetén ez a védelem meggyengül, és irrigáláskor előfordulhat, hogy a nyomás hatására a méhbe, sőt azon túl is a petefészkekbe vagy még rosszabb esetben akár a hasüregbe is eljutnak a kórokozók. A kisebb bajból így igazán nagy bajt lehet csinálni.

58. mamcili (válaszként erre: 24. - Life14)
2010. nov. 12. 22:53
az csak egészségeseknek való időnkénti kúraszerű tisztításra nyári időszakban fertőzés megelőzésre
2010. nov. 12. 13:36
Bocsánat helyesbítek DrJuice termékét használtam.
2010. nov. 12. 13:28

EZÜSKOLLOID!

Én éveken keresztül szenvedtem a különféle hüvelygombától, -gyulladásoktól, fertőzésektől :S Fogalmam sincs mi volt az oka annak hogy éveken keresztül nem tudtak kigyógyítani. És sok orvos megjárva kérdezve mégis mitől jön vissza mindig? Válasz: Sok oka lehet. Na bumm!! Olyan elegem lett már a kísétletezgetésekből ,hogy próbáltam magam kutatkodni,mert akkor már nagyon el voltam keseredve ,havonta jött elő és sokszor hetekig nem tudtam párommal ágyba bújni,megjött a havim aztán kezdőtött minden elölről. Végső elkeseredésemben először a Gynevac injekciókúrát vettem fel párommal együtt. Sajnos nem használt. Aztán drasztikusabb eszközhöz folyamodtam , ezüstkolloid. Reakciók: Jaj ne inkább lúgosíts ,vagy tarts Candida diétát, stb... 3 hétig ittam az ezüstkolloidot. Teltek a napok,hetek,hónapok . És szinte megütközve ,ledöbbenve gyors megnéztem a naptárt ,hogy mikor szedtem az ezüstöt, és már akkor 3 hónapja nem jött vissza :) Annyira boldog voltam ,VAGYOK!! Ennek már különben lassan egy éve. Max kétszer volt némi enyhe viszketésem,de olyankor csak bekenem vele a kényes területet és pikk-pakk el is múlt. Nem szoktam már inni,de nem hazobnék egy újabb kúrával ha szükség lenne rá. Én a Djuice termékét választottam.Bevált :)

55. life14 (válaszként erre: 54. - Orso25)
2010. nov. 12. 13:23
Irtam privit.
54. orso25 (válaszként erre: 53. - Life14)
2010. nov. 12. 12:01
cifran-t 500mg-ot majd suprax-t és most megint cifrant csak most 250mg-at írt ki a doki.
53. life14 (válaszként erre: 52. - Orso25)
2010. nov. 12. 11:11
Milyen gyógyszert szedtél?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook